Bıktım senden yüzsüz komşu!!!

Korbaykus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
2.371
3.779
63
35
Şu an küplere bindim ordan yazıyorum. Nasıl sinirliyim anlatamam. Bi yan komsum var sağolsun iyi niyetinden midir fesatligindan midir düşmüyor yakamdan. Ortası da yok ya can ciğer kuzu sarması olacaksın ya da kanlı bıçaklı. Kanlı bıçaklı olamam ben kimseyle yapımda yok . Ama can ciğer kuzu sarması da olmak istemiyorum. Hep ama hep böyleydi. Hayatımın hatasını idare etmeye çalışmakla yaptım. Ama şimdi 4 aylik bebeğim sana ayıracak vaktim yok olsa da sana değil yine aileme harcamak istiyorum o vakti. Tamam sen eşinle kaliteli vakit geçiremiyor olabilirsin benim günahım ne iki de bir bana sanıyorsun??? Çoook bunaldim artık tasiyamiyorum. Bi insanın kapısına günde 5 defa gelinmez ki!! Kapıyı acmayinca ısrarla aranmaz ki!!!
Daha önce de defalarca aynı durum yaşanmasına rağmen değişmiyor ne yapacağımı şaşırdım. Bugün beni aşık sinirlendiren olaysa şu. Tam bebeğimi uzun uğraşlar sonucu uyutmusum. Kapı çaldı oralı olmadım biliyorum çünkü. Kapıyı açsak küçük kızı var çok yüksek sesle konuşuyor ve kara sinek misali kapıyı açar açmaz eve dalıyor.bebegi sevmeye geldim diye. Tabi o da uyanıyor. Bir çaldı iki çaldı sonra zile bastılar hem de kapıyı acmadigimda biliyorlar ki bebeği unutuyorum. Ve kapı zilinde zile basmayin yazıyor. Daha önce de basmislardi ve sözlü olarak da söyledim zile basmayin bebek uyanıyor diye. Bunlara rağmen bugün yine ayni şey olunca deli oldum kapıyı açtım sert bi şekilde tabak hazirlamislar onu getirmişler eline sağlık dedim bebeği alabilir miyiz dedi uyuyorDU siz zile basana kadar şimdi tekrar uyutucam dedim. Girdim içeri. Bebeği uyuttum. O sinirle tabi gözümden yaşlar suzuldu kızımın bakışları tedirgin daha da sınır oldun be zilin üzerinde " lütfen zile basmayin" yazıyordu kırmızı kalemle kocaman "ZILE BASMA!!!" Yazdım kapı tokmagini soktum , her ihtimale karşı da içerden zilin üzerine bant yapistirdim sesi kısilsin diye. (Abarttim mi bilmiyorum) ama az önce mesaj atmış bebek uyandiysa gelsene diye. Allahım sana geliyorum. Sanırım artık tamamen koparicaz bağları. Haksız mıyım abarttim mi ya da daha başka me yapabilirim???

Böyle sinirden ağlayacağınıza, açık açık konuşun. Konuşamıyorsanız mesajına cevap verin, öyle yazın söylemek istediklerinizi...

Bebeğim sizin sayenizde uyandı, mahcup olacağın yerde hala mesaj atıyorsun deyin.

Başka türlü anlamayacak belli ki...

Eğer hiç terslemek istemiyorsanız da," bak xxx kalbini kırmak istemiyorum ama rahatsız oluyorum. Bebek yüzünden zaten uykularım düzensiz, gündüz zar zor uyutuyorum, ben de uzanıyorum. Telefon ya da kapı sesine hem bebek hem ben uyanıyoruz. Lütfen bundan sonra dikkat et" deyin...

Böyle yapışık arkadaş burda birisinde daha vardı onda verilen tavsiyeleri uygulayın galiba ondada işe yaramıştı :)

ben bu kadar ilgiye çok sinirleniyorum, hayatım boyunca da hep komsularımla mesafeli oldum. Bazı ınsanlar laf ya da tavır anlamıyorlar haklısınız. Ayagınızı kesin , gitmeyin. Geldiklerinde çok konusmayın anlarlar umarım.
eline sağlık dedim bebeği alabilir miyiz ded
bebegi almak ? sevmek anlamında mı soyledıler alıp evlerine gitmiyorlar heralde? anlayamadım orasını .

Görgüsüzmuş biraz komşun .....muhattap olmamaya bak zilinde içerden kablosunu kes .......

Bizim de silin üzerine eşim evdeki mikrofiber bezleri dolayı doladı poşete sardı birde. Zil çalınca artık çok az çıkıyor sesi. Olmadı zili de sökün. Anahtarla girin çıkın.

Bu ne ya benim de 6 aylik bebeğim var zar zor tuvalete gidiyorum komşuyla mi uğraşacam direk söylerim gelme zirt pirt çocuk uyuyor falan kocam izin vermiyor komşuya gitmeme kiskanç de o gelmek isteyince de misafirim var de

Duduklu tencere ister gibi bebek istiyorlar vallahi dayaklikmis o kadin :)

Ay canim ya cok cok haklisin bendede vardi bazilari haddini asiyo ben agir konustum baya bi bsna kus kokusum:)) sen direk o zili boz ses calmasin ve mesaj at senle gorusmek istemiyorum diye bu kadar nazik olursak tepemize kus yuvasi yapcaklar bosvrr uzulme

Ben sevmiyorum ya bu kadar ilgiyi,yuzsuzlugu.Bence sert bi konusmanin zamani gelmis."GORUSMEK ISTEMIYORUM" bu kadar basit neden cekinip kendinizi uzuyorsunuz?

fazla samimiyetin getirdiği davranışlar malesef.kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum komsunuzun sadece biraz düşüncesiz.
küçük bebeği uyutmanın zorluğunu tam uyudu derken birinin dikkatsizce davranışı sonucu uyandığında yaşanılan stresi çok iyi bilirim.
eşimin kapıları çarpması apartmanda koşarak inen cocuklar dışardaki korna sesi ve daha niceleri kabusum olmuştu.
bence tekrar uyarın.bütün bağları koparmanizi tavsiye etmem.
durumunuzu anlamasini sağlayın ve bebeginizi asla vermeyin.benim eşim nefret eder bu tür davranışlardan.
gerçekten bazı insanlar nasil çocuk büyütüyor anlayamıyorum.kendileri hic böyle seyler yaşamamış gibi davranıyorlar.
sorsanız benim cocuklar öyle değildi.gürültüye alistir çocuğu der kesin

Tavır koyduğum zaman biraz mesafe giriyor ama bi süre sonra yine ayni. Evet bebeği alıp evine götürmek istiyor hep ben de gittim arkasından. Veremem zaten bu devirde . Ama çok zor yaa her sunduğum bahaneye bir sözü var belki açık açık söylesem anlar ama o zaman da selam sabah kesilir o kadar da kotu olmak istemiyorum

Bu ne ya benim de 6 aylik bebeğim var zar zor tuvalete gidiyorum komşuyla mi uğraşacam direk söylerim gelme zirt pirt çocuk uyuyor falan kocam izin vermiyor komşuya gitmeme kiskanç de o gelmek isteyince de misafirim var de
Inan her şeyi denedim ama resmen gozetliyor misafirim mi var kaç kişi kaçta geldi kaçta gitti hepsini biliyor. Sürekli çaya ya da yemeğe çağırıyor bebeği bahane ediyorum başka evde huzursuzlaniyor kalabalık sevmiyor vs o zaman biz size gelelim diyor

Yok artık ... ben yanlıs anladım sanmıstım. Bebegi alabilir miyiz nedir ya? Üstteki arkadasın yazdıgı gibi cidden tencere ıster gıbı bebek ıstıyorlar.
Sizin mesafe duvarları çok aşılmış , iç içe olmuşsunuz. Bebek , zil bile söz konusu olmasa böylesine iç içe olmamalısınız.
Acilen hayır demeyi öğrenmelisiniz. İyiliğiniz için . En acilinden!...

Aynen oyle. Tv 'nin karşısına koyacakmisim çocuğu tüm gün ben işime bakacakmisim. Gürültüye alışması lazımmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…