bebegi almak ? sevmek anlamında mı soyledıler alıp evlerine gitmiyorlar heralde? anlayamadım orasını .eline sağlık dedim bebeği alabilir miyiz ded
ben bu kadar ilgiye çok sinirleniyorum, hayatım boyunca da hep komsularımla mesafeli oldum. Bazı ınsanlar laf ya da tavır anlamıyorlar haklısınız. Ayagınızı kesin , gitmeyin. Geldiklerinde çok konusmayın anlarlar umarım.
bebegi almak ? sevmek anlamında mı soyledıler alıp evlerine gitmiyorlar heralde? anlayamadım orasını .
Duduklu tencere ister gibi bebek istiyorlar vallahi dayaklikmis o kadin :)
Tavır koyduğum zaman biraz mesafe giriyor ama bi süre sonra yine ayni. Evet bebeği alıp evine götürmek istiyor hep ben de gittim arkasından. Veremem zaten bu devirde . Ama çok zor yaa her sunduğum bahaneye bir sözü var belki açık açık söylesem anlar ama o zaman da selam sabah kesilir o kadar da kotu olmak istemiyorumben bu kadar ilgiye çok sinirleniyorum, hayatım boyunca da hep komsularımla mesafeli oldum. Bazı ınsanlar laf ya da tavır anlamıyorlar haklısınız. Ayagınızı kesin , gitmeyin. Geldiklerinde çok konusmayın anlarlar umarım.
bebegi almak ? sevmek anlamında mı soyledıler alıp evlerine gitmiyorlar heralde? anlayamadım orasını .
Inan her şeyi denedim ama resmen gozetliyor misafirim mi var kaç kişi kaçta geldi kaçta gitti hepsini biliyor. Sürekli çaya ya da yemeğe çağırıyor bebeği bahane ediyorum başka evde huzursuzlaniyor kalabalık sevmiyor vs o zaman biz size gelelim diyorBu ne ya benim de 6 aylik bebeğim var zar zor tuvalete gidiyorum komşuyla mi uğraşacam direk söylerim gelme zirt pirt çocuk uyuyor falan kocam izin vermiyor komşuya gitmeme kiskanç de o gelmek isteyince de misafirim var de
Onu da istiyor hep . Biraz da bahane ediyor bi seyleriDuduklu tencere ister gibi bebek istiyorlar vallahi dayaklikmis o kadin :)
Aynen oyle. Tv 'nin karşısına koyacakmisim çocuğu tüm gün ben işime bakacakmisim. Gürültüye alışması lazımmış.fazla samimiyetin getirdiği davranışlar malesef.kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum komsunuzun sadece biraz düşüncesiz.
küçük bebeği uyutmanın zorluğunu tam uyudu derken birinin dikkatsizce davranışı sonucu uyandığında yaşanılan stresi çok iyi bilirim.
eşimin kapıları çarpması apartmanda koşarak inen cocuklar dışardaki korna sesi ve daha niceleri kabusum olmuştu.
bence tekrar uyarın.bütün bağları koparmanizi tavsiye etmem.
durumunuzu anlamasini sağlayın ve bebeginizi asla vermeyin.benim eşim nefret eder bu tür davranışlardan.
gerçekten bazı insanlar nasil çocuk büyütüyor anlayamıyorum.kendileri hic böyle seyler yaşamamış gibi davranıyorlar.
sorsanız benim cocuklar öyle değildi.gürültüye alistir çocuğu der kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?