BİKTİM SENDEN KAYNANA

anlamadım ya
kv ye çat çat lafları sokup gelmişsiniz şimdi de bıktım kv den diosunuz
bu durumda onun bıkması gerekmio mu
not: evveliyatını bilmiorum, bu konudaki yazdıklarını referans aldım
sorun değil canım okudugun kadarıyla yazmissin. Evveliyatı bayağı kotu hayırlısı artik

Biraz abartı var sanki. Bu kadar sinirle sürekli cevap vermek neden. Sinir stres olmuşsunuzdur. Bi psikiyatriste gorunun bence
Hayır abartı yok neden abartayim ki!! Burda haklisin denmek benim ne isime yarayacak ki olayı abartayim?? Yasanmisliklar var, içimde biriken öfke var ve sonucunda da böyle kavgalar, atışmalar oluyor. Belki size ütopik geldi yazdıklarım ama maalesef bunlar gerçek ve ben yaşadım bunları hala da bitmiş değil

Biraz abartı var sanki. Bu kadar sinirle sürekli cevap vermek neden. Sinir stres olmuşsunuzdur. Bi psikiyatriste gorunun bence
Psikologa gitmeyi çok istiyorum ama eşimin psikoloji bilimine yaklaşımı o kadar tiksinc ki onu ikna edemiyorum. Aslında onunda öfke kontrolü için gitmesi gerek ama ikna olmuyor. Havalar isininca ( çocuklarım olduğu için ısınmasını bekliyorum zira kimseye birakamam ) gideceğim inşallah. Tek basıma çözüm bulamıyorum.

Ya bu kadın beni delirtecek, elimden bi kaza çıkacak en sonunda. Dun oglumla beraber tuvalete girdi inanabiliyor musunuz ben tuvalete gircem dedi baktım çocuk kucağında onu da aldı girdi peşinden kostum ama kapatmıştı kapıyı çoktan. Şeytanlar dedi yumrukla kapıyı bağır çağır ama yapamadim ev çok kalabalıktı ,onca insanin içinde ses edemedim. Eşime de söylemedim kesin bi pislik çıkarır ne var bunda der diye. Sinirden basıma ağrı girdi hala agriyor . Sapık beyinli pislik kadın ben annesiyim gitmem cocugumla tuvalete, mecbur mu onun avret yerlerini görmeye çocuğum ya bu ne densizlik

NeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeOTE="HakimeHNMMM, post: 45768569, member: 734381"]Çocuklar yokken onemsemezdim de çocuklar kısmı beni deli ediyor saçma salak şeyler öğretiyor gazoz icirmeye kalktı dun mesela öldürmeye niyetin mi var 16aylik bebek o dedim kokarmis cani çekermiş zirvalik benle inatlassin da çocuk ölse de Umuru olmaz[/QUOTE]
Nee 16 aylik ve gazoz mu niye karisirlar anlamam birde cevap veriyorlar cani ceker. Bendede 3 aylikken dondurma yedirmeye kalkmislardi evet 3 aylik ya hayir dedim katki maddeli sey hemdaha 3aylik . Cani cekmistir dedi . Oyle iste yemesine icmesine karistirmam kesinlikle

Ya benim anlamadigim esiyle kv yuzunden mi ayrilacaksin evin kapin ayri deilmi bacim kaynananla ne muhattap oluyosun olma madem bu kadar canini sikiyor bu kadar basit ama yok altta kalmam da lafimi sokarim diyosan kendini yipratma derimm bosuna 3 gunluk dunya...

konu sahibinin kocasıda ailem ailem diyor şiddet uygulamış bir dolmuşluk mesafede ki ablasına göndermiyor
bence kaynanadan daha fazla kocası sıkıntılı zaten

Yaaa çok çok çok özür dilerim ama koptum gülmekten altıma kaçıracaktım o derece çok tatlı bir anlatım biçimi olmuş...Ayyy sinirlerim boşaldı birazdan ağlıyacam galiba

ooo pipiş ve memiş bile girmiş araya. bir daha yaparsa ciddi tepki ver. çocukların asla özel bölgelerine asla dokunulmaması gerektiğigi söyle... sert bir dilde. her türlü haklısında.

benım kaynanada öyle yapma dedıgım seyı ınadına yapar,o benı saymıyor ya Bende onu hıccc saymıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…