- 1 Şubat 2016
- 1.704
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi HakimeHNMMM
-
nee? anlamadım orayı.çocuklarımı dövdü
normal da s....ler gitmem de o kız da bana geldi diye gittim.
bunu görünce gerisini gülmekten okuyamadım
2,5 yasında o da benimkiler küçük gelip gidip itip kakti vurdu bende KV ye su çocuğa bak anası bakmıyor dedim o da çocuk kızım olacak boyle şeyler dedi oldu öldürsun gözünü oysun ama çocuk diyelim öyle mi annesi bakacak çocuğuna çocuk o onu bende biliyorum dedim. Kız yeminle iki dk totomun üstüne oturmadim çocuklarım in peşinde dolanacam ben salak miyim bende birakayim çocuk o diyeyimnee???
Çocuklar yokken onemsemezdim de çocuklar kısmı beni deli ediyor saçma salak şeyler öğretiyor gazoz icirmeye kalktı dun mesela öldürmeye niyetin mi var 16aylik bebek o dedim kokarmis cani çekermiş zirvalik benle inatlassin da çocuk ölse de Umuru olmazBence bu kadar onemsemeyin kaynananizi siz ciddiye aldıkça o kendini bişey sanmış
nee? anlamadım orayı.
çok karışık yazmışsınız. bi nokta virgül, paragraf vs alsak iyi olur.
bi de kv kızının eltisi. dıdının dısısının dıdsı bile değil. ne işiniz var ki orda. gitmeyin. sırf milletle ağız dalaşına girmek için gitmişsiniz.
kayınvalideden daha büyük problemleriniz var.
2,5 yasında o da benimkiler küçük gelip gidip itip kakti vurdu bende KV ye su çocuğa bak anası bakmıyor dedim o da çocuk kızım olacak boyle şeyler dedi oldu öldürsun gözünü oysun ama çocuk diyelim öyle mi annesi bakacak çocuğuna çocuk o onu bende biliyorum dedim. Kız yeminle iki dk totomun üstüne oturmadim çocuklarım in peşinde dolanacam ben salak miyim bende birakayim çocuk o diyeyim
kız senin yine maşşallahın var yapıştırıyon lafı tepenin tadı attımı taktir ettiğim arkadaşlardansın bu yönünlesen gelirsin hakkından hepsinin baksana adam msjla soluğu orda almış
Çocuklar yokken onemsemezdim de çocuklar kısmı beni deli ediyor saçma salak şeyler öğretiyor gazoz icirmeye kalktı dun mesela öldürmeye niyetin mi var 16aylik bebek o dedim kokarmis cani çekermiş zirvalik benle inatlassin da çocuk ölse de Umuru olmaz
İkizlerim var 16aylik arabam yok dolmuş otobüs bebek arabası almio cocuklar in ikisinde tek basıma tasiyamam yoksa çıkıp çıkıp gidicem de mecbur onun araçla birakmasi gerek. Ask olsun kadın bisey dememiş mi oleyim ozamanValla anlamadım ki ben
Yani kv aslında kötü birşey dememiş size
Geçmiş konularınızı hatırlayamadım ama sizin bu konunuzda devamlı kadını bozduğunuzu anlatıyorsunuz
Hayır birde şu var ablama gidemiyorum demişsiniz siz bukadar ortamda laf yapan ve hakkını yedirmeyen bir insan olduğunuz gözüme çarptı konunuzda yani bu denli hakkını savunan biri neden ablasına gidemez ki
20tane falan atmisimdir dk arayla küfürler falan düşün artik gelmese kesecem biliyor göze alamamıştır
20tane falan atmisimdir dk arayla küfürler falan düşün artik gelmese kesecem biliyor göze alamamıştır
Dur duzelteyim walla depresifim hızlı yazdimkardeş ben de kocan dövdü sandım ya. ne diyosun valla bişey anlaşılmıyor. inadımdan söylemiyorum
İnat olsun ben babanneyim ben ne dersem o olur diyor aklinca16 aylık bebeye gazoz içirilir mi hiç garezi mi var bu kadının
İkizlerim var 16aylik arabam yok dolmuş otobüs bebek arabası almio cocuklar in ikisinde tek basıma tasiyamam yoksa çıkıp çıkıp gidicem de mecbur onun araçla birakmasi gerek. Ask olsun kadın bisey dememiş mi oleyim ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?