Bıktım artık ne yapayım?????

Evet kişilik çatışması galiba,çünki o herşeye göz yumar,ailesi haksız bile olsa,onlara ben haklıyım demez.Güya biz araba aldık babası sürekli istiyor,oda sürekli veriyor.halbuki onların arabası var.Ailesi bizim burda bir aile olduğumuzu idrak ediyor ama kabul edemiyor.
Eşiminde çoğu kez ezildiğini fark ediyorum ama yardım kabul etmiyor,alışmış böyle kız çocuğu gibi yaşamaya...
Şiddet hiç bir zaman yok ama nasıl dolduruşa geldiyse bende üstüne gidince ne yazıkki,o hırsını benden bende onun önem verdiği eşyalarından alıyorumbenneyaptımki
İnşallah düzelir,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim...

Öncelikle çok geçmiş olsun canım. Allah başka huzursuzluklar vermesin. Eşin malesef sana karşı tavır almış durumda. Bu durumda ailenin yanına gidip biraz kafa dinlemen en iyisi olur gibi geliyor bana. Bu sürede inşallah o da hatalarını anlar, ya da koyverir gider mi onu da bilmiyorum.....
7 yıl kolay dayanmışsın.
Evet malesef bazı insanlar anne babalarının gölgesinden çıkamıyor ne yazıkki.... Kişilik oturmayınca, insan hep gölgede yaşamaya mahkum sanırım....
Dilerim kaynanan olacak o çirkef kadın ve eşi de en kısa zamanda aynı kötü durumlara düşsün. Düşsün ki seni birazcık dahi olsa anlasınlar....
Gerçi onların anlamaları değil önemli olan.... Her şeyden önce eşinin anlaması lazım ki bu da zor görünüyor...
Keşke eşin biraz daha anlayışlı olabilseydi sana karşı....
Sen yine de taviz vermemelisin.. Şu an olmasa bile zamanla onlar da kabullenmek zorunda kalacaklardır mutlaka.... Dimdik ayakta dur... Seni kimsenin ezemeyeceğini hissettir onlara.... "Ben böyle istiyorum, böyle olacak " diye özellikle vurgu yap.

Umarım herşey yoluna girer. Allah seni ve evliliğini korusun kötü insanlardan... Kocana akıl fikir versin...

Amin canım amin.....çok teşekkür ediyorum,eşimin aklına girdiler yine eminim.çünki herşey yoluna girmiş gibiydi,tepetaklak oldu herşey....
gecenin bir vakti,bir hışımla aradım valideyi dün,oğlunun nesi var,bişeymi oldu dedim...
İnsan hiçmi merak etmez,aramaz sormaz,benden çekindikleri bir gerçek karşıma çıkamaz,çıksada lafları oturtunca ödü patlıyor.Ama yapacaklarınıda yapmaktan geri kalmıyor..
.Eşim akşam geldi,sus pus,dünki hışımlı adam gitmiş,kedi gibi ,ortalarda gezdi,camdan baktı,şimdide odasında....Yazık bize,yaşanan hiç bir gün geri gelmiyor malesef...Biz böyle basit şeyler için didişip duruyoruz....-Demekki buda benim imtihanım işte....

Aradan 6 yıl geçti neler oldu merak ediyorum :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…