Arkadaşlar,geçtiğimiz cumartesiden beri eşimle konuşmuyorduk...
Babam bize gelmişti,o gittikten sonra nasıl terleşti,kabalaştı anlatamam....
Tahminim babam Mehmet efe falan dedi,oğlana bu aklı evvelde ona bozuldu,hey yarabbim
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(((
Kaç gündür eve 10 da geliyor,küçük çocuk
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Annesine gidip yemek yiyor,gecede yatmaya geliyor.
Ve kesinlikle konuşmuyoruz,bişe sordum nasıl azarladı...
Dünde geldi yine biz yatacaktık,oğlan elindeki dergiden (anaokul dergisi zaten yırtık) ondan bir parça koparmış,çocuğunasıl ağlattı,bende gittim,aldım ne hakla ağlatıyorsun yırtsa nolur dedim,aldım elime ben yırttım...
Nasıl hırs dolmuş,çocukların önünde bana vurmaya başladı,çık odadan dedikçe dahada kötü oldu...
Köpek gibi dalaşıp didiştik,çocuklar ağlıyor....Gittim aradım annesini oğlunun nesi var dedim,gecenin 11i saat..eve geldi bana çocukların önünde vuruyor dedim.Geldi telefonu kapattı,tekrar vurmaya başladı.....Bende o hırs gittim,cep telefonunu,traş makinasını yerlere fırlattım,makinası çalışmaz oldu galiba...obenim canımı acıttı,çocuklarımı çok üzdü,benim yaptığımda hiç normal bişe değil ama ancak hırsımı öyle aldım...
babamı arayacakmış...
Ara hiç durma ,kızına şiddet uyguladım vurdum dersin dedim....Bak bakalım sonucunda neler oluyor...
Çocuklarım adına çok üzgünüm hadi kendimden vazgeçtimde.....
Gecede ayrı yattım,sabahta erkenden defolup gitmiş...
Annesinden de hiçbir geri dönüşüm almadım,o neydi bir sorununuzmu var? vs.
Bendekide akıl,zaten yılanınbaşı onlar ama karşılarına çıktığım zaman benden çekiniyorlar,arkamdanda her fitneliği yapıp bizi birbirimize düşürüyorlar....