Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl olurda bı anne baba evladını bu kadar uzer..nasıl olurda bı kayınpeder bukadar seviyesizlesir gelınıne bukadar laf soyler, nasıl bır aile evladının mutsuz etmek için ugrasir..yaranamadım ya evlendgmden beri laf sokuyolar..buyukler dıye agzımı acmıyorum..kaynanam aklını takmıs bıze soguksun dıyo yemın ederım elımden gelenı fazlasıyla yapıyom.yaranamadım...atrılmak istıyorum esım ıstemıyo bende esimi cok sıyorum...allahından bulsun allaha havale eetm
canım benim bu modeller böyle bence en iyi kaynana ölü kaynanadır
canım biz zaten 1.5 ay orda kaldık gecen hafta 3gfun ordaydım ihmal etsek anlayacam....esnden izinsiz tuvalete gidemıyon tepene cıkardın dıyen kaynatam..bı kaynata gelınıne bunu soylermı ya
Cok basit....Ogullarina olan hirslarini senden cikariyorlar...esin kafalarina tasda atsa yine senden bilecekler...var böyle Kaynanalar malesef...
Ogluna konduramiyor ne olursa olsun gelinden biliyor herseyi...
Mesafeli görüsmek her zaman en iyisi...fakat benim anladigim kadariyla siz önceden cok SIKI FIKI oldgunuz icin simdide sizden ayni ilgiyi alakayi bekliyorlar....elinizi ayagnizi cekmenizi istemiyorlar...
Belki sakin bir ortamda kaynananla konusman faydali olabilir..fakat sadece sen ve kaynanan...ona kesinlikle soguk olmak istemedigni fakat hergün hergün gelmeninde mümkün olmadigni izah et...senden cok kendi evladini üzdügnü hatta evlilignizi yiprattini söyle...a.s
Kayinpederinde gercekten ayip etmis...ne olursa olsun böyle gelin kaynana konusmalarina bir erkegin girmesini cok yadirgiyorum...bir erkege yakismiyor![]()
arkadaşım anlayamadığım bişey var,
daha önceleri bunlar aile olaral sürekli dipdibe koloni halindemi yaşamışlar?
sonuçta ev ayrı yol ayrı.bunu idarak edemeyeceklerse neden evlendirdiler çocuklarını,eteklerinde besleselerdi yavrucağı ..yazık ya,vallahi yazık o yaşa gelipte aile mevhumunu idrak edememek ,gerçekten yazık...
Alıştırmışsınız işte..Alıştırmasaydınız böyle olmazdı...
ebru1982 canım ne yazık ki ağzınla kuş tutsan bile yaranamazsın.sen yine de eşinin yuvanın hatırana tüm olanlara katlanacaksın.çocuklarına kapris yapmaları onları huzursuz etmeleri için emin ol düşkün olmaları gerekmiyor.sebebini bende hala çözebilmiş değilim ama bunu sanırım hepsi yapıyor.dışarda olanları evinizin içine yansıtmamaya çalışsanız kapının dışında bırakabilseniz çok mükemmel olur ha oluyormu oda şüpheli.Allah hepimizin yardımcısı olsun