• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık bıktım!

allah büyüktür kızlar bence öyle bir an gelecekki bize muhtaç olup gözümüze bakacaklar genede biz merhametli insanlarız dedim ya allah büyüktür.

bunlar ne biçim ana baba ne biçim insanlar sırf sende yok ayy allahım ben okurken sinirleniyorum allahtan iyi bir yönü var eşin haklı olduğunu biliyor

nasıl olurda bı anne baba evladını bu kadar uzer..nasıl olurda bı kayınpeder bukadar seviyesizlesir gelınıne bukadar laf soyler, nasıl bır aile evladının mutsuz etmek için ugrasir..yaranamadım ya evlendgmden beri laf sokuyolar..buyukler dıye agzımı acmıyorum..kaynanam aklını takmıs bıze soguksun dıyo yemın ederım elımden gelenı fazlasıyla yapıyom.yaranamadım...atrılmak istıyorum esım ıstemıyo bende esimi cok sıyorum...allahından bulsun allaha havale eetm

canım Allah sabır versin sana aynı şeyleri bende yaşadım sen bizi sewmiyosun sen sadece kocanı seviyosun felan

2,5 yıllık evliyim daha yeni yeni bişeyler demiyolar

canım valla allah hepimizin yardımcısı olsun benim kayınvaldem üvey. bi görseniz yüz yüzeyken hele birileride varsa yavrum canım ama arkamdan etmedğini bırakmaz komşuları toplar toplar bizlere atar tabe bizimde bi şekilde kulağımıza geliyor. eşimde ne olduğunu biliyor ama toz kondurmaz öz annesi olsa bu kadar sevebilir. mecburen eşimin hatırına sabrediyorum ama ne saygı ne sevgi hiçbişey yok her gidiş gelişimizde bi hasarla dönerim mutlaka biyerlerimde bi yara bere çıkar stresten. yakında sinir hastası olucam diye korkuyorum.....

bunların özüde bir üveyide.hayır anlamadığım şey neden arkamızdan konuşupyüzümüze gülerler.biz altlı üstlü oturuyoruz aldığım herşeyede karışır.neyse allah hepimize sabır versin eşim ve çocuklarım için sabretmek zorundayım.şu bir gerçekki zamanla alışıyor ve boşverebiliyorsunuz.size tavsiyem kendinizi o insanlar için üzmeyin sağlığınızdan olursunuz değmez.allah kurtarsın:içelim:

Allah allah yaa.Bazen yabancı ülkelerdeki insanlara sırf bu yüzden gıpta ederim.Onlarda yok böyle evlatlarının hayatlarına müdahale etmek diye bişey.Bunlar nasıl işler ya gerçekten aklım almıyo.Zaten bende kayınvalidemden böyle şeyler yaşamadım ama yaşayanlara da sabırlar diliyorum.SABIR,SABIR....

canım yaşadıklarına üzüldüm.biraz sabredip zamana bırakmalısın bence.şimdi seni deli eden bu durumlara bir arkadaşın yazdığı gibi alışacaksın.bende çok acayip şeyler yaşadım daha öncede bir yerlerde yazmışımdır.anlatasam kimse inanmaz.bu gelin uyduruyor derler.sen kocanla iyimisin gerisini boşver.eşin Allah'tan ki yanında.sakın kendini üzme.biraz boşver çok samimi söylüyorum,üzülüp bu tarz saçma hareketler için dertlenmeye değmez..

canım biz zaten 1.5 ay orda kaldık gecen hafta 3gfun ordaydım ihmal etsek anlayacam....esnden izinsiz tuvalete gidemıyon tepene cıkardın dıyen kaynatam..bı kaynata gelınıne bunu soylermı ya

Alıştırmışsınız işte..Alıştırmasaydınız böyle olmazdı...

Cok basit....Ogullarina olan hirslarini senden cikariyorlar...esin kafalarina tasda atsa yine senden bilecekler...var böyle Kaynanalar malesef...:delphin:

Ogluna konduramiyor ne olursa olsun gelinden biliyor herseyi...:delphin:

Mesafeli görüsmek her zaman en iyisi...fakat benim anladigim kadariyla siz önceden cok SIKI FIKI oldgunuz icin simdide sizden ayni ilgiyi alakayi bekliyorlar....elinizi ayagnizi cekmenizi istemiyorlar...:delphin:

Belki sakin bir ortamda kaynananla konusman faydali olabilir..fakat sadece sen ve kaynanan...ona kesinlikle soguk olmak istemedigni fakat hergün hergün gelmeninde mümkün olmadigni izah et...senden cok kendi evladini üzdügnü hatta evlilignizi yiprattini söyle...a.s
Kayinpederinde gercekten ayip etmis...ne olursa olsun böyle gelin kaynana konusmalarina bir erkegin girmesini cok yadirgiyorum...bir erkege yakismiyor:kahve:

:1shok: cnm yaaa böyle insanlar için ne yuvanı dağıtıyorsun takmayın siz böyle konusursanız hiç gelmicez diye esin tehdit etsin :jeyyar: sende hiç takma yaşlı insanlar eğitemezsin sonuçta he de keyfine bak :delphin:

arkadaşım anlayamadığım bişey var,
daha önceleri bunlar aile olaral sürekli dipdibe koloni halindemi yaşamışlar?
sonuçta ev ayrı yol ayrı.bunu idarak edemeyeceklerse neden evlendirdiler çocuklarını,eteklerinde besleselerdi yavrucağı ..yazık ya,vallahi yazık o yaşa gelipte aile mevhumunu idrak edememek ,gerçekten yazık...

Cok basit....Ogullarina olan hirslarini senden cikariyorlar...esin kafalarina tasda atsa yine senden bilecekler...var böyle Kaynanalar malesef...:delphin:

Ogluna konduramiyor ne olursa olsun gelinden biliyor herseyi...:delphin:

Mesafeli görüsmek her zaman en iyisi...fakat benim anladigim kadariyla siz önceden cok SIKI FIKI oldgunuz icin simdide sizden ayni ilgiyi alakayi bekliyorlar....elinizi ayagnizi cekmenizi istemiyorlar...:delphin:

Belki sakin bir ortamda kaynananla konusman faydali olabilir..fakat sadece sen ve kaynanan...ona kesinlikle soguk olmak istemedigni fakat hergün hergün gelmeninde mümkün olmadigni izah et...senden cok kendi evladini üzdügnü hatta evlilignizi yiprattini söyle...a.s
Kayinpederinde gercekten ayip etmis...ne olursa olsun böyle gelin kaynana konusmalarina bir erkegin girmesini cok yadirgiyorum...bir erkege yakismiyor:kahve:

canım al ben mesafeliyimdir öyle herşeyi konuşmam, hareketlerime çok dikkat ederim, sıkıfıkı değilizdir, çalışıyor olmamıda bahane olrak kullanıp ayda 2 kere gitmediğimiz bile olur o zamanda neyi bahane ediyorlar oğlumuzu bizden uzaklaştırıyor oğlumuza kalsa gelir ama gelin gelmiyor. burnu havada bizi beğenmez halbuki hiç alakası yok onların istediği, herşey onların planladığı gibi olsun, bütün herşeyi onlara danışıp yapalım ..... sabır sabır yaaa sabır :)

kayınvalıdemler sehır dışındaydı uc gundur..bu gun sabah gıttım kombılerini açtım yemek yaptım çıktım.eşim hiç teklif bile etmedi ben yapmak isredim ama onlaR için degil allah rızası için ewşimin hatrı için biliyorum yine makbule gecmeyecek ama allah katında boş olmaz ins.ben daha ne yapıyım ki.görümcemide alıp gelıyolar.şimdi kızıda varken daha da surat asacaklar..allah buyuk.bizde aksam oraya gıdecez bakalım neyle karsılasacam..

arkadaşım anlayamadığım bişey var,
daha önceleri bunlar aile olaral sürekli dipdibe koloni halindemi yaşamışlar?
sonuçta ev ayrı yol ayrı.bunu idarak edemeyeceklerse neden evlendirdiler çocuklarını,eteklerinde besleselerdi yavrucağı ..yazık ya,vallahi yazık o yaşa gelipte aile mevhumunu idrak edememek ,gerçekten yazık...

canım esım 13yıl yurt dısında kaldı..esıme düşkün degildilerr ama evlenınce ogulları pek bi kıymetlendi

ebru1982 canım ne yazık ki ağzınla kuş tutsan bile yaranamazsın.sen yine de eşinin yuvanın hatırana tüm olanlara katlanacaksın.çocuklarına kapris yapmaları onları huzursuz etmeleri için emin ol düşkün olmaları gerekmiyor.sebebini bende hala çözebilmiş değilim ama bunu sanırım hepsi yapıyor.dışarda olanları evinizin içine yansıtmamaya çalışsanız kapının dışında bırakabilseniz çok mükemmel olur ha oluyormu oda şüpheli.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Alıştırmışsınız işte..Alıştırmasaydınız böyle olmazdı...

hayır arkadaşım öyle kolay olmuyor mesela k.validemin benim arkamdan konuştuğunu kaç kez duydum ve duyduğumu ima edip karşı çıktım ama hala aynı huyundan vazgeçmedi.bu insanlar bahane arıyor huzursuzluk çıkartmaya.....ve düzeleceğine ümidim yok..sabır sabır ya sabır...........:oklava:

ebru1982 canım ne yazık ki ağzınla kuş tutsan bile yaranamazsın.sen yine de eşinin yuvanın hatırana tüm olanlara katlanacaksın.çocuklarına kapris yapmaları onları huzursuz etmeleri için emin ol düşkün olmaları gerekmiyor.sebebini bende hala çözebilmiş değilim ama bunu sanırım hepsi yapıyor.dışarda olanları evinizin içine yansıtmamaya çalışsanız kapının dışında bırakabilseniz çok mükemmel olur ha oluyormu oda şüpheli.Allah hepimizin yardımcısı olsun

aynen sanada katılıyorum arkadaşım boşverin onları zaten zamanla alışacaktır.ebru1982 canım kafanı takma desemde takacaksın biliyorum.neyseki ayrı oturuyorsunuz bense 12saat yüzyüzeyim enazından hergün yüzünü görüpte benim gibi delirmiyorsun....birde olayın buyanından bak kendini biraz daha şanslı göreceksin..a.s.

bence degmeyen insanlar icin kendini yıpratıyorsun düsünceli bir anne olsa siz geldiginizde bunu daha güzel bir sekilde özlüyorum evladım sizi diyerek anlatır ama bu kadın heralde hergün bunlar gelirse kahır edecegim diyerek kendini doldurmus siz gelincede patlamıs isi gücü olmayın bir kadın
bence bu insanın her degini kafaya takıpta ağlama benim kayın validemde aynısı hele esi öldükten sonra birde öbür oğluyla arasına gelin girip onu evinden uzak tutunca resmen bizim üstümüze düstü nerdeyse kıskanclıktan gelip aramızda yatacak arabanın ön koltuguna oturur
o gün eve gelirken esimin yanına oturdum bin bin öne diyor sanki canı cıkacak
hicte takmıyorum ne hali varsa görsün ben daha beter kıskansın diye takmıyor o kendine daha büyük eziyet
bence sende öyle yap
degmeyen insanlara helede böyle bencil ve egoist annelere hak bu

Back