• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık bıktım!

canım benim çok üzüldüm ama eşin seni seviyor ayrılalım filan deme seni istemeyenler gitsin yuvayı bozmak yarımsaat boşver takma bence aynısından bendede var en azından senin evin ayrı şanslısın ya yanınıda otursaydında benim gibi hergün o sözleri duymak zorunda kalsaydın ne yapardın beterin beteri var sen kocana tutun gerisi boş zaten.....

allah senınde yardımcın olsun canım ..insallah allah onların içine merhamet verir bigun.

kusura bakmayın ama biraz çocukça davranmışsızınız..

kayınvalidenizin evinde eşinizle mutfakta başbaşa beklerseniz ona karşı cephe aldığınızı düşünür..

eşinizi göndermeliydiniz içeri..

ayrıca eşinizin verdiği tepkiyide çok abartılı buldum.. yeni evliyseniz zaten bi süre sonra sıkılıp bırakacaklardır yakanızı...

ama bu kadarcık bi durumdan eşinize beni anneme bırak filan diyosanız baya zor olur evlilik sizin için..

allah yardımcınız olsun..

Ebru moralini bozma canım bak benim kaynatam daha beter küfür ediyor aramızda bir soguk savas var ama ben gitmiyorum eşim 2haftada 1gidiyor bak ben 1sene buzdolapsız durdum büyük gelinini dolbı oldugu halde dolap aldı ona bana almadı bizde alaadık durumumuz yoktu sanki bana inat yapar gibi ama ben bunu duyunca cok iclendim allahım dedim sana havale ediyorum dedim hastalanmış şişmiş yetim ahı almıyacaksın ben cok agladım onlar yüzünden bu sadece kücük 1 olay simdi ise fazla muhattap olmuyorum allah büyüktür

canım ben 3 senelık evlıyım 1 senede nısanlı kaldım 4 senede cok üzücü olaylar yasadım üstelık benım esım aılesının hatalı oldugunu bıldıgı halde onlara bırsey soyleyemıyordu ama zamanla benım ezıldıgımı gördukce aklı basına geldi
sımdı onlarla görusup gorusmeme tercıhını bana bırakıyo
evıme gıdıp gelmelerıne ben karar verıyorum
zaten uzakta oldukları ıcın senede bır kere anca gelırler
ınan esım telefon bıle acmıyo ben zorla aratıyorum annesını babasını
ben zaten hıc aramam gerek duymuyorum cunku
ne kadar deger verırlerse o kadar deger gorurler
benım hakkımda en ufak bır laf soyleyemezler soyledıklerı anda agızlarının payını benden alırlar

kusura bakmayın ama biraz çocukça davranmışsızınız..

kayınvalidenizin evinde eşinizle mutfakta başbaşa beklerseniz ona karşı cephe aldığınızı düşünür..

eşinizi göndermeliydiniz içeri..

ayrıca eşinizin verdiği tepkiyide çok abartılı buldum.. yeni evliyseniz zaten bi süre sonra sıkılıp bırakacaklardır yakanızı...

ama bu kadarcık bi durumdan eşinize beni anneme bırak filan diyosanız baya zor olur evlilik sizin için..

allah yardımcınız olsun..
ben 3yıllık evlıyım canım sen olsan kaynatan kaynanan sana esıne agzına gelenı söylese ne yapardın..bu kadarcık bı olayda anneme bırak dedıysen demıssın ben 3 yıldır bunların lafını sozunu duyuyorum kucuk cocuga bıle agzına gelenı soyleyemıyosun soyletmıyo..benım annem babam bana bır kere sesını yukseltmedı baska ınsanların bunu yapması zor gelıyo..allah kımsenın basına vermesın ama yasamayan bılemez

ogullarini ipotekli mal gibi goren bir anne baba daha!! canim esinle aranin bozulmasina musade etme sakin. sirf bu yuzden onla hicbir sikintinin olmamasina dikkat et. boyle olursa rahatsin. gitsin oglu gorsun. sen de hic elini kipirdatma. yakinda ogullari da dayanamaz bu duruma. ama sen soyletmis olma. esin dayanamaz her gun hergun nasilsa... cok sinir bozucu ama kendini uzmene de degmez. cunku nasilsa kiymet bilmiycekler. a.s.

kesınlıkle kıymet bılmeyecekler bunu cok ıyı anladım..bız orda esımle mahfolurken cay keyfı yaptılar hazmedemıyorum

annesi sırf hergun gelsin dıye hergun gelmezsen sana hakkımı helal etmıyorum hergun bu eve geleceksın dıyo..ins.bıgun devran tesıne doner

ay delırecem ya sankı mecburıyet var bes gunde bır gıtmeye..nıye evlendırıyorn salıyorn cocugunu o zaman madem dızının dıbıne yapısık yasamak ıstıyon..tapulu mülk mü sanıyorlar ne ya..hayret bısey..hıc sallama guzelm bırak esın yanındaymıs..

ay delırecem ya sankı mecburıyet var bes gunde bır gıtmeye..nıye evlendırıyorn salıyorn cocugunu o zaman madem dızının dıbıne yapısık yasamak ıstıyon..tapulu mülk mü sanıyorlar ne ya..hayret bısey..hıc sallama guzelm bırak esın yanındaymıs..

pardon ama ne var hergun gıtse 5 dk annecım nasılsın dese halını hatrını sorsa.......
bende sızın gıbı dusunurdum hamıle kalmadan önce
sımdı ınsallah bır oğlum olucak ve kendımı kayınvalıdemın yerıne koyuyorum
bende hergun oğlumu 5 dk bıle olsa görmek ısterım o benım canım kanım onu ben bakıp buyuttum ne kadar kötu olsam bıle!
gelınım gelmeyebılır kendı tercıhıdır ama kımsenın benı oğlumdan mahrum bırakmaya hakkı yok!

ben bu insanları anlamadım sanırımda anlıyamıyacağımdaa....:uhm:
olaya kız yada erkek annesi diye bakmıyorum ama madem bu şekilde davranıcaksınız neden evlendiriyosunuz yaaaa anlamadım gitti...otursunlar evinizde hergün doya doya görün...:delphin:
canım sende sakın eşine gitmiyeceksin diye baskı kurma,bu çok yanlış bir karar.....
nede olsa ne kadar sen sevmesende o onun ailesi...
sen görevlerini yap gerisine karışma....
bence eşin anlaması gerekeni kendi anlasın....:delphin:

mecbursunuz dıyo canım.anne nıye boyle dıyosunuz 1.5ay kalmadıkmı gecen hafta 3gun burda degilmiydik dıyorum mecbursun geleceksın dıyo....

bır aıle cocugunu mutsuz etmek ıcın anca bu kadar ugrasır helal olsun
sen sıkma canını bak esın senın yanında sonucta
hem bu nedenden ayrılmak olur muymus hıc dusunme oyle seyler

pardon ama ne var hergun gıtse 5 dk annecım nasılsın dese halını hatrını sorsa.......
bende sızın gıbı dusunurdum hamıle kalmadan önce
sımdı ınsallah bır oğlum olucak ve kendımı kayınvalıdemın yerıne koyuyorum
bende hergun oğlumu 5 dk bıle olsa görmek ısterım o benım canım kanım onu ben bakıp buyuttum ne kadar kötu olsam bıle!
gelınım gelmeyebılır kendı tercıhıdır ama kımsenın benı oğlumdan mahrum bırakmaya hakkı yok!

tabıkı kımsenın boyle bıseye hakkı yok..benım annemde bızımle aynı sehırde kaynanama ne kadar gıdıyosam anneme de aynı sıklıkla gıdıyorum..nıye beım annem bunu sorun yapmıyo biliyoki benımde evım ısım var evlendıkten sonra kımse ailesınden kopmaz ama sonucta ınsanın esı evı gelıyo önce bu demek degılkı onlar sevılmıyo..istese benım annemde soyler ama herseyın bı adabı var.ınsanın gıdecegı varsada gıtmez.esımede soyluyorum guzellıkle kızım kacgundur gelmedınız ozledım hergun gormek ıstıyoruz dese hergun gıtmezsem o zaman soylesın ama bu sekılde olmuyo.

kayınvalıde ne olursa olsun gelınını sevemıyo bı turlu
zannedersem oğlunun esıne olan fazla ılgısını kıskanıyo
nasıl davranmak lazım gelınlere yaranmak ıcın bılmemkı bende dahıl!
sımdıden dusunmeye basladım ınanın acaba benım gelınım bana oğlumu göstermezse ne yaparım
(yanıs anlama canım senın ıcın demıyorum ama gostermeyen ınsanlar var)
ben oğlumu yanıma alıcam evlenınce altlı ustu oturucam onunla ozaman yanıma gelmesede sorun olmaz
yakınımda oldugunu bılmek bıle guzelsenağlama

kızlar ben kayınvalıdemlere gıdınce bu konudan bahsedıyım mı tavrının yanlış oldugunu boyle olmaması gerektıgını..yoksa onlar emınım bu konuyu acmaz hıc bahsetmeyımmı bu kadar laftan sonra o eve nasıl gıdecem bılmıyorum ama..

canım bence hıc bahsetme nasılsa senı anlamıcak ama esın yalnız gıdıp konussun bı cıkar yol bulsun boyle devam etmez

ben 3yıllık evlıyım canım sen olsan kaynatan kaynanan sana esıne agzına gelenı söylese ne yapardın..bu kadarcık bı olayda anneme bırak dedıysen demıssın ben 3 yıldır bunların lafını sozunu duyuyorum kucuk cocuga bıle agzına gelenı soyleyemıyosun soyletmıyo..benım annem babam bana bır kere sesını yukseltmedı baska ınsanların bunu yapması zor gelıyo..allah kımsenın basına vermesın ama yasamayan bılemez
tabi canım başına gelmeyen bilemez..

ama ben senin yaşadıklarının çok daha zorunu yaşadım..

kayınvalidem beni evinden kovdu..

ben eşimin gönlü olsun diye her seferinde gittim..
artık dayanılmayacak boyuta gelince eşime sen git ihmal etme anneni dedim..

devamlı zorla arattım gönderdim..

benimde oğlum var allah kimseyi hırsına kurban etmesin..

sonra ne oldu eşim beni başına taç yaptı..
hakkımı asla yemedi çünkü ben yalnız Allah rızası için yaptım..

Çok zor yaşadıkların...
Kendimi senin yerine koyup düşündüm ve çok kötü oldum:1no2:
Eşinin sana olan sevgisini ve mutluluğunuzu kıskanıyorlar ya daha ötesi var mı ...Bir insan evladının mutluluğunu ister, yuvası yıkılmasın diye susar bunlar da tam tersi...
Ne gelinler var kaynanayla görüşmez etmez , surat yapar onlara,, kaynana kaynata susar, yeter ki onlar iyi olsun bizimle görüşmesin, önemli olan çocuğumuzun mutluluğu diye... Çünkü evladını seven ,değer veren anne babadır da ondan...
Allah kolaylık versin cnm ,eşinle sırt sırta verin ,aşamayacağınız şey olmaz...Onları da Allaha havale et,Rabbim adaletini gösterecektir...
Bu arada "görüşün ,sık gidin" vs diyen arkadaşlara katılmıyorum...
Evladını sevmek bu değil,
Evladını sevmek , onun mutluluğu uğruna kendi özleminden vazgeçmektir ...
Evladını sevmek , onu cinnet geçirecek seviyeye getirmemektir...
Evladını sevmek ,onun sevdiği kişiyi de sevmek ; sevmese bile saygı göstermektir...

hıı bu arada şunuda söylemeden geçemiycem..

ben yaptıysam bunu herkes yapar çünkü ben yapı olarak biraz asabi ve sinirli biriyim..

hele haksızlığa asla tahammül edemem..

ama eşimi çok seviyorum onu böyle bişi için asla üzemem..

gün gelir devran döner....

tabi canım başına gelmeyen bilemez..

ama ben senin yaşadıklarının çok daha zorunu yaşadım..

kayınvalidem beni evinden kovdu..

ben eşimin gönlü olsun diye her seferinde gittim..
artık dayanılmayacak boyuta gelince eşime sen git ihmal etme anneni dedim..

devamlı zorla arattım gönderdim..

benimde oğlum var allah kimseyi hırsına kurban etmesin..

sonra ne oldu eşim beni başına taç yaptı..
hakkımı asla yemedi çünkü ben yalnız Allah rızası için yaptım..

bende bunları demek ıstemıstım
bır erkek evladı olmayan bu kadar ınce dusunemez sanırım
benımde esım benı basına tac yaptı
oyuzden dıkkate alınmalı bu sözler dıye dusunuyorum

Back