• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık bıktım!

ebru okudum yazını çok üzüldüm o günden beri hala hergün gelceksin diyomu oğluna

yok canım o gunden sonra bı daha söylemedi..hem söyleyerek yapılanında bı önemi olmaz kı zaten.yani birinin bana mecburluktan bişey yapması beni rahatsız eder acıkcası...adam gibi derdini anlatsa zaten eşimden önce ben derdim ugrayalım dıye..kayınvalidemin kayınpederimin kendi tercihi sayarken sayılmadılar..

düşünsenize kızlar bi evlat için annesinden sana hakkımı helal etmiyorum diye bişey duymak ne kadar zordur..benim ailem bana bunu söylese ben biterim..bu kadarcık şey için evladına bunu söyleyen geline ne yapmazki...şimdide eşime kendince şakalar yaıpyo..umurlarındamıki oglu üzülmüş üzülmemiş

bu durumda senin yapabileceğin bişey yok.
böyle insanları ne yapsan memnun edemezsin.
hereksin kendi evi,ona göre işleri var.
her gün nasıl gidiceksiniz ki?
5 günde gitmeniz bile iyi.
çok anlayışsız davranıyor ama şanslısın ki eşin sana hak veriyor.
burda da okuyorum çok fazla böyle durumlarda sessiz kalan ya da annesine hak veren erkekleri.
en azından eşin sana destek oluyor.

bu durumda senin yapabileceğin bişey yok.
böyle insanları ne yapsan memnun edemezsin.
hereksin kendi evi,ona göre işleri var.
her gün nasıl gidiceksiniz ki?
5 günde gitmeniz bile iyi.
çok anlayışsız davranıyor ama şanslısın ki eşin sana hak veriyor.
burda da okuyorum çok fazla böyle durumlarda sessiz kalan ya da annesine hak veren erkekleri.
en azından eşin sana destek oluyor.

evet canım eşimin bana destek olması benım en buyuk avantajım..ya eşim yanımda olmasa ne yapardım bılmıyorum

evlatlarının huzurlu, mutlu olmasını istemiyorlar. benim eşimin aileside aynı ve bıkmadan 5,5 senedir aynı derecede eşime baskı yapıp ağlatıyorlar resmen adamı. artık şimdi eşim aldırış etmiyor ama ben yinede sinir oluyorum. bizede diyorlar gelmiyorsunuz diye eşim pat diye cvp veriyor bana gizlice laf sokuyor mutfakta eşime söyledim deim annen böyle dedi diye bir daha söylerse oğluna söyle oğlun getirirse gelirim getirmezse gelmem de dedi aynende öyle yaptım. şimdi kuzu gibiler ama ne fayda içimizi kuruttular.
Evelenince anne baba kalmıyor sadece eş oluyor iki taraf için. mutlu olmaya bakın siz gerisi boş.

canım niye bu kadar büyük tepki gösteriyolar bize anlatmadııgın bişey varmı mesela gitmek istemiyormusun eşininde gitmesini istemiyormusun sık sık sanada eşin çok düşkünse kıskanıyorlar büyük ihtimalle

evlendirmeseymiş oğlunu..yanında dizinin dibinde oturtmak i,çin mi doğurmuş.onun uydusu şeklinde mi yaşayacakmış oğlu dünya hali bu ölen ölür kalan kalır.kimin öleceği belli mi kimin garantisi var :.merak etmesin kimse öle kalmıyor bir şekilde bulunup göümülür.derdi neymiş ya kusura bakma ama benim yaşadığım dakikalara benzetttim ve çok sinirlendim.malesef o an susuyoruz ağzımızı açamıyoruz.bunlar da tepemize cıkıyor ..yıne oğlu ıyıdır onun gozunde el kızı suclu el kızı daha ne yapsın oğluna baksın vs bır de ustune kotu olsun. o anne olsa bu kadar bencıl olmaz oğlu usutunu basını yırtıyor kadın oğluna uzulmuyor..cay zıkkımlanıyor.kayınpederı baglamıs kendıne uydusu seklınde adam da mecbur ıkı kelıme soyleyeyım aman karım kızar demıstır...gıtme canım onlarıon evıne gelsın kıyametıde koparson gıtme

ah cnm ya benımkılede ole daha yenı evlıyız hergun beklıolar sevmıom ole sık sık gıtmeyıde bır evımd eduramdım evlendıgımden berı gelmedıgımzde aynı senıkı gıbı otmeye baslıolar yanı evım uzak ama genede beklıolar sırın oluyor bazen eskıden benı ıstemezlerdı evlenemezsın dıye sımdı hergun gelsın dıolar anlamıyorum kı ne bıcım ıs bu

canım niye bu kadar büyük tepki gösteriyolar bize anlatmadııgın bişey varmı mesela gitmek istemiyormusun eşininde gitmesini istemiyormusun sık sık sanada eşin çok düşkünse kıskanıyorlar büyük ihtimalle

yok canım olan herseyi anlaTTIM..bende cok merak ediyorum aslında niye böyle tepkiler verdiklerini..daha önce yasadgmız olaylardan sonra eşim ben sana annemlere gidelim diyemem sen istemezsen gitme dedi.buna ragmen eşime ben dedim hadi gidelim diye.ama eminim gidip gelmeyen bi tip olsam benden kıymetlisi olmazdı bunu çok iyi biliyorum

evlendirmeseymiş oğlunu..yanında dizinin dibinde oturtmak i,çin mi doğurmuş.onun uydusu şeklinde mi yaşayacakmış oğlu dünya hali bu ölen ölür kalan kalır.kimin öleceği belli mi kimin garantisi var :.merak etmesin kimse öle kalmıyor bir şekilde bulunup göümülür.derdi neymiş ya kusura bakma ama benim yaşadığım dakikalara benzetttim ve çok sinirlendim.malesef o an susuyoruz ağzımızı açamıyoruz.bunlar da tepemize cıkıyor ..yıne oğlu ıyıdır onun gozunde el kızı suclu el kızı daha ne yapsın oğluna baksın vs bır de ustune kotu olsun. o anne olsa bu kadar bencıl olmaz oğlu usutunu basını yırtıyor kadın oğluna uzulmuyor..cay zıkkımlanıyor.kayınpederı baglamıs kendıne uydusu seklınde adam da mecbur ıkı kelıme soyleyeyım aman karım kızar demıstır...gıtme canım onlarıon evıne gelsın kıyametıde koparson gıtme

kayınpederim öyle karısının sözüne cok giden bı tip degil.ama söz konusu biz olunca hep karısının yanında...o aksam ben aglayınca kaynanam biz ebruya bişey demedik diyo..daha bi insana ne nedenir bilemiyorum..daha bunlar bişey degil yani.cok cekecem bunlardan coooooooook

Arkadaşım annesi oğlunu görmek istemiş ne var bunda, doğru sen gitme ama eşin gitsin ben istemezdim oğlum gelmesin gitmesin...

gitmeyebilir öyle şaçma şeymi olur ya ailesiylemi evlenıyosun hergun gıdıceksın hastadır yorgundur ben anlamıyorum çok benciller hep kendı menfaatlerıne düşünüyorlar bazıları aman sozolmasın huzurlu yuvaları olsun dıyen yok denıcek kadar az malesef

Allah yardımcı olsun canım benim
Eşin yanındaymı bak ne güzel
Ayrılmayı kafandan atacaksın onlarda alışacaklar
Eşine de söyleme sakın ayrılalıım diye mutluysan onun yanında seviyorsan sakın kaybetmeyi göze alma
alışacaklar başka çare yok

yok canım olan herseyi anlaTTIM..bende cok merak ediyorum aslında niye böyle tepkiler verdiklerini..daha önce yasadgmız olaylardan sonra eşim ben sana annemlere gidelim diyemem sen istemezsen gitme dedi.buna ragmen eşime ben dedim hadi gidelim diye.ama eminim gidip gelmeyen bi tip olsam benden kıymetlisi olmazdı bunu çok iyi biliyorum

dogru söylüyorsun canım ......... yaranır diye boşa demiyorlar

valla eşinin yanında olmasıı süperr bişii yat kalk buna dua ett:):)
boşver diğerlerii yırtınsınnn

canim iste kayananalar böyle ne olsa gelinden bilirler.
sinir oluyorum boyle kaynanalara madem oglunu cok seviyorsun her an ynaind aolsun istiyorsun evlendirmeseydin.birak esiyle mutlu olsun ne gerek var sanki bu kadar tantanaya huzuru kacirmaya...??ama kaynana iste illaki yapicak gorevini.
canim bak ne guzel esin snaa sahip cikmis sen de ayrilmayi falan dusunme bosve rherkes gelip gecici sen esini esin de seni seviyorsa tamamdir..

dün görümcemle mutfakta bulaşık yıkıyoruz eşimde var.görümcem ayla ablanın gelini gelmiş yurtdısından ona gittik.o kadar iyi bi gelinki falan dedi sesimi cıkarmadım.sonra eşim cıktı durup dururkrn tekrar cok iyi ggelin tatlı dili güler yüzlü anne sen otur ben yaparım servisi diyo falan dedi.bende dayanamadm ayla ablanında agzı var dili yok dedim.olsun içinden gelen şey dedi.bende karşındaki iyi davranırsa sende iyi olursun dedim.hiçbişey demeden bıraktı içeri girdi.aramızda 2yaş var.beni anlaması gerekirken laf sokuyo surat asıyo.farklı sehırlerdeyiz.sürekli görüşemiyoruz ona ragmen af sokuyo.sanırım ben bunları hiçbi zaman anlamayacam

neden üzülüyosun ki. eşin senin yanında ve seni tercih etmiş. neyi dert ediyosun anlamadım.

Back