• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktım artık bıktım!

kayınvaliden ve kayınpederin eli ayağı tutmuyor mu,hastalar mı? ne demek hergün gitmek haftada bir gidin yeter .siz çalışan insanlarsınız sizin de eviniz işiniz gücünüz var.benim de kızım evli yakınımda oturuyor,çalışıyorlar,haftada bir görüşüyoruz,kayınvalidesine de haftada 1 gidiyorlar.bu işi eşin halledecek ağırlığını koyacak,kendisi isterse sensiz uğrasın.telefonla hergün arayabilirsiniz.
sakın ayrılalım lafını bidaha söyleme.

siz eşinize söyleyin hergün gitsin çeneleri kapansın. ama sizi rahatsız etmesin o kadar lafı yutamam deyin. kendilerine gelsinler. olmaz ki böyle de.. ne kadar ayıp. eşiniz sizin yanınızda ise gerisi boş üzülmeyin.

ne kadar guzel esin yaninda canim sukretmelisin bence
olmasaydi neolurdu hic dusundunmu ayrilik esinle kal ve takma kafana

bu tutumuna devam edersen çok kısa bi zamanda yıpranırsın güzelim ve olan sadece sana olur
eşin seni kayınvalidene gitmeye mecbur etmiyorsa sen gitme ama eşin gitsin ne de olsa annesi iyi yada kötü farketmez sonuçta annesi sormak mecburiyetinde ama mecbur değilsen sen gitmezsin olur biter tatlım
ben göndermem lafını çok yanlış buluyorum bi defa o onun oğlu gitmeye mecbur
o kadın kötü bir anne bile olsa dokuz ay karnında taşıdı onu güzelim bunu yapmaya hakkın yok
ben sana haksızsın demiyorum kesinlikle haklısın ama eşin annesini sık sık ziyaret etsin sen eşine anlayış göster

benimkilerin çenesi kapandı kızlar..cumrtsi aksamı gıttık kızım kızım deyip duruyolar..onlar unutuyo cok cabuk ben de unutmaya calısıyorum ama bu sefer cok kırgınım..kayınpeder doktora gıtmiş iki böbrekte %50 calışmıyomus.allahın sopası yok ki...yinede üzüldüm dua ettim onun için.

canim sen hic takma kafani.esinle mutlu olduktan sonra gerisi viz gelir.kaynananda konussun dursun

aman çanım boşver sen gitme bir süre ama eşim gitsin,allahından bulsun yazık ya,boşuna dememişler bir evde gelin varsa evin kedisi bile gelir gelini tırmalar diye!

kızlar bu son yasadgm olayı unutamıyorum ya..kayınvalidem bişeye güldgnde hemen aklıma geliyo beni 2ssaat aglattıp arkasına bile bakmadan caY keyfi yaptıgı gözümün önünden gitmiyo..ona artık anne demek bana cok zor geliyo..benimle ve eşime içbişey dememiş gibi arsızca davranması,eşime aptalca şakalar yapması beni sinir ediyo..napacam nasıl unutucam kızlar

arkadaşım saçmaladığının farkındamısın?
kaynanan oğlunu yanında istiyor diye kocanımı bırakacaksın?
daha çok kenetlen eşine..
pabuç bırakma sakın onlara

ALLAH yardımcın olsun canım artık siz kendinize ait bi yuva kurmuşsunuz herzaman gitmek zorunda değilsiniz tabi çok büyük ayıp etmişler onlar hiç genç olmadılarmı acaba hergün anne babalarının yanındalarmı eşin senin yanında neden ayrılmak istiyosun ki boşwer hiç kimse için yuva yıkmaya değmez

hergün uğramak zorundamıymışsınız?
madem oğullarını çok özlüyolar o halde eşin uğrasın hergün..
bu nasıl bi saçmalık ya...
çalışan insanlarsınız..yorgun argın her zaman onlara mı uğrayacakmışsınız...
cehalet inanılmaz bişeyy!!!!!

benimkilerin çenesi kapandı kızlar..cumrtsi aksamı gıttık kızım kızım deyip duruyolar..onlar unutuyo cok cabuk ben de unutmaya calısıyorum ama bu sefer cok kırgınım..kayınpeder doktora gıtmiş iki böbrekte %50 calışmıyomus.allahın sopası yok ki...yinede üzüldüm dua ettim onun için.

kızlar bu son yasadgm olayı unutamıyorum ya..kayınvalidem bişeye güldgnde hemen aklıma geliyo beni 2ssaat aglattıp arkasına bile bakmadan caY keyfi yaptıgı gözümün önünden gitmiyo..ona artık anne demek bana cok zor geliyo..benimle ve eşime içbişey dememiş gibi arsızca davranması,eşime aptalca şakalar yapması beni sinir ediyo..napacam nasıl unutucam kızlar

boşver canım hatalarını anlamışlarsa sende unut herşeyi.
belkide oğullarının evden ayrılmasını ayrı bir yuva kurmasına alışamadıkları için böyle aşırı bir tepki vermişlerdir.boş bir anlarına gelmiştir
eğer şimdi senle iyiylerse eskileri düşünüp kendini yıpratma.hayatına eskisi gibi devam et

boşver canım hatalarını anlamışlarsa sende unut herşeyi.
belkide oğullarının evden ayrılmasını ayrı bir yuva kurmasına alışamadıkları için böyle aşırı bir tepki vermişlerdir.boş bir anlarına gelmiştir
eğer şimdi senle iyiylerse eskileri düşünüp kendini yıpratma.hayatına eskisi gibi devam et

bence de hayatına eskisi gibi devam et bi daha da hiç konuyu ne eşine nede kayınvalingile açma ki onların ve eşinin gözünde sen büyürsün..sıkma canını olur bunlar paylaşamazlar oğullarını ...

ayyy demeyin yaaaasenağlama
benim kaynanam çok yavuz bir insandır.hatta eşimin tüm aile fertleri.
ölmesin yaaaasenağlama

canım unuttum demek bile hatırlamakmış.unutman mümkün değil tabi ama kırgınlığını,kızgınlığını azaltmaya çalış.
zor canım ne diyeyim.inan mutfaktaki olayı okurken tüylerim diken diken oldu.
ALLAH muhafaza sen yarın ayrılsan sana el onlar ama eşinin herzaman ailesi.elin yaptığı değilde ailenin yaptığı söylediği çok koyar insana.
senden ziyade eşine çok üzüldüm.eşine hep destek ol bu konuda canım.olumlu konuş.geçecek,yaşlı onlar vs.ne bileyim ne diyeyim bileiyorum yaaa:1no2:
emirvakiyle hergün gelse evladı ne zevk alacak bundan anlamadım.amacı ne onu hiç anlayamadım.
düzlmelerine çok sevindim.ıNŞALLAH yaşamazsınız aynı şeyleri.sen kocana sımsıkı sarıl hep yanında ol ama kimseyide onun gözünde kötülememeye çalış.

biriciğim arkadaşında dediği gibi sen yücelirsin.ALLAH rızası için yapmana ayrı kat kat sevindim.
nefsle savaşmak çok zordur.sakın nefsine yenilme şeytana uyma sen yaradana havale et.
sana yaptıklarına rağmen dua etmişsin MAŞALLAH.yolundan şaşma arkadaşım.

mevlam yar ve yardımcınız olsun.hep duayla kal.

Son düzenleyen: Moderatör:
canm benim eşin yanında duruyorsa ,senin başını öne eğdirmiyorsa boş ver kaynanayı...bapacaksın amaaann valla böyle tiplerle görüşmeye bile değmez...

5 gün gitmemek neki abartmışlar.işyerindeyim yazmışsın,demekki çalışıyosun.Çalışan bir insan nasıl sık sık gidebilirki.Eşinize bravo,yinede eşiniz yanınızda olduğundan üzülmeyin,onları takmamaya çalışın.

ayyy demeyin yaaaasenağlama
benim kaynanam çok yavuz bir insandır.hatta eşimin tüm aile fertleri.
ölmesin yaaaasenağlama

canım unuttum demek bile hatırlamakmış.unutman mümkün değil tabi ama kırgınlığını,kızgınlığını azaltmaya çalış.
zor canım ne diyeyim.inan mutfaktaki olayı okurken tüylerim diken diken oldu.
ALLAH muhafaza sen yarın ayrılsan sana el onlar ama eşinin herzaman ailesi.elin yaptığı değilde ailenin yaptığı söylediği çok koyar insana.
senden ziyade eşine çok üzüldüm.eşine hep destek ol bu konuda canım.olumlu konuş.geçecek,yaşlı onlar vs.ne bileyim ne diyeyim bileiyorum yaaa:1no2:
emirvakiyle hergün gelse evladı ne zevk alacak bundan anlamadım.amacı ne onu hiç anlayamadım.
düzlmelerine çok sevindim.İNŞALLAH yaşamazsınız aynı şeyleri.sen kocana sımsıkı sarıl hep yanında ol ama kimseyide onun gözünde kötülememeye çalış.

biriciğim arkadaşında dediği gibi sen yücelirsin.ALLAH rızası için yapmana ayrı kat kat sevindim.
nefsle savaşmak çok zordur.sakın nefsine yenilme şeytana uyma sen yaradana havale et.
sana yaptıklarına rağmen dua etmişsin MAŞALLAH.yolundan şaşma arkadaşım.

mevlam yar ve yardımcınız olsun.hep duayla kal.

evet arkadasım gercekten allah rızası için yapıyorum onlara yaptıgım herseyi.biliyorum ki hiçbiri makbule geçmiyo.ben eşime annengile gitmek istemiyorum desem eşim buna itiraz etmez biliyorum..ama içim rahat olmuyo onlar bana kötü gelin desinler hakkımda hep olumsuz düşünsünler düsünsünler ki rabbim yaptıgımın karsılıgını hem bu dünyada hem öbür dünyada versin..

hergün uğramak zorundamıymışsınız?
madem oğullarını çok özlüyolar o halde eşin uğrasın hergün..
bu nasıl bi saçmalık ya...
çalışan insanlarsınız..yorgun argın her zaman onlara mı uğrayacakmışsınız...
cehalet inanılmaz bişeyy!!!!!

aynen öyle arkadaım cehalet inanılmaz bişey..eden bulurmuş edenin buldugu günü bekleyecegim.........

bide 3 yıl olmuş oğlu evleneli hala alışamamış bizimkide ilk aylarımızda hep gidelim
isterdi ama bunu oğluna söylerdi ben duymazlıktan gelirdim oğluna bakarken gözleri dolardı

Back