Bıktım artık bıktım!

ıns evladını sag saglım kucagına alırsın suunetını dugununu herseyını gorursun ama..her kayınvalıde kotu degıl canım..dayımın hanımını anaannem o kadar sahiplenıyo kı yer yarıldı bı o cıktı sankı.yengemınde yenı evlıyken yanlısları oldu ama ne anaannem ne annemgıl hıc bısey demedı cahıl duzelır dıye. yengem anaannem ıcın o benım kayınvalıdem degıl annem dıyo.benımde yenı evlıyken hatalarım oldu ama hep benım yanımda oldular ben bu ınsanları nasıl kırıyım artık dıyo...yanı bence iş buyukte bıtıyo buyuk buyuk gıbı davranırsa gelın cahıldır kotu bıle olsa yola gelır..ıns a

canım allah yardımcın olsun benimde sülalemde hiç kötü kaynana yok gelinler kız gibidir bizde cadı kaynanayı yeni gördüm bende kaynanam oğluyla aramızı bozmak için herseyi yapıyor yılan gibi sinsi allahtan uzaktayım çok görmuyorum büyük gibi değil çocuk gibi davranıyor
sinirlerim zıpladı yineee asla onun gibi birkaynana olmam umarım

ben anlayamadim simdi:bbo:
sizin hali hazirda evlilik hazirliklari yapan bir oglunuz mu var yoksa bir bebek (erkek) mi bekliyorsunuz?
a.s.

ilk mesajinizi okuyunca cevabimi aldim. kirmiziyla isaretledigim yer beni hayrete dusurdu. siz daha dogmamis cocugunuzu evlenince yaniniza almaktan altli ustlu oturmaktan bahsediyorsunuz. bu simdiden dusunulcek sey mi allah askiniza? sadece gelin kaynana iliskileri acisindan deil. yani cocugunuzun o zaman geldiginde ne yapacagi nerde yasayacagi dahasi nerede yasamak ISTEYECEGIni hic hesaba katmiyorsunuz sanirim. pek saglikli hayaller kurmuyorsunuz gibi geldi bana.

sunu da eklemeliyim; esinize ve onun ailesine karsi tavriniz takdire sayan. aslinda gelinler hep bunu yapabilse gercekten kazanacaklar...

Son düzenleme:
galiba kayınvalideniz çıldırmış olmalı.... vede kayınpederde tabii.
oğullarının evlendiğini idrak edemeyecek kadar hafıza kaybımı yaşıyorlar acaba
ya başka şehirde olsanız ne olacaktı... ilginç insanlar vesselam.
oğullarını üstünü başını yırtacak kadar krize sokan aileden bence oğullarıda bir süre uzak durmalı...
bir yanlışlarını anlasınlar şöyle. bir burunları sürtülsün...

sım on yıl yurt dısında yasadı bende evlendım oraya gıtıım gelelı 2 sene oluyor..uzaktayken hersey guzeldı aslında...onlar yaptıgının yanlıs oldugunu akıllarına bıle getırmezkı canım.kac kere boyle oldu kac kere bana laf soyledıler ama hep hıc bısey yokmus gıbı davrandık onun ıcınde yaranamadık..esım bıle dıyo sız benı evlat gorseydınız buralara getrmezdınız bu kadar basıt seyı dıye.. bana esımın yanında nasıl boyle konusuyosunuz dıye...abartısız 2saat ben agladım esım dıslerını sıktı kaynanam cay dololdurmaya geldıkce gordu halımızı ve bız eve gıdınce ınsan ogluunu ararda nasıl oldun oglum der merhametsızler.

ya sana karşı bu tutumlarının kaynağında yatan sebep nedir onu anlamadım canım?

bırde kızlar kaynatam oturdugu odadan bagrıyo kaynanama dıyokı sen bıseyler soyledıkce gelın kendını bıseyler yapıyo aglıyo dıyo ya manyak aaaa ne guzel teseekurler evınıze geldık agzımıza....nız..bız gıdelım sonra yıne ugrarızmı dıycektım anlamadım...aptal ben bu gelını anlamadım dıye bagrıyo...o kadar canım yanıyokı nefes alamıyorum resmen

ya sana karşı bu tutumlarının kaynağında yatan sebep nedir onu anlamadım canım?

ben bı anlayabılsem..nısanımın ertesı gunu nısanlanmadan önce teyze dıyodum yanlıslıkla agzımdan ...teyze dedım dıye bana basıma iş almısım bıle dedi..keske orda bıtseydı hersey

erkek bebek beklıyorum evet
evet ben sımdıden dusunuyorum böle olayları görup duyunca
ayrıca ne var yakınımda olsa onu anlayamadım ıllakı zorla yanımda tutamam tabıkı
ama evladımla aramda ıyı bır bag kurarsam emınım oda yakınımda olmak ısteyecektır

yuhhhh... ağzım açık okudum canım yazını. bu kaynanan hergün kaynatanın anasının babasının evine gitmiş mi acaba? öyle olacaksa hiç evlendirmeseymiş oğlunu, turşusunu kursaymış...
ama ne güzel bak, eşin sana sahip çıkıyor, boşver sen, arkadaşların da dediği gibi bırak eşin gitsin. sen gitmesende olur. bayramdan bayrama gider görevini yapar dönersin gerekirse. fazla yüz göz olmana gerek yok bence.

birde siz orada yokmuşsun gibi sizden konuşuyorlar. hayattaen nefret ettiğim şeydir.
yok diyorum size yaptıklarını anlayana kadar sizde eşinizde uzak durun..

bılmıyorum kaynanasına ne yaptıgını ama arkamdan bagra bagra alıyodu ben kaynanama boyle yapmamastım dıye...ben naptım onuda bılmıyorumda

erkek bayan farketmez, evlenmiş evini kurmuş insan hergün annesinin evine nasıl gitsin ayrıca niye
hastalık olur, ihtiyaç olur anlarım, ama bu insanların yaptıklarını anlayamıyorum
bir erkeğe karısının yanında karından izin almadan tuvalete gidemiyorsun denir mi yaa, aklım almıyor
bile bile evladını mutsuz etmeye uğraşmak böyle birşey sanırım

tipik kaynana amannn boşver sen kocanla mutlumusun gerisi boşş hiç takma bence daha yeni evlisin gaiba bunlarada alışırsın sende güler geçersin hihoyyyt

kızlar dun kandıl dıye kayınvalıdemlere gıttık..kızlar sankı o lafları soyleyen onlar degıl o gece benı saatlerce aglatan onlar degıl..kayınpederımı gorsenız kızım kızım dıyo..kayınpederıme gore kaynanam daha soguktu..esım hıc konusmadı onlarla dogru duzgun.nasıl bı mantık bu ya once yap et sonra hıcbısey dememıs gıbı davran..ben onu yapamıyorum ıste.......

cnm taviz tavizi doğurur siz taviz vermeyin
tamam büyüktür ziyaret edilir ama onlarınki biraz bencilliğe kaçmış

sizde 5 gün ara vermeyinde haftada 2 kere ziyaret edin
ayrıca benim annemin babamın hiçmi canı yok abimler yan apartmanda oturuyolar
sağolsun bizim gelin bayramdan bayrama gelir
yatsın kalksın buna şükretsinler hayret bişey bencil insanlar

Biz benim annemlere de onun ailesine de haftada bir gidiyoruz sanırım çoğu kişi için de böyledir sonuçta çalışan insanlarız.

ne insanlarmış böyle...
ogullarının evli ve bi yuva sahibi olduğunu daha tam anlamamışlar galiba...
hergünde gidilir mi ya...
ogulları bu kadar kıymetliyse evlendirmeselerdi o zaman..
boşver eşin senin yanında ya gerisi boş...

Canım ya dua etki eşin senin yanında bırak düşünme trip yapmıışlar akıllarınca valla kendine yaparsın kimsenin faydası olmuyo eşin gitsin hergün sen gitme tavır et azcık allah kolaylık versin.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…