kayınvalıde ne olursa olsun gelınını sevemıyo bı turlu
zannedersem oğlunun esıne olan fazla ılgısını kıskanıyo
nasıl davranmak lazım gelınlere yaranmak ıcın bılmemkı bende dahıl!
sımdıden dusunmeye basladım ınanın acaba benım gelınım bana oğlumu göstermezse ne yaparım
(yanıs anlama canım senın ıcın demıyorum ama gostermeyen ınsanlar var)
ben oğlumu yanıma alıcam evlenınce altlı ustu oturucam onunla ozaman yanıma gelmesede sorun olmaz
yakınımda oldugunu bılmek bıle guzelsenağlama
kayınvalıde ne olursa olsun gelınını sevemıyo bı turlu
zannedersem oğlunun esıne olan fazla ılgısını kıskanıyo
nasıl davranmak lazım gelınlere yaranmak ıcın bılmemkı bende dahıl!
sımdıden dusunmeye basladım ınanın acaba benım gelınım bana oğlumu göstermezse ne yaparım
(yanıs anlama canım senın ıcın demıyorum ama gostermeyen ınsanlar var)
ben oğlumu yanıma alıcam evlenınce altlı ustu oturucam onunla ozaman yanıma gelmesede sorun olmaz
yakınımda oldugunu bılmek bıle guzelsenağlama
galiba kayınvalideniz çıldırmış olmalı.... vede kayınpederde tabii.kızlar nolur bana yardım eedın aklımı yıtırmek uzereyim.dunn aksam kaynanamgıle gıttık.kaynanamın surat on karıs hıc aldırıs etmedık kayınpederımle konustuk falan..sonra kayınvalıdem saymaya basladı 5gundur gelmıyonuz el gıbısınız olsek el bulacak olumuzu sustuk sadece sustuk esımde bende sustuk.sonra ogluna hergun gelmezsen sana hakkımı helal etmıyorum hergun gelşeceksın dedı..yıne bısey demedık ama sınırden elım ayagım tıtrıyoıdu sonra banyoya gıttım agladım katnanamda aglamaya basladı ben boyle hayal etmedım dıye soylene soylene agladı..esim mutfaga gıttı annesıde pesınden nasıl bagrıyo esıme esımde ben evde napacam bu sekılde nasıl mutlu olacam dedı..bu sefer kaynatam ewsımın yanına gıttı karındanmı korkuyon..karından ızın almadan tuvalete gıdemıyon buna bu kadar tepene cıkarırsan boyle olur dıyo..oarada da kaynanam yanımıza geldı nasıl sayıyo esımde yeter artık yeter dedi gömlegını yırttı kaynanamın anne yuregı parcalanmadı..bız esımle mutfakta aglarken onlar cay ıctı.esımle1saat mutfakta durduk cıktık eve geldık gıtmek ıstıyorum dedim annemgile gitmek istyrum ayrılalım bunlar yoksa rahat etmıycek gotur benı annemgıle dedim eşim ölürümde ayrılmam senden dedi...benım sucum ne kızlar evladın 5gun gelmedi diye elin kızının sucu ne..nasıl bakacam yuzlerıne kaynatam arkamdan mutfaga bagaRıyo ben bvu gelını anlamadım dıye..bıktım bıktım gece hiç uyumadım sabaha kadar agladım kendimi tutamıyorum iş yerindeyim ama sureklı gozumden yaslar akıyo..yardım edın kızlar ya cıldıracam
galiba kayınvalideniz çıldırmış olmalı.... vede kayınpederde tabii.
oğullarının evlendiğini idrak edemeyecek kadar hafıza kaybımı yaşıyorlar acaba
ya başka şehirde olsanız ne olacaktı... ilginç insanlar vesselam.
oğullarını üstünü başını yırtacak kadar krize sokan aileden bence oğullarıda bir süre uzak durmalı...
bir yanlışlarını anlasınlar şöyle. bir burunları sürtülsün...
ya sana karşı bu tutumlarının kaynağında yatan sebep nedir onu anlamadım canım?
ben anlayamadim simdi:bbo:
sizin hali hazirda evlilik hazirliklari yapan bir oglunuz mu var yoksa bir bebek (erkek) mi bekliyorsunuz?
a.s.
ilk mesajinizi okuyunca cevabimi aldim. kirmiziyla isaretledigim yer beni hayrete dusurdu. siz daha dogmamis cocugunuzu evlenince yaniniza almaktan altli ustlu oturmaktan bahsediyorsunuz. bu simdiden dusunulcek sey mi allah askiniza? sadece gelin kaynana iliskileri acisindan deil. yani cocugunuzun o zaman geldiginde ne yapacagi nerde yasayacagi dahasi nerede yasamak ISTEYECEGIni hic hesaba katmiyorsunuz sanirim. pek saglikli hayaller kurmuyorsunuz gibi geldi bana.
sunu da eklemeliyim; esinize ve onun ailesine karsi tavriniz takdire sayan. aslinda gelinler hep bunu yapabilse gercekten kazanacaklar...
bırde kızlar kaynatam oturdugu odadan bagrıyo kaynanama dıyokı sen bıseyler soyledıkce gelın kendını bıseyler yapıyo aglıyo dıyo ya manyak aaaa ne guzel teseekurler evınıze geldık agzımıza....nız..bız gıdelım sonra yıne ugrarızmı dıycektım anlamadım...aptal ben bu gelını anlamadım dıye bagrıyo...o kadar canım yanıyokı nefes alamıyorum resmen
yuhhhh... ağzım açık okudum canım yazını. bu kaynanan hergün kaynatanın anasının babasının evine gitmiş mi acaba? öyle olacaksa hiç evlendirmeseymiş oğlunu, turşusunu kursaymış...
ama ne güzel bak, eşin sana sahip çıkıyor, boşver sen, arkadaşların da dediği gibi bırak eşin gitsin. sen gitmesende olur. bayramdan bayrama gider görevini yapar dönersin gerekirse. fazla yüz göz olmana gerek yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?