canım benim çok üzüldüm ama eşin seni seviyor ayrılalım filan deme seni istemeyenler gitsin yuvayı bozmak yarımsaat boşver takma bence aynısından bendede var en azından senin evin ayrı şanslısın ya yanınıda otursaydında benim gibi hergün o sözleri duymak zorunda kalsaydın ne yapardın beterin beteri var sen kocana tutun gerisi boş zaten.....
ben 3yıllık evlıyım canım sen olsan kaynatan kaynanan sana esıne agzına gelenı söylese ne yapardın..bu kadarcık bı olayda anneme bırak dedıysen demıssın ben 3 yıldır bunların lafını sozunu duyuyorum kucuk cocuga bıle agzına gelenı soyleyemıyosun soyletmıyo..benım annem babam bana bır kere sesını yukseltmedı baska ınsanların bunu yapması zor gelıyo..allah kımsenın basına vermesın ama yasamayan bılemezkusura bakmayın ama biraz çocukça davranmışsızınız..
kayınvalidenizin evinde eşinizle mutfakta başbaşa beklerseniz ona karşı cephe aldığınızı düşünür..
eşinizi göndermeliydiniz içeri..
ayrıca eşinizin verdiği tepkiyide çok abartılı buldum.. yeni evliyseniz zaten bi süre sonra sıkılıp bırakacaklardır yakanızı...
ama bu kadarcık bi durumdan eşinize beni anneme bırak filan diyosanız baya zor olur evlilik sizin için..
allah yardımcınız olsun..
ogullarini ipotekli mal gibi goren bir anne baba daha!! canim esinle aranin bozulmasina musade etme sakin. sirf bu yuzden onla hicbir sikintinin olmamasina dikkat et. boyle olursa rahatsin. gitsin oglu gorsun. sen de hic elini kipirdatma. yakinda ogullari da dayanamaz bu duruma. ama sen soyletmis olma. esin dayanamaz her gun hergun nasilsa... cok sinir bozucu ama kendini uzmene de degmez. cunku nasilsa kiymet bilmiycekler. a.s.
ay delırecem ya sankı mecburıyet var bes gunde bır gıtmeye..nıye evlendırıyorn salıyorn cocugunu o zaman madem dızının dıbıne yapısık yasamak ıstıyon..tapulu mülk mü sanıyorlar ne ya..hayret bısey..hıc sallama guzelm bırak esın yanındaymıs..
ay delırecem ya sankı mecburıyet var bes gunde bır gıtmeye..nıye evlendırıyorn salıyorn cocugunu o zaman madem dızının dıbıne yapısık yasamak ıstıyon..tapulu mülk mü sanıyorlar ne ya..hayret bısey..hıc sallama guzelm bırak esın yanındaymıs..
pardon ama ne var hergun gıtse 5 dk annecım nasılsın dese halını hatrını sorsa.......
bende sızın gıbı dusunurdum hamıle kalmadan önce
sımdı ınsallah bır oğlum olucak ve kendımı kayınvalıdemın yerıne koyuyorum
bende hergun oğlumu 5 dk bıle olsa görmek ısterım o benım canım kanım onu ben bakıp buyuttum ne kadar kötu olsam bıle!
gelınım gelmeyebılır kendı tercıhıdır ama kımsenın benı oğlumdan mahrum bırakmaya hakkı yok!
tabi canım başına gelmeyen bilemez..ben 3yıllık evlıyım canım sen olsan kaynatan kaynanan sana esıne agzına gelenı söylese ne yapardın..bu kadarcık bı olayda anneme bırak dedıysen demıssın ben 3 yıldır bunların lafını sozunu duyuyorum kucuk cocuga bıle agzına gelenı soyleyemıyosun soyletmıyo..benım annem babam bana bır kere sesını yukseltmedı baska ınsanların bunu yapması zor gelıyo..allah kımsenın basına vermesın ama yasamayan bılemez
tabi canım başına gelmeyen bilemez..
ama ben senin yaşadıklarının çok daha zorunu yaşadım..
kayınvalidem beni evinden kovdu..
ben eşimin gönlü olsun diye her seferinde gittim..
artık dayanılmayacak boyuta gelince eşime sen git ihmal etme anneni dedim..
devamlı zorla arattım gönderdim..
benimde oğlum var allah kimseyi hırsına kurban etmesin..
sonra ne oldu eşim beni başına taç yaptı..
hakkımı asla yemedi çünkü ben yalnız Allah rızası için yaptım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?