ohh oh olmuş ..bırak yaa eşin yanındaya gerisi boş...
demekki çekemyo iyi olmanızı eşinin seni dinlemesiniki eşine "eşinden izinsiz tuvalete gidemiyon " dediğine göre zoruna gidiyo..
boşver... rahat ol sen..
annedir ister yanına gitmenizi tamam ama anlatış şekli çok yanlıştı..
eşin yanıdna oldugu sürece zamanla oda öğrenecektir seninle nasıl konuaşcagını..
rahat ol mutlu ol...
nasıl olurda bı anne baba evladını bu kadar uzer..nasıl olurda bı kayınpeder bukadar seviyesizlesir gelınıne bukadar laf soyler, nasıl bır aile evladının mutsuz etmek için ugrasir..yaranamadım ya evlendgmden beri laf sokuyolar..buyukler dıye agzımı acmıyorum..kaynanam aklını takmıs bıze soguksun dıyo yemın ederım elımden gelenı fazlasıyla yapıyom.yaranamadım...atrılmak istıyorum esım ıstemıyo bende esimi cok sıyorum...allahından bulsun allaha havale eetm
cok sasirmadim acikcasi cunku benim kaynanada 2 gun gitmesem aksam 11 de arayip niye gelmiyosun 1 hafta oldu diyo 1 gun gitmesen 3 gun diyo falan filan...sende kendin gitme madem bu kadar tepkililer sana esinde gitmese diyecem ama annesidir gitsin gidincede senin aklin kalir ne diyolar diye hani fisekleme olayi olurmu bilemem zor durum canim uzme kendini allah islah etsin onlari sen esine sahip cik yeter belli seni cok sevmesini kaynanan hazmedemiyo...allah razi olsun esinden ki sana sahip cikiyo...allah yardimcin olsun canim...
Çok büyük tepki göstermiş.
Sanki oğlu gidelim demişte sen gitmemişsin gibi
Ama ben eşinin niye evde napacam, nasıl mutlu olacağım dedi
orasını anlayamadım.
esimi yalnız oraya göndermem cunku esim dun annesine karına söz geciremiyon diyonuz falan dedi demekkı gıdınce benım hakkımda konusuluyo
canım maalesefki bu tür insanlar çok.
sanki o kadın hiç gelin olmamış.
bence eşinle evinizde konuşun ve eşin ailesiyle konuşsun.kayınvalidenlere yakınmı oturuyorsunuz,kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama eşiniz konuşmalı. " artık benimde evim var, kendime göre hayatım , sorumluluğum var. hergün size gelmem mümkün değil.ama haftalık uğrarım görüşürüz, telefon açabilirsiniz, ihtiyacınız olduğunda haber verebilirsiniz ama her gün gelmemi beklemeyin, akşam işten çıkıyorum evimlemi ilgilenim burayamı gelip gideyim. eşimide boşuna suçlamayın, ben karımı seviyorum" gibi konuşmalar yapsın. siz ikinizde sustukça daha çok üste çıkacaklardır. sizde büyük diye susuyorsunuzdur ama onlarda büyüklüklerini bilsinler. zaten bi çok yuva bu tür kendini bilmez büyükler yüzünden bitiyor.
madem öyle hiç evlendirmeseydi çocuğunu. çok benciller.
ama en kesin çözüm onlarla konuşmak.
hatta eşin annesine biraz sert konuşmalı. yani "eğer bu tür tavırlarına devam edersen hiç gelmem" gibi bi konuşma yapmalıki annesi çocuğunu kaybetme korkusuyla tavrını değiştirmeli.
onun haricinde sizde telefonla arayıp hal hatır sorarsınız. böylece gelemiyorsakta arıyoruz demeye yüzünüz olur. sonuçta bir ailesiniz tamamen kopmayacaksınız. sadece onların gelip gitme konusunu mesele yapmalarına bir çözüm bulmak gerekiyor.
esimi yalnız oraya göndermem cunku esim dun annesine karına söz geciremiyon diyonuz falan dedi demekkı gıdınce benım hakkımda konusuluyo
bu yaptıgın cok yanlıs canım olabılır senın hakkında konusuyolarsa esın susturur kımseye laf söyletmez egerkı bunu basaramazsa zaten kendı gıtmez
ama sen gondermezsen bu sefer esın ınat eder senı dınlemez yıne gıder buda kayınvalıdenlerı haklı cıkarır malesefa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?