Bıktım artık bıktım iğrenç sevgilim ve çaresizliğim :((((((

Herkese okadar tesekkur ederim ki hepiniz cesaret oldunuz bana korkularimi yeniyorum yazdiklarinizi okudukca cok tesekkurler artik daha gucluyum ...

Tam bir denyo inanki igrenc bi mahlukat pisligin teki su an bunlarii yazarken bile o kadar sinirliyim o kadar tiksindim igreniyorum ki ondan pislik resmen !
Canım benzeri başıma geldiği için böyle rahat konuşuyorum. O kadar rahatlıcaksın ki. Hiç intikam düşüncelerine falan da girme. Ayrılıyorum senden de bitti bu kadar telefonlarını açma tehditlerine sakın cevap verme. Bi kere geri adım attın o yüzden işe yaradığını anladı tehdit ediyor. Attığın her tehdit mesajı duruyor bakalım napacaksın de sadece. Ondan sonra etsin bakalım. Ailen de duyarsa duysun bu kadar sorun etme uzadıkça daha çok üzüleceksin.

Bence ondan önce siz açılın ailenizi, böyle böyle bir hata ettim , şuan bana böyle yapıyor diye, sonuçta siz evlatlarısınız sizi koruyup kollayacaklardır, intihar edicek bir durum yok böyle kötü şeyler düşünmeyin herşeyin bir çmzümü vardır, bu adamı ömür boyu çekeceğinize ailenizden biraz fırça yersiniz ama konu kapanır sonra siz sağ o selamet

emniyete şikayet et şiddet ve hakaret tehdit doldur listeyi ifade verirse tırsar durum ciddiyse bide uzaklastirilir

Ailen ile paylaşmalısın gereğini onlar yapacaktır. Biraz laf duyabilirisn ailenden hiç önemli değil her şey geçer emin ol daha rahat yaşamak istiyorsan ve korkma hayatta doğru ve yanlışlarla yüzleş, yüzleşki korkularının yerine güçlü duruşun oluşsun

Ailemden ötürü korkuyorum okul hayatımın bitmesineb korkuyorum Okulum bitmiş olsa ji. Asla dinlemem onu terkederim ama aileme saçma sapan seyler yazıyor beni kötü duruma düşürüyor ailemede öncesinde onunla ayrıldıgımı söyleyip birlikte oldugum için ailem bana güvenmiyor ne kadar doğruyu söylesemde inanamıyolar kandırıyor ailemi
Mesela ne diyor ne yazıyor ailene?Nasıl ulaşıyor ailene?Bunlar düşman değiller mi öyleyse insan düşmanına nasıl güvenecek ben anlamadım?

Mesela ne diyor ne yazıyor ailene?Nasıl ulaşıyor ailene?Bunlar düşman değiller mi öyleyse insan düşmanına nasıl güvenecek ben anlamadım?
Saçma sapan kızınız beni rahatsız ediyor cart curt yazıyor mal mal mesajlar işte ben kızınızla görüşüyorum zorla bana mesaj attı benle görüşmek istediğini söyledi diyor mesajlarımızın ekran fotografını falan atıyor fotolarımızı atıyor mal mal hareketler

Aşk

eme mahkemeden aonra görüşmeyi kestiğimi söyledim bana güceniyolar ben özel okulda okuyorum babam birdaha tekrarlanırsa okul paramı yatırmayıp okul hayatımı bitirecegini söyledi korkum bu yüzdne okulumun bitmesine iki sene var ve güzel bi bölümde okuyorum gelecegimin yok olmasından korkuyorum
Ya okul hayatın bitmese gerizekali sevgilin senin hayatını bitirecek zaten.
Baban tehdit etmek için öyle demiştir gözün korksun diye kızının okumasını o da ister yoksa mutlaka.
Sen garanti vereceksin birdaha hata yapmayacağına affettir kendini babana mutlaka gönderir seni okuluna merak etme.
Ama artık bir şey saklama ailenden.

Saçma sapan kızınız beni rahatsız ediyor cart curt yazıyor mal mal mesajlar işte ben kızınızla görüşüyorum zorla bana mesaj attı benle görüşmek istediğini söyledi diyor mesajlarımızın ekran fotografını falan atıyor fotolarımızı atıyor mal mal hareketler
E tamam sende ailenle birlikte savcılığa basvuracaksiniz bu çocuk bizi rahatsız ediyor tehdit ediyor diye uzaklaştırma kararı cikarttiracaksiniz.
Gerekirse hepiniz yeni numaralar alın kendinize ulasamasin size.
Sağlam bi avukata danışın bence azcık gözü korksun hiyarin.

Ya okul hayatın bitmese gerizekali sevgilin senin hayatını bitirecek zaten.
Baban tehdit etmek için öyle demiştir gözün korksun diye kızının okumasını o da ister yoksa mutlaka.
Sen garanti vereceksin birdaha hata yapmayacağına affettir kendini babana mutlaka gönderir seni okuluna merak etme.
Ama artık bir şey saklama ailenden.
Bende öyle düşünüyorum artık canıma tak etti yani iğrenç mahlukat

E tamam sende ailenle birlikte savcılığa basvuracaksiniz bu çocuk bizi rahatsız ediyor tehdit ediyor diye uzaklaştırma kararı cikarttiracaksiniz.
Gerekirse hepiniz yeni numaralar alın kendinize ulasamasin size.
Sağlam bi avukata danışın bence azcık gözü korksun hiyarin.
ya işte öyle kolay değil ailemde uğraşmak istemiyor avukat mahkeme rezillik herkes duyacak falan ailemi ayak altına almak istemiyorum daha öncede bulundum şikayette bişey değişmiyor ya karşındaki insan olmayınca ne yapabilirsin ki

Bende öyşe düşünüyorum artık canıma tak etti yani iğtenç mahlukat
Bak burda farklı bi üye vardı sevgilisiyle cinsellikte yasamisti sevgilisi onu tehdit etti ailesine söylemekle falan.
Ama kız yılmadı boyun egmedi ailesi öğrendi her şeyi ama affettiler.
Evet belki zorluk çekti uyandı üzüldü ama bi magandaya zorbaya boyun egmedi.
Böyle tiplere hak ettiği dilden konusacaksin başka türlü anlamazlar.
Polis savcı avukat her yola başvur herkese danis korkut gözünü pisliğin o senden korksun sen ondan korkma.

Ailene söyle mutlaka, elin oğlunun böyle sana istediğini yaptırmasına izin verme.

Birde bu tarz konulara hep yazıyorum , instagramda takip ettiğim kadınınfenni ekibi var belki bu tarz başka gruplarda vardır, iletişime geçersen savcılık dava vs gibi her konuda yardımcı olabilirler, böyle tehdit durumlarında yaptıkları örnekleri vs sayfalarında var,mesajla tacizi filan da ifşa ediyorlar.

X