- 30 Temmuz 2017
- 128
- 51
Tabiikide zaten bende bunlari dusunuyorum .Ailen öğrenince en fazla nolur? dövüp söverler. E şimdi ne oluyor? Sevgilin dövüp sövüyor. Ailen öğrense kaybedecek neyin var? Hiç bişeyin yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiikide zaten bende bunlari dusunuyorum .Ailen öğrenince en fazla nolur? dövüp söverler. E şimdi ne oluyor? Sevgilin dövüp sövüyor. Ailen öğrense kaybedecek neyin var? Hiç bişeyin yok
Canım benzeri başıma geldiği için böyle rahat konuşuyorum. O kadar rahatlıcaksın ki. Hiç intikam düşüncelerine falan da girme. Ayrılıyorum senden de bitti bu kadar telefonlarını açma tehditlerine sakın cevap verme. Bi kere geri adım attın o yüzden işe yaradığını anladı tehdit ediyor. Attığın her tehdit mesajı duruyor bakalım napacaksın de sadece. Ondan sonra etsin bakalım. Ailen de duyarsa duysun bu kadar sorun etme uzadıkça daha çok üzüleceksin.Tam bir denyo inanki igrenc bi mahlukat pisligin teki su an bunlarii yazarken bile o kadar sinirliyim o kadar tiksindim igreniyorum ki ondan pislik resmen !
mutlaka sonucu yaz.Herkese okadar tesekkur ederim ki hepiniz cesaret oldunuz bana korkularimi yeniyorum yazdiklarinizi okudukca cok tesekkurler artik daha gucluyum ...
Tabiikideeeeemutlaka sonucu yaz.
Tabi öyle yapcam zatenDurumu hemen ailene anlat..gerekirse polise savciliga gidin..baska turlu kurtulamazsin
Mesela ne diyor ne yazıyor ailene?Nasıl ulaşıyor ailene?Bunlar düşman değiller mi öyleyse insan düşmanına nasıl güvenecek ben anlamadım?Ailemden ötürü korkuyorum okul hayatımın bitmesineb korkuyorum Okulum bitmiş olsa ji. Asla dinlemem onu terkederim ama aileme saçma sapan seyler yazıyor beni kötü duruma düşürüyor ailemede öncesinde onunla ayrıldıgımı söyleyip birlikte oldugum için ailem bana güvenmiyor ne kadar doğruyu söylesemde inanamıyolar kandırıyor ailemi
Saçma sapan kızınız beni rahatsız ediyor cart curt yazıyor mal mal mesajlar işte ben kızınızla görüşüyorum zorla bana mesaj attı benle görüşmek istediğini söyledi diyor mesajlarımızın ekran fotografını falan atıyor fotolarımızı atıyor mal mal hareketlerMesela ne diyor ne yazıyor ailene?Nasıl ulaşıyor ailene?Bunlar düşman değiller mi öyleyse insan düşmanına nasıl güvenecek ben anlamadım?
Ya okul hayatın bitmese gerizekali sevgilin senin hayatını bitirecek zaten.Aşk
eme mahkemeden aonra görüşmeyi kestiğimi söyledim bana güceniyolar ben özel okulda okuyorum babam birdaha tekrarlanırsa okul paramı yatırmayıp okul hayatımı bitirecegini söyledi korkum bu yüzdne okulumun bitmesine iki sene var ve güzel bi bölümde okuyorum gelecegimin yok olmasından korkuyorum
E tamam sende ailenle birlikte savcılığa basvuracaksiniz bu çocuk bizi rahatsız ediyor tehdit ediyor diye uzaklaştırma kararı cikarttiracaksiniz.Saçma sapan kızınız beni rahatsız ediyor cart curt yazıyor mal mal mesajlar işte ben kızınızla görüşüyorum zorla bana mesaj attı benle görüşmek istediğini söyledi diyor mesajlarımızın ekran fotografını falan atıyor fotolarımızı atıyor mal mal hareketler
Bende öyle düşünüyorum artık canıma tak etti yani iğrenç mahlukatYa okul hayatın bitmese gerizekali sevgilin senin hayatını bitirecek zaten.
Baban tehdit etmek için öyle demiştir gözün korksun diye kızının okumasını o da ister yoksa mutlaka.
Sen garanti vereceksin birdaha hata yapmayacağına affettir kendini babana mutlaka gönderir seni okuluna merak etme.
Ama artık bir şey saklama ailenden.
ya işte öyle kolay değil ailemde uğraşmak istemiyor avukat mahkeme rezillik herkes duyacak falan ailemi ayak altına almak istemiyorum daha öncede bulundum şikayette bişey değişmiyor ya karşındaki insan olmayınca ne yapabilirsin kiE tamam sende ailenle birlikte savcılığa basvuracaksiniz bu çocuk bizi rahatsız ediyor tehdit ediyor diye uzaklaştırma kararı cikarttiracaksiniz.
Gerekirse hepiniz yeni numaralar alın kendinize ulasamasin size.
Sağlam bi avukata danışın bence azcık gözü korksun hiyarin.
Bak burda farklı bi üye vardı sevgilisiyle cinsellikte yasamisti sevgilisi onu tehdit etti ailesine söylemekle falan.Bende öyşe düşünüyorum artık canıma tak etti yani iğtenç mahlukat