- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Merhabalar canım senin şuan ki yaşadığın durumu son iki ay ben de yaşadım ve çok bunalıma girdim bu ay hiç takmadım ve hiç gelmedi bende doktta merhaba gittim doktor Bi sıkıntı yok dedi bence çok üzerinde durma çünkü çok düşününce daha çok geliyor ve uzun b sürüyotMerhaba arkadaşlar. Nolur konum şimdilik taşınmasın çünkü çok zor durumdayım.
Ben iki adet arası ara kanama yaşıyorum arkadaşlar. Genelde yumurtlama günleri başlıyor ara ara adet olana kadar devam ediyor.
Ama çok rahatsizim bu durumdan.
Dr a gittim hicbir sorunun yok dedi. Ben artık ne yapacagimi şaşırdım. Var mı aranızda bu derde sahip olan? Yazarsanız dertlesmis oluruz.
Korunmuyoruz.Spirallemı korunuyorsunuz
Çok moralim bozuk. Az önce yine geldi. Soğan kuru iyi geliyormuş bitkisel yöntem diye ona başladım bu ay. Ama çare olmadı sanırım. Aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum. Ve bir tedavisi olmadığı için de çok moralim bozuk. Ilaci olsa kullanalım geçsin. Ama yok işte dr bile sıkıntı yok diyorVar benyumurtlama kanaması yaşıyorum, yumurta çatlayınca östrojen çekilmesine bağlı oluyormuş ve normalmiş. Bazen de yumurtlama döneminden sonra adet tarihine kadar hafif kanamalar oluyor. Bunun nedeni de atılan yumurtanın progesteron ile karşılanamaması imiş, bir nevi adet düzensizliği sayılır dedi doktorcum.
Ha bi tedavisi var mı dersen noen azından hormonal bir problem yoksa normal sayılıyor ara ara bu durumlar.
Teşekkür ederim canım. Benim bir buçuk yıldır nerdeyse her ay oluyor.Merhabalar canım senin şuan ki yaşadığın durumu son iki ay ben de yaşadım ve çok bunalıma girdim bu ay hiç takmadım ve hiç gelmedi bende doktta merhaba gittim doktor Bi sıkıntı yok dedi bence çok üzerinde durma çünkü çok düşününce daha çok geliyor ve uzun b sürüyot
Hormonlariniza baktrdnzmi kan tahlili yaptirin.ablamda vardi guatr ciktiMerhaba arkadaşlar. Nolur konum şimdilik taşınmasın çünkü çok zor durumdayım.
Ben iki adet arası ara kanama yaşıyorum arkadaşlar. Genelde yumurtlama günleri başlıyor ara ara adet olana kadar devam ediyor.
Ama çok rahatsizim bu durumdan.
Dr a gittim hicbir sorunun yok dedi. Ben artık ne yapacagimi şaşırdım. Var mı aranızda bu derde sahip olan? Yazarsanız dertlesmis oluruz.
Dr a göründüm bir sıkıntı yok dedi. Biz korunmuyoruz. Teşekkür ederim.Benim normalde adet düzenim çok iyiydi hatta sezaryan sonrası bile sıkıntı yaşamadım.Fakat bir senedir spiral var hem adetim çok uzadı hem ara kanamalarım oluyor.İnsan çok bunalıyor sürekli bir ihtilaf hali
Kontrole gittim smear falan yaptı sıkıntı yok yani büyük ihtimal spiralden dolayı.
Siz de bir kadın doğuma görünün içiniz rahatlar.
Evet hormonlarımda sıkıntı görülmedi.Hormonlariniza baktrdnzmi kan tahlili yaptirin.ablamda vardi guatr cikti
Teşekkür ederim. Tekrar başka bir dr a görüneceğim bu ay.merhaba.ben yaşadım bunu. hormon dengesizliği yüzünden oluyordu. Doktor gözetiminde 6 ay doğum kontrol hapı kullandım. sonra birdaha olmadı. başka bir doktora görünmenizi,hormon testlerinizi tekrar yaptırmanızı tavsiye ederim. korkulacak bir durum değil. ilaçla düzene giriyor
29 yasindayim. Benim âdetlerimde şiddetli bir kanama yok. 6 gün sürer miktarı çok değildir. Sadece ara dönemlerde sıkıntı yaşıyorum.Yaşınız kaç? Benimde öyleydi. Bir çok neden sıralandı sonrasında.Adenomyozis dediler sonra.Ara ara şiddetli kanamam ouyordu adet dönemlerinde.
evet mutlaka görünün. benimki bir ara artık ara kanamayı da geçti, normal regl aralığım 1 hafta 10 güne düşmüştü. doktor muayenesinde herşey normaldi. ama hormon bozukluğu kaynaklı olduğu için tekrar düzeni ilaçla oturttuk. ilacı yok diye bişi yok yani.dr. hormon dengesizliklerinde yumurtlama dönemi de ara kanama görülebilecegini söylemişti. cidden sinir bozucu bir durum.Teşekkür ederim. Tekrar başka bir dr a görüneceğim bu ay.
Çocuğunuz var mı peki?evet mutlaka görünün. benimki bir ara artık ara kanamayı da geçti, normal regl aralığım 1 hafta 10 güne düşmüştü. doktor muayenesinde herşey normaldi. ama hormon bozukluğu kaynaklı olduğu için tekrar düzeni ilaçla oturttuk. ilacı yok diye bişi yok yani.dr. hormon dengesizliklerinde yumurtlama dönemi de ara kanama görülebilecegini söylemişti. cidden sinir bozucu bir durum.
hayır yok. ve bu rahatsızlığı sizin yaşınızdayken geçirmiştim.Çocuğunuz var mı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?