• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim artik, ara kanama denen illetten

bu arada soğan kürü yapıyorsunuz yanlış okumadıysam. bence yapmayın çünkü adeti söktürür diye duymuştum. kanamanızı çoğaltmasın.
Ara kanama yaşadığım için yaptım. Internette kanamaları düzene sokuyor diye okudum. Bir buçuk yaşında kızım var, doğumdan sonra bu şikâyetlerim olmaya başladı. Çok rahatsız oluyorum.

Hormon testi yaptırdınız mı?
Normal kontrolü olup sorun yok dediyse bir de adetin 3.günu gidip kan verin hormonlara baksınlar..
Yine bir şey yok denirse yapacak bir şey yok.

Çok sinir bozucu ama Allah başka dert vermesin..

Hormon testi yaptırdınız mı?
Normal kontrolü olup sorun yok dediyse bir de adetin 3.günu gidip kan verin hormonlara baksınlar..
Yine bir şey yok denirse yapacak bir şey yok.

Çok sinir bozucu ama Allah başka dert vermesin..
Evet üçüncü günü kan testi yapıldı ayrıca ultrasonda da incelendi. Sorun görülmedi.
Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar. Nolur konum şimdilik taşınmasın çünkü çok zor durumdayım.
Ben iki adet arası ara kanama yaşıyorum arkadaşlar. Genelde yumurtlama günleri başlıyor ara ara adet olana kadar devam ediyor.
Ama çok rahatsizim bu durumdan.
Dr a gittim hicbir sorunun yok dedi. Ben artık ne yapacagimi şaşırdım. Var mı aranızda bu derde sahip olan? Yazarsanız dertlesmis oluruz.
Bende sürekli aynı durumdan muzdarip durumdayım ama kullandığım ilacla alakalı. Herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz.?

Merhabalar canım senin şuan ki yaşadığın durumu son iki ay ben de yaşadım ve çok bunalıma girdim bu ay hiç takmadım ve hiç gelmedi bende doktta merhaba gittim doktor Bi sıkıntı yok dedi bence çok üzerinde durma çünkü çok düşününce daha çok geliyor ve uzun b sürüyot
Aynen dediğiniz gibi ben geçen yıl her ay oluyordum ve bir yıl boyunca bu böyle devam etti. Çok takiyordum neden diye. Hatta kizlik zarim mi bozuldu diye o kadar taktım ki çünkü bekarım. Ne zamanki umursamamaya başladım ya da düşünmemeye başladım kesildi. Şimdi çok stresli olursam çok nadir oluyor.

Çok moralim bozuk. Az önce yine geldi. Soğan kuru iyi geliyormuş bitkisel yöntem diye ona başladım bu ay. Ama çare olmadı sanırım. Aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum. Ve bir tedavisi olmadığı için de çok moralim bozuk. Ilaci olsa kullanalım geçsin. Ama yok işte dr bile sıkıntı yok diyor :KK43: çok rahatsız edici bir durum gerçekten.
Soğan kürünün bile öyle gelişigüzel herkesin yapmasını doğru bulmuyordum.
Doktoruma sırf meraktan kontrolde sordum.
Vucutta ne eksik ne fazla bilmeden yapılması doğru değil ters etki yapabilir demişti.bence tekrar iyi bir doktora danış.

Aynen dediğiniz gibi ben geçen yıl her ay oluyordum ve bir yıl boyunca bu böyle devam etti. Çok takiyordum neden diye. Hatta kizlik zarim mi bozuldu diye o kadar taktım ki çünkü bekarım. Ne zamanki umursamamaya başladım ya da düşünmemeye başladım kesildi. Şimdi çok stresli olursam çok nadir oluyor.
Hay allah.
Psikolojik etkisi olduğu kesin.
Insan neye taksa, neyden korksa başına gelme ihtimali yüksek oluyor galiba.

Soğan kürünün bile öyle gelişigüzel herkesin yapmasını doğru bulmuyordum.
Doktoruma sırf meraktan kontrolde sordum.
Vucutta ne eksik ne fazla bilmeden yapılması doğru değil ters etki yapabilir demişti.bence tekrar iyi bir doktora danış.
Ya aslında yapılması gerektiği gibi yapıyorum gelişi güzel degil pek.
Ancak etkisi olmadı sanırım.
Artık napicagimi şaşırdım.

Yaklaşık 7-8 aydır bende de oluyor. Adetim bittikten sonra 3-4 gün az az kahverengi akıntı oluyor. Bir de adetim başlamadan 2-3 gün önce aynı şekilde. Kan, hormon testi yaptırdım ultrason çektirdim hepsi normal çıktı. Ama sebebini anlayamadım

B
Yaklaşık 7-8 aydır bende de oluyor. Adetim bittikten sonra 3-4 gün az az kahverengi akıntı oluyor. Bir de adetim başlamadan 2-3 gün önce aynı şekilde. Kan, hormon testi yaptırdım ultrason çektirdim hepsi normal çıktı. Ama sebebini anlayamadım
ir de artık kafaya yaktığım için mi bilmiyorum don aylarda adet olacağım zamanlarda sağ bacapımda hafif ağrı oluuor

Kızlar kanamam sadece iki gün sürdü ve kesildi, ilk kez yumurtlama kanaması bu kadar az surdu soğan kurunun etkisi var galiba. hadi inşallah.
Resmen bir şeyi başarmış gibi seviniyorum.

Bende her yumurtalama döneminde yaşarım. Ama düzenli smear öneririm mutlaka. İçinizi ferah tutun yumurtalamadan oluyor benimde, adet yaklasıyor anlıyorum iyi yönden bakalım :)

Merhaba. Ara kanama ılletı yuzunden bır bucuk sene hamıle kalamadım. Ama son gıttıgım dr bana duphaston verdı uc ay duzenlı kullandım ve sonuc hamıleyım. Nasıl hıcbısey yok deyıpte yolluyolar anlamıyorum. Kanaması olan kadın nasıl ılıskıye gırsın. Benım hep 16.gun kanamam baslıyodu 30gunde bır adet oluyodum hrrhalde yumurta atıldıgı zamanlarda progesteron hormonu karsılanmadıgı ıcın kanamam oluyodu. Sonra hep adet gune kadar leke ustune leke. Duphaston eger bebek ıstersenız de bebegın tutunmasını kolaylastırıyo bı zararı yok

Back