- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ara kanama yaşadığım için yaptım. Internette kanamaları düzene sokuyor diye okudum. Bir buçuk yaşında kızım var, doğumdan sonra bu şikâyetlerim olmaya başladı. Çok rahatsız oluyorum.bu arada soğan kürü yapıyorsunuz yanlış okumadıysam. bence yapmayın çünkü adeti söktürür diye duymuştum. kanamanızı çoğaltmasın.
Evet üçüncü günü kan testi yapıldı ayrıca ultrasonda da incelendi. Sorun görülmedi.Hormon testi yaptırdınız mı?
Normal kontrolü olup sorun yok dediyse bir de adetin 3.günu gidip kan verin hormonlara baksınlar..
Yine bir şey yok denirse yapacak bir şey yok.
Çok sinir bozucu ama Allah başka dert vermesin..
Benim adetim düzenli. Sizin kaç günde bir geliyor adetiniz? Kanama ne zaman geliyor?Pko yüzünden bende de ara kanama oluyor malesef. Düzensizlik de var
Bende sürekli aynı durumdan muzdarip durumdayım ama kullandığım ilacla alakalı. Herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz.?Merhaba arkadaşlar. Nolur konum şimdilik taşınmasın çünkü çok zor durumdayım.
Ben iki adet arası ara kanama yaşıyorum arkadaşlar. Genelde yumurtlama günleri başlıyor ara ara adet olana kadar devam ediyor.
Ama çok rahatsizim bu durumdan.
Dr a gittim hicbir sorunun yok dedi. Ben artık ne yapacagimi şaşırdım. Var mı aranızda bu derde sahip olan? Yazarsanız dertlesmis oluruz.
Hayir. Siz hangi ilaci kullaniyorsunuz? Rahatsizliginiz ne?Bende sürekli aynı durumdan muzdarip durumdayım ama kullandığım ilacla alakalı. Herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz.?
Doğum kontrol hapı kullanıyorumHayir. Siz hangi ilaci kullaniyorsunuz? Rahatsizliginiz ne?
Biz korunmuyoruz.Doğum kontrol hapı kullanıyorum
Aynen dediğiniz gibi ben geçen yıl her ay oluyordum ve bir yıl boyunca bu böyle devam etti. Çok takiyordum neden diye. Hatta kizlik zarim mi bozuldu diye o kadar taktım ki çünkü bekarım. Ne zamanki umursamamaya başladım ya da düşünmemeye başladım kesildi. Şimdi çok stresli olursam çok nadir oluyor.Merhabalar canım senin şuan ki yaşadığın durumu son iki ay ben de yaşadım ve çok bunalıma girdim bu ay hiç takmadım ve hiç gelmedi bende doktta merhaba gittim doktor Bi sıkıntı yok dedi bence çok üzerinde durma çünkü çok düşününce daha çok geliyor ve uzun b sürüyot
Ara kanamayı hesap etmezsem 20 günde bir oluyorBenim adetim düzenli. Sizin kaç günde bir geliyor adetiniz? Kanama ne zaman geliyor?
Soğan kürünün bile öyle gelişigüzel herkesin yapmasını doğru bulmuyordum.Çok moralim bozuk. Az önce yine geldi. Soğan kuru iyi geliyormuş bitkisel yöntem diye ona başladım bu ay. Ama çare olmadı sanırım. Aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum. Ve bir tedavisi olmadığı için de çok moralim bozuk. Ilaci olsa kullanalım geçsin. Ama yok işte dr bile sıkıntı yok diyorçok rahatsız edici bir durum gerçekten.
Hay allah.Aynen dediğiniz gibi ben geçen yıl her ay oluyordum ve bir yıl boyunca bu böyle devam etti. Çok takiyordum neden diye. Hatta kizlik zarim mi bozuldu diye o kadar taktım ki çünkü bekarım. Ne zamanki umursamamaya başladım ya da düşünmemeye başladım kesildi. Şimdi çok stresli olursam çok nadir oluyor.
Benim fix ovulasyon zamanı başlayıp adete kadar azar azar geliyor.Ara kanamayı hesap etmezsem 20 günde bir oluyor
Ara kanamanın ne zaman olacağı belli olmuyor bazen adet bittikten 1 hafta sonra başlayıp 1 hafta sürüyor..
Ya aslında yapılması gerektiği gibi yapıyorum gelişi güzel degil pek.Soğan kürünün bile öyle gelişigüzel herkesin yapmasını doğru bulmuyordum.
Doktoruma sırf meraktan kontrolde sordum.
Vucutta ne eksik ne fazla bilmeden yapılması doğru değil ters etki yapabilir demişti.bence tekrar iyi bir doktora danış.
ir de artık kafaya yaktığım için mi bilmiyorum don aylarda adet olacağım zamanlarda sağ bacapımda hafif ağrı oluuorYaklaşık 7-8 aydır bende de oluyor. Adetim bittikten sonra 3-4 gün az az kahverengi akıntı oluyor. Bir de adetim başlamadan 2-3 gün önce aynı şekilde. Kan, hormon testi yaptırdım ultrason çektirdim hepsi normal çıktı. Ama sebebini anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?