• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim artik, ara kanama denen illetten

Merhaba canim..samsundayim.burdaki tip fakultesinde docent doktor davut guven.ozel bakiyomus.esim iyi bi doktor diye goturdu.alaninda iyi ama iste ucrete tabi ve de acik ameliyat.evet bende garipsedim yine bakacagim baska doktorlara dediginiz gibi.sagolasin canim cunlemize insallah😊
Güzel haberlerini bekliyorum canım:) yine bir gelişme olursa yazarsın.

Ya benim ilk kez ara kanamam oldu ve hamilelik var mıdır diye çok korkuyorum . Sizce böyle bir şey mümkün mü ?

Kizlar bahar aylarinda ara kanamam oldu 3 mayista. Kapali miyom ameliyati var.bu yumurtlama kanamasi olmadan önce kizimin katlanan bebek arabasi ile ugrastim adetin 13. Gününden beri devam ediyor ama ne etmek otururken bisey yok ayaga kalkınca hemen ped doluyor.miyomdan dolayi zaten adetlerim yogun bu kanamayi yogun yasamak kötü oldu zaten ameliyatta kan kaybetmiyormuyuz?ameliyat üstü bu ne yumurtlama kanamasi anlamadim.tek avuntum Allaha şükür adet gibi sancim yok.

Merhabalar hanımlar ben duphaston kullananlara bir şey danışmak istiyorum benim adetime daha var ama duphastona başladığıktan 2 gün sonra lekelenme şeklinde kanamam başladı bugün 5. Gün giderek artıyo gibi kanama doktoruma sordum ilk lekelenmelerde adet kanaması değildir ilaca devam et dedi bu arada korunmuyoruz bebek istiyoruz doktorum hamilelik varsa tutunmasına yardımcı olur dedi dün test yaptım çok silik çizgi çıktı ama kanama artıyo ben anlamadım ilacı kullanırken kanaması olan var mı ya da kanaması olup hamile olduğunu öğrenen bu ilacı içerken

Aynı durum bende de var. Doktorum kilodan dolayı hormonlar düzene girmiyor kandaki yağ hücreleri hormonları çok etkilermiş öyle dedi. Bendede 15 kilo civarı fazlam var vermeye çalışıyorum. Birde doktorum bu durum yumurta çatlaması ile başlasa da fazlası bebeğin tutunmasını engeller dedi. Ve bizim 2 yıldır çocuğumuz olmuyor. Dikkat etmek gerek küçümsenecek bi durum değil bence :KK43:

Aynı durum bende de var. Doktorum kilodan dolayı hormonlar düzene girmiyor kandaki yağ hücreleri hormonları çok etkilermiş öyle dedi. Bendede 15 kilo civarı fazlam var vermeye çalışıyorum. Birde doktorum bu durum yumurta çatlaması ile başlasa da fazlası bebeğin tutunmasını engeller dedi. Ve bizim 2 yıldır çocuğumuz olmuyor. Dikkat etmek gerek küçümsenecek bi durum değil bence :KK43:
Çok geçmiş olsun. Peki âdetleriniz düzenli mi?

Çok geçmiş olsun. Peki âdetleriniz düzenli mi?
Aslında düzenli. Yani olması gereken döngüde adet olurum. Kan durumundan ve ağrımdan ayırt edebiliyorum adet kanamasını. Ara kanaması daha hafif ve şeffaf oluyor. Bazı zamanlar temizlemesem pede bile bulaşmıyor. Adetimin 1-2 gün erken gelmeai olsu ama geçikmesi olmadı. Bu ay çatlatma iğnesi ve klomen kullandım ve iğneden 5 gün sonra tekrar kanama başladı. Doktorumu aradığımda bu ay adeti beklemekten başka çaremiz yok adet olunca gel dedi. O yüzden şu an bi hevesle ara kanamamın yerleşme kanaması olması için dualar ediyorum.
Sakın basite almayın. Sonuçta sağlıklı bi bayanda olmaması gereken bi durum.

Back