- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Güzel haberlerini bekliyorum canım:) yine bir gelişme olursa yazarsın.Merhaba canim..samsundayim.burdaki tip fakultesinde docent doktor davut guven.ozel bakiyomus.esim iyi bi doktor diye goturdu.alaninda iyi ama iste ucrete tabi ve de acik ameliyat.evet bende garipsedim yine bakacagim baska doktorlara dediginiz gibi.sagolasin canim cunlemize insallah
Insallah canim insallah...Allah razi olsun ilginie sagolasin...Allaha emanet olun iyi geceler dilerimGüzel haberlerini bekliyorum canım:) yine bir gelişme olursa yazarsın.
Benim 1bucuk yıldır ara kanamam var ve hamile kalamıyorum.Ya benim ilk kez ara kanamam oldu ve hamilelik var mıdır diye çok korkuyorum . Sizce böyle bir şey mümkün mü ?
Çok geçmiş olsun benim kafam karıştı o zaman niye internette bunu hamilelikle bağdaştırıyorlarBenim 1bucuk yıldır ara kanamam var ve hamile kalamıyorum.
Yerleşme kanaması için söylüyor olabilirler. O da her kadında illa ki olacak bir durum değil. Çok endişe ediyorsanız kan testi verebilirsiniz.Çok geçmiş olsun benim kafam karıştı o zaman niye internette bunu hamilelikle bağdaştırıyorlar
Hamilelik testlerinde çıkmaz mı sonuç onu yapacaktım bugün aldım daYerleşme kanaması için söylüyor olabilirler. O da her kadında illa ki olacak bir durum değil. Çok endişe ediyorsanız kan testi verebilirsiniz.
Çıkar tabiki.Hamilelik testlerinde çıkmaz mı sonuç onu yapacaktım bugün aldım da
Çok geçmiş olsun. Peki âdetleriniz düzenli mi?Aynı durum bende de var. Doktorum kilodan dolayı hormonlar düzene girmiyor kandaki yağ hücreleri hormonları çok etkilermiş öyle dedi. Bendede 15 kilo civarı fazlam var vermeye çalışıyorum. Birde doktorum bu durum yumurta çatlaması ile başlasa da fazlası bebeğin tutunmasını engeller dedi. Ve bizim 2 yıldır çocuğumuz olmuyor. Dikkat etmek gerek küçümsenecek bi durum değil bence
Aslında düzenli. Yani olması gereken döngüde adet olurum. Kan durumundan ve ağrımdan ayırt edebiliyorum adet kanamasını. Ara kanaması daha hafif ve şeffaf oluyor. Bazı zamanlar temizlemesem pede bile bulaşmıyor. Adetimin 1-2 gün erken gelmeai olsu ama geçikmesi olmadı. Bu ay çatlatma iğnesi ve klomen kullandım ve iğneden 5 gün sonra tekrar kanama başladı. Doktorumu aradığımda bu ay adeti beklemekten başka çaremiz yok adet olunca gel dedi. O yüzden şu an bi hevesle ara kanamamın yerleşme kanaması olması için dualar ediyorum.Çok geçmiş olsun. Peki âdetleriniz düzenli mi?
Kananalarınız devam ediyo muTeşekkür ederim canım. Benim bir buçuk yıldır nerdeyse her ay oluyor.
Geçen ay iki kez adet oldum... maalesef düzenim çok fena şaştı.Kananalarınız devam ediyo mu
Doktora gittiniz mi acabaGeçen ay iki kez adet oldum... maalesef düzenim çok fena şaştı.
Hamilesiniz ne guzel bu kanamakarınız neden oluyomusGüzel haberlerini bekliyorum canım:) yine bir gelişme olursa yazarsın.
Pcos tan dolayı oluyomuş. Teşekkür ederimHamilesiniz ne guzel bu kanamakarınız neden oluyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?