• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikkinlik, sikismislik, Turkiye'ye uyum ve evlilik korkusu

Neden Tr'ye gittiniz tedavi icin? Amerika'da devam etseymissiniz tedavinize keske. Acil sifalar dilerim. Bence geri dönün. Bende yurtdışında yasiyorum, 2 yildir izine bile gitmedim Tr'ye. Ozlemini duydugum tek sey erkek kardesimin mezarina ziyaret. Baska türlü hicbir ozlem yok Tr'ye dair icimde.

Çok güzel anlatmışsın philly..Bu kadar farkindayken kendini ezip geçmek niye ? Çok üzgünüm senin için..

Bilmiyorum ki:( cocuk sahibi olmak istiyorum bir yandan, belki de onun telasi, belkide ikimizin cocuga iyi bir glecek saglayacak olmamizi dusunmem, belki de bazi huylari degisir dusuncem... sorular sorulari doguruyor.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bizde adettendir önce öleceğimize inandırılıp sonra "Ehuehuehu negzel de iyileştirdim." diye yeni sağlık almak.

Nişanlınıza gelince. Anlattıklarınızı okuyunca gözümde salonun duvarı canlandi inanın. O bile daha çok konuşur gibi geldi.Birkaç paragraflık bir yazıda tek bir iyi özelliğinden bahsetmek içinizden gelmeyen biriyle evlenmeyin derim.
Sanirim aynen oyle yaptilar, esegi kaybettirip buldurdular bana:)
Belki de iyi ozelliklerinin degilde kotulerini dusunmem sebebi; bunlar ileride daha da sorun olur mu dedigim bir evrede olmam kafamin karisikligi.

Konunu burç muhabbeti ile sabote ediyoruz ama sen yazdıkça üzülüyorum desem?
Adamın duyarlılık seviyesi Yok.
İkiniz farklı ilişkiler sürüyor gibisiniz.
Senden bahsettiğine emin misin :))

Ay yok hosuma gidiyor o burc muhabbeti, olasi partner adayima dikkat ederim hci degilse:)

:) cok net oldu bu:)

Yeminle o oyle dusunmuyor, sanirim artik akrepler boyle diye genelleyecegim o'na gore biz dunyanin en iyi anlasaan ciftiyiz, hatta babama " biz philly ile cok iyi anlasiyoruz" demis:))) yaninda cicek gibi solsam farkinda olmayacak sanirim, cunku muthis kendine guveniyor, isine meslegine kariyerine , hayatinda hersey planli. Dedim evlenmeyelim diye ciddiye bile almadi:)
Bence sen en doğrusunu yapacaksın kendi hayatın için. Bu yüzden de herkesten uzaklaşıp kendinle kalmaya ihtiyacın var.Artıları eksileri düşünüp , ne istediğine karar vermek için. Şu aşamada aldığın kararlar çok da sağlıklı olmayacak gibi çünkü aklında çok fazla şey var ve zor bir dönemden geçiyorsun.
Ayrıca erkekler hep böyleler galiba, gerçekten çok uyumsuz olduğumuz bir eski sevgilime binlerce neden sıralayıp 'ya balkonda yemek yemek bile mesele senin icin. Herşeye hemen itiraz ediyorsun, böyle biriyle bugün devam etsem yarın ayrılırim zaten' demiştim. Ama bin tane sebebin üstüne.
Tutmuş yedi düvele 'hersey çok güzeldi, balkonda yemeyelim dedim diye beni terketti' diye yaymisti:halay:
Hickimse görmek istemeyen birinden daha kör değildir. Sizin adam da o hesap gerçeklerle yüzleşmek istemiyor bence.
Bu arada konu çok dağılmış ama herkesin herşeyi sorması gerçekten ülke problemi ya.
Ananemi ziyarete gittim geçen aylarda . Köy arabasını gördüm, 'abi bu araba kaçta kalkacak?' dedim, kime gideceksin dedi. 'bu arabaya bineceğim,x köyüne' dedim, 'iyi de kime gideceksin? Kimlerdensin sen?' dedi :)))
Arabada bindim arabadaki herkes tek tek sordu 'sen kimin kizisin? Kime gidiyorsun?':kızgın:
Size ne yaa, şebeke misiniz?
Hadi onlar küçük yer, İstanbul'un göbeğinde oturuyorum,
Gecen senelerde de bir komşu camdan bagirmisti : ablan nasıl? Hamile mi?
Yok, dedim, hala soruyor , istemiyorlar mi?
Ya sana ne? Hatta bana ne? Ben kardeşi olarak sormamisim böyle mahrem sorular da utanmadan pencereden bagira bağıra soruyorsun... İnsanı gerçekten rahatsız ediyor insanların bu herseyi bilme merakı

Bilmiyorum ki:KK43: cocuk sahibi olmak istiyorum bir yandan, belki de onun telasi, belkide ikimizin cocuga iyi bir glecek saglayacak olmamizi dusunmem, belki de bazi huylari degisir dusuncem... sorular sorulari doguruyor.
Hicbir huyu değişmez. Çocuk başka adamdan da olur .kafana yatan içine sinen çok aşık olduğun biriyle neden olmasın? Bu adamla evlenip çocuk yapacağına sperm bankası daha temiz bir seçenek :)

Neden Tr'ye gittiniz tedavi icin? Amerika'da devam etseymissiniz tedavinize keske. Acil sifalar dilerim. Bence geri dönün. Bende yurtdışında yasiyorum, 2 yildir izine bile gitmedim Tr'ye. Ozlemini duydugum tek sey erkek kardesimin mezarina ziyaret. Baska türlü hicbir ozlem yok Tr'ye dair icimde.
Butun ailem Turkiye'de ve sureci beraber takip ederiz, akillari bende kalmasin diye geldim. Ote yandan ikinci ailem/annem olan amerikali ev arkadasima (yasi 70) yuk de olmak istemedim kadinin isi basindan askin zaten (gerci gitme ameliyati burada ol dediler, olsaydim herhalde bu kadar gereksiz stres sikinti cekmezdim sanirim ya). Gerci neredeyse Tr'deki ameliyati da kimseye haber vermeden olacaktim, guclu kadinim ya ben, kimseyi uzmeye gerek yok gibisinden. Sonradan basit de gorunse bu bir ameliyat basima bir sey gelirse bana veda edemezler gibi bir korkuya kapildim da haber verdim. Oyle de garip bir tipim iste.

Ay vind bugun gordum yorumlarda astrololjiye merakin oldugunu. Yorumun iyi oldu. Cidden buhranlardayim:) Yalniz akrepler o kadar belirgin karakter ozellikleri mi gosteriyorlar?

Biraz akrep paratonerliği var ben de, daha çok su grubu ama asıl zor olan akrep :KK53: Anlıyorum artık :)
Annem stelyumlu(3 veya daha fazla gezegeni bir evde bir burçta) bir akrep, ben de kırılgan hassas biriyim ve çok yordu beni.
İstemediği olmayınca öfkelenirler o anki konudan alakasız konulardan vurup kırıcı olurlar bastırmaya çalışırlar, baskıcı yanları çoktur, kendi istedikleri gibi davranmanızı isterler. Su grubu komple hassas insanlar zaten ama en sert kabuklusu bunu kendini korumak amaçlı katı şekilde gösteren akreptir. Tutkulu insanlardır, sahiplenirler. Grisi yoktur dediğiniz gibi, ya siyah ya beyaz. Akrep için en bilge insan da en psikopat insanlar da akreplerden çıkabilir derler. Bir arkadaşımla konuşurken babam çağırıyor hemen gitmem lazım yoksa öfkeleniyor demişti, dedim akrep mi evet dedi. Türkiye'nin öbür ucundan anlıyorum :D
Bir de şahsıma özel enerjileri genel olarak ağır geliyor bana, iyi-kötü olmalarıyla alakası yok ama ben yakın iletişimi sürdüremiyorum pek, üzerimde ağırlık oluşuyor, bir diken üstü oluyorum, kırılganlığımdan sanırım. Bir de annemden sonra korkar oldum, özel hayatıma dikkat etmeye çalışıyorum:KK53: Yine daha sakinleri tabi var, mesela balık, yay etkili olanları daha sakin olabiliyor.
12. evinizde oluyor transit, ruhsal, hassas, derin bir alandır. Depresyon eğilimi, kaçıp gitme isteğiniz, daralmış hissetmeniz çok normal. Kendinizle, korkularınızla yüzleşme alanınızdır ayrıca. Oğlakta olduğundan(satürnün kendi burcudur) direnciniz biraz daha fazla olabilir.

:) cok net oldu bu:)

Aslında uzun uzun yazıyordum ama sonra sildim. Siz burada verilebilcek tüm tavsiyeleri aslında düşünebilcek kadar bilinçli birisiniz. Muhtemelen sadece duymaya ihtiyacınız var. Yorumlar güzel. Aynı şeyleri evirip çevirmek istemedim sadece safımı belli edeyim dedim :)

Aldığınız karar her ne olursa olsun, çok mutlu olmanızı dilerim.

Biraz akrep paratonerliği var ben de, daha çok su grubu ama asıl zor olan akrep :KK53: Anlıyorum artık :)
Annem stelyumlu(3 veya daha fazla gezegeni bir evde bir burçta) bir akrep, ben de kırılgan hassas biriyim ve çok yordu beni.
İstemediği olmayınca öfkelenirler o anki konudan alakasız konulardan vurup kırıcı olurlar bastırmaya çalışırlar, baskıcı yanları çoktur, kendi istedikleri gibi davranmanızı isterler. Su grubu komple hassas insanlar zaten ama en sert kabuklusu bunu kendini korumak amaçlı katı şekilde gösteren akreptir. Tutkulu insanlardır, sahiplenirler. Grisi yoktur dediğiniz gibi, ya siyah ya beyaz. Akrep için en bilge insan da en psikopat insanlar da akreplerden çıkabilir derler. Bir arkadaşımla konuşurken babam çağırıyor hemen gitmem lazım yoksa öfkeleniyor demişti, dedim akrep mi evet dedi. Türkiye'nin öbür ucundan anlıyorum :KK70:
Bir de şahsıma özel enerjileri genel olarak ağır geliyor bana, iyi-kötü olmalarıyla alakası yok ama ben yakın iletişimi sürdüremiyorum pek, üzerimde ağırlık oluşuyor, bir diken üstü oluyorum, kırılganlığımdan sanırım. Bir de annemden sonra korkar oldum, özel hayatıma dikkat etmeye çalışıyorum:KK53: Yine daha sakinleri tabi var, mesela balık, yay etkili olanları daha sakin olabiliyor.
12. evinizde oluyor transit, ruhsal, hassas, derin bir alandır. Depresyon eğilimi, kaçıp gitme isteğiniz, daralmış hissetmeniz çok normal. Kendinizle, korkularınızla yüzleşme alanınızdır ayrıca. Oğlakta olduğundan(satürnün kendi burcudur) direnciniz biraz daha fazla olabilir.

Bunları nereden öğreniyoruz? :))
Öğrenecek kadar sabredemem muhtemelen ama böyle biri uzun uzun anlatınca güzel oluyor :)

Bunları nereden öğreniyoruz? :))
Öğrenecek kadar sabredemem muhtemelen ama böyle biri uzun uzun anlatınca güzel oluyor :)

Ben hep severdim, gözlem yapardım zaten(yükselen akrep=gözlemcilik) ama son 1 senedir daha yakından ilgileniyorum, araştırıyorum internetten :) Bir kere uzun zaman sonra biriyle karşılaşmıştım da adını değil burcunu hatırlıyordum :olamaz:
Sonra öğrendiğime göre istemsizce bu konulara çekilmemi sağlayan bir konum varmış haritamda :)

Bence sen en doğrusunu yapacaksın kendi hayatın için. Bu yüzden de herkesten uzaklaşıp kendinle kalmaya ihtiyacın var.Artıları eksileri düşünüp , ne istediğine karar vermek için. Şu aşamada aldığın kararlar çok da sağlıklı olmayacak gibi çünkü aklında çok fazla şey var ve zor bir dönemden geçiyorsun.
Ayrıca erkekler hep böyleler galiba, gerçekten çok uyumsuz olduğumuz bir eski sevgilime binlerce neden sıralayıp 'ya balkonda yemek yemek bile mesele senin icin. Herşeye hemen itiraz ediyorsun, böyle biriyle bugün devam etsem yarın ayrılırim zaten' demiştim. Ama bin tane sebebin üstüne.
Tutmuş yedi düvele 'hersey çok güzeldi, balkonda yemeyelim dedim diye beni terketti' diye yaymisti:halay:
Hickimse görmek istemeyen birinden daha kör değildir. Sizin adam da o hesap gerçeklerle yüzleşmek istemiyor bence.
Bu arada konu çok dağılmış ama herkesin herşeyi sorması gerçekten ülke problemi ya.
Ananemi ziyarete gittim geçen aylarda . Köy arabasını gördüm, 'abi bu araba kaçta kalkacak?' dedim, kime gideceksin dedi. 'bu arabaya bineceğim,x köyüne' dedim, 'iyi de kime gideceksin? Kimlerdensin sen?' dedi :)))
Arabada bindim arabadaki herkes tek tek sordu 'sen kimin kizisin? Kime gidiyorsun?':kızgın:
Size ne yaa, şebeke misiniz?
Hadi onlar küçük yer, İstanbul'un göbeğinde oturuyorum,
Gecen senelerde de bir komşu camdan bagirmisti : ablan nasıl? Hamile mi?
Yok, dedim, hala soruyor , istemiyorlar mi?
Ya sana ne? Hatta bana ne? Ben kardeşi olarak sormamisim böyle mahrem sorular da utanmadan pencereden bagira bağıra soruyorsun... İnsanı gerçekten rahatsız ediyor insanların bu herseyi bilme merakı

Ahahahah inan guldum okurken , epey nesemi yerine getirdin ♥ teyzeye kisir onlar kari koca deseydin:)))):KK70:Ay buna benzer bir arkadasimin anisi var anlatmazsam olmaz:)

Diyarbakirli bir arkadasim vardi, adi Murat olsun, Murat'lar iki kardesler. O zaman Turk Egitim Vakfinin Bursu var sanirim oraya basvuruyor. Diyarbakirli ya cok kardesi olmasi lazim on kabulu var:) Neyse mulakatta yer alan komitedki bir kadin nedense Diyarbakirli olup iki kardes olmasina takiliyor, bir soruyor, sonra aradan yarim saat geciyor ve tekrar neden iki kardessiniz nedeni nedir gibi bir soru soruyor. Bu israrli sorular karsisinda artik dayanamayan arkadasim "babam iktidarsizmis ondan iki kardesiz" demis:)))):KK70::KK70:kadin dumur, ortam buz:)
Koyluler de ilginc, gerci herkes oyle. Bir sinirlari bilmeme, samimiyeti abartma, tanisikligi ciddye alip mudahil olma hali mevcut ulkede.

İstemediği olmayınca öfkelenirler o anki konudan alakasız konulardan vurup kırıcı olurlar bastırmaya çalışırlar, baskıcı yanları çoktur, kendi istedikleri gibi davranmanızı isterler. Su grubu komple hassas insanlar zaten ama en sert kabuklusu bunu kendini korumak amaçlı katı şekilde gösteren akreptir. Tutkulu insanlardır, sahiplenirler. Grisi yoktur dediğiniz gibi, ya siyah ya beyaz. Akrep için en bilge insan da en psikopat insanlar da akreplerden çıkabilir derler. Bir arkadaşımla konuşurken babam çağırıyor hemen gitmem lazım yoksa öfkeleniyor demişti, dedim akrep mi evet dedi. Türkiye'nin öbür ucundan anlıyorum :KK70:

Ay kindar ne kelime, ici yumusak ama disaridan gucluyuz imajlari , umursamayiz halleri oysa oldukca fazla kabul edilme, sevgi ihtiyaclari var gibi.

Ben de oglagim bir cok ozelligini tasimam hatta yaya ozelikleri gostren bir kova oldugumu soylerler. Ne kadar dogru bilmem, Biri haritami yorumlamisti ve ozgurlugume duskun oldugumu vs vs yazmisti. Ben o haritamin ozetini okuyana kadar, hadi be derdim. Yabanci topraklar,orada egitim, yabanci bir es ya da yabanci topraklarda tanisilan es, ozgurluge duskunluk disa donukluk vs vs... hersey mi uyar, Gerci belki herkese ayni seyleri yaziyorlardir:)

Aslında uzun uzun yazıyordum ama sonra sildim. Siz burada verilebilcek tüm tavsiyeleri aslında düşünebilcek kadar bilinçli birisiniz. Muhtemelen sadece duymaya ihtiyacınız var. Yorumlar güzel. Aynı şeyleri evirip çevirmek istemedim sadece safımı belli edeyim dedim :)

Aldığınız karar her ne olursa olsun, çok mutlu olmanızı dilerim.

Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Yapilan yorumlar yol gosterici oluyor, en azindan benzer tecrube sahiplerinin deneyimleri onemli. Tekradan cok tesekkurler.

Ben hep severdim, gözlem yapardım zaten(yükselen akrep=gözlemcilik) ama son 1 senedir daha yakından ilgileniyorum, araştırıyorum internetten :) Bir kere uzun zaman sonra biriyle karşılaşmıştım da adını değil burcunu hatırlıyordum :olamaz:
Sonra öğrendiğime göre istemsizce bu konulara çekilmemi sağlayan bir konum varmış haritamda :)

Akreplerle ilgili söylediklerinizin eksigi vardir fazlasi yoktur o kadar manyaktirlar. Dünyanin en iyi arkadasi ama en kötü sevgilisi olabilirler.
Benim burcum akrep yükselenim yay, o malum sahsin burcu balik yukseleni akrep. Bazen cikisiyorum bi kendine gel sen baliksin az tatli olsana diyorum.

philly philly gücünü icinde yaşa bence. Malesef güclüyüm güclüyüm diyerek kendimizi insanliktan cikariyoruz. Biraz birazda cevrendekiler düsünsün, zahmete girsin vs
Unutma sen bi kadinsin ve arada bi olsada simartilman lazim ;)

Bence de nişanlinizla evlenirseniz mutlu olmazsiniz. Hayata bakisiniz farkli, karakterler farkli. Hic uyumlu degilsiniz. Ben sizin yerinizde olsam yasadigim sehirde evlenirdim.
Kocamla ben cok farkli insanlariz, o beyazsa ben siyah. Bu da beni aşiri yoruyor. Ben konusqanim o suskun; ben gezmeyi tozmayi severim o tv izlemeyi; ben sicakkanliyim, o soguk biri; ben hassasim, o umursamaz; ben ozel gunlere deger veririm, onun umurunda olmaz; dine, insanlara bakis acimiz farkli; ben misafir gitmeyi severim o hic sevmez,; giyim tarzlarimiz farkli ve surekli beni degistermeye calisiyor ve s. Saymakla bitmez. Bu da bazen beni cildirtiyor. Hatta ilk baslarda keske evlenmeseydim diye uzulmustum.
Demem o ki, insALLAH pisman olmazsiniz
Bu arada gecmis olsun, ameliyat olmussunuz.

Destan yazdim haberiniz olsun:)

Nereden baslasam bilmiyorum. Ama bu aralar , aslinda bayagi uzun zamandir kendimi muthis yorgun ve bikkin hissediyorum. Forumdan bazi arkadaslar bilir, ben 18 yasindan beri yalniz yasiyorum ve bunun 11 yili yalniz basima yurtdisinda gecti. Bir kac aydir Turkiye'deyim ama geldigimin birinci ayinin sonunda cildirma noktasina geldim. Bastan savma yapilan isler, gereksiz merakli insanlar, herseyi bildigini zanneden 60 yas ustu insanlar, nereden geldin-gidiyorsun sorulari, herkesin birbirinin isine burnunu sokmasi, fazla icice yasama ve buna bagli olarak aradaki sinirlarin dagilmasi ve milletin haddini bilmemesi vs vs.

Bu gelis surecimdeki ana nedenlerden biri de ameliyat olmam gereken myomumun olmasi ve ailem merak etmesin diye Turkiye'de ameliyat olmayi tercih etmem. Ama bu hastane sureci bana yirmilerimin basinda ayrildigim ulkemin aslinda oldugunu dusundugum yerde olmadigini aci aci tecrube ettirdi. Normal bir myoma "bu kanser kesin, yumusak doku kanseri kanser taramasi yapalim" diyen ve biyopsi yapmadan teshis koyan prof.dan tutun da, ameliyat raporuna operasyonda kac tane tumor cikarildigini yazan ama en buyuk ve en kucugunun capini yazip digerlerini yazmayan veya nereden cikarildigini yazmayan doktora, benzer seyi yapan patoloji uzmanlarina...Elimde Amerika'dan aldigim herseyi detayli ve ozenli yazilmis (yumurtanin hangi yumurtalikda oldugunu ve rahmin boyutlarini bile ) rapor ile, bizimkilerin eksik yazidigi ameliyat raporu ve patoloji raporuna karsilastirip kendimce cikarimlarda bulunmam ve farklarini gordukce ofkemin katmerlenerek artmasi.

Butun bunlara ek olarak bir evlilik surecine girmem. Erkek arkadasim, gerci nisanlim, oldukca uzun zamandir tanidigim ve hayatimda olan biri. Ama beni sacmasapan bir evlilik cenderesine soktu, cok bunaldim herkesten ve herseyden kacasim var. Kimseyi ozlemiyorum, bu zaten uzun zamandir yasadigim bir duygu. Herkese ve herseye kiziyorum. Bana neredesin diye sorduklarinda " nerede olduguma dair edindigin bilginin su an senin hayatina ne katkisi var" diye sert cikislar yapiyor ve epey de kalp kiriyorum. Kendi aileme bile epey kirici olabiliyorum ve sanirim bunun ana nedeni aslinda kapana kisilmis gibi hissetmem evlilik sureci yuzunden. Bazen ben gercekten bu insani seviyor muyum diye dusunurken buluyorum kendimi. Cevremizdeki herkes ama herkes ikimizin muthis uyumsuz oldugunu ve onun beni mutsuz edecegini soyluyor. Bunu soyleyen sadece turkiye'deki cevrem degil amerikali cevremde aynisini soyluyor. Ben disa donuk biriyim, o ice donuk, ben konuskan biriyim, o sessiz, ben sohbet etmeyi severim o duvar gibi evet hayir sorulari sorar, onunla monolog halinde iletisim kurulur. Ailesini bu nisan surecinde tanidim ve aslinda farkettim ki, kendisinde sevmedigim ne kadar ozellik var ise, anne babasindan almis (ofke nobetleri sinirlenince agzindan cikani kulaginin duymamasi, epey maddiyatci olmasi, neredeyse apolitik olmasi ve sessiz olmasi, herseyi ben bilirimci tavirlari, hayatinda gri noktalar olmamasi vs vs).... O beni ne kadar seviyor bilmiyorum ama onun facebook fotolari, whatsapp profilleri, hatta kendine ait sitesinde bile ikimizin fotograflari var. Ben yillardir tek fotograf atmadim facebook'a ikimize ait, inatla selfie cekiyor her yerde sinirleniyorum dogayi cek kendini cek beni cekme diye.. Diyorum ya ne hissediyorum bilmiyorum tek bildigim yillar icinde kirdigi potlarin beni bikkinlik noktasina getirmesi.. Onun aksine ben ise tamiri zor seyler hayatta soylemedim, kalp kirmadim, ses yukselmesinden ve gerginlikten hoslanmam o yuzden butun sorunlari konusarak cozmeye calistim ve cok elibol bir ailede buyudum. Sanirim mutsuz olmaktan korkuyorum, ozgurlugum kisitlanacak gibi dusunuyorum.

Boyle seyler dusunmem yasamam normal mi? Herkes benzer korkular yasiyor mu? Ben bu buhrandan nasil kurtulurum?

Not: bazen burclari soranlar da oluyor ne olur ne olmaz onu da ekleyeyim:) Yukseleni kova olan bir oglak kadiniyim, nisanlim ise akrep burcu.
Canım eğer içine sinmiyorsa evet evleneceğim insan kesinlikle bu demiyosan evlenme..bende evlendm ve çok pişmanm şuan ayrilma asamasndayz kendine bunu yapma,içinde bazı şeyler oturmadysa evlenme sorasi daha kötü oluyor..

Bence de nişanlinizla evlenirseniz mutlu olmazsiniz. Hayata bakisiniz farkli, karakterler farkli. Hic uyumlu degilsiniz. Ben sizin yerinizde olsam yasadigim sehirde evlenirdim.
Kocamla ben cok farkli insanlariz, o beyazsa ben siyah. Bu da beni aşiri yoruyor. Ben konusqanim o suskun; ben gezmeyi tozmayi severim o tv izlemeyi; ben sicakkanliyim, o soguk biri; ben hassasim, o umursamaz; ben ozel gunlere deger veririm, onun umurunda olmaz; dine, insanlara bakis acimiz farkli; ben misafir gitmeyi severim o hic sevmez,; giyim tarzlarimiz farkli ve surekli beni degistermeye calisiyor ve s. Saymakla bitmez. Bu da bazen beni cildirtiyor. Hatta ilk baslarda keske evlenmeseydim diye uzulmustum.
Demem o ki, insALLAH pisman olmazsiniz
Bu arada gecmis olsun, ameliyat olmussunuz.

Bizde de epey bir farklilik var. Farkli dini yapilardan, kulturel yapilardan ve ogretilerden geliyorz. Ek olarak yetistirilme sartlarimiz cok farkli. Benim kadin erkek arkadaslarim dolu, o icine kapanik, kimseye guvenmiyor, surekli tetikte. Biz evlensek onun icin hic sorun olmaz, domatesin fiyati ne kadar, su kadar da ucuzluk var, su kadar yayin yapmam lazim su akademik kariyer icin diye bir omur konusur, bundan da sikilmaz:) olan bana olur gibime geliyor:) Gecen tek basima kalayim dedim, ailesinin bahcesindeki tavuklara bakmaya gittim, hop pesimden geldi:) ee iki dakika once ayaklari uzatmis tv izliyordun, ne demeye hemen geliyorsun takilsana azicik daha diyorum bana misin demiyor. Ben nerede o orada, beraber dogmusuz gibi " burada cok guzel konserler oldu ama sen yoktun gitmedim, philly sen gel oralara da gideriz, suraya da gideriz":))) bunlari yazinca gulesim geldi:))) annem kiz kardesime "kedi gibi surekli pesinde" demis:)):KK70:cok da gommeyeyim cocugu boyle olumlu yonleri de var:)) ameliyat oldum mesela gitmis sokaklari arsinlamis sevdigim seyleri bulmak icin, ayagima cayimi yemegimi getirmeye calisti mutfaktan benim odaya, ben seslerini duyuyorum babam " insallah evlenince de boyle davranirsin" diyor, ee davranir da fazla evhamli ama sessiz:)))

Canım eğer içine sinmiyorsa evet evleneceğim insan kesinlikle bu demiyosan evlenme..bende evlendm ve çok pişmanm şuan ayrilma asamasndayz kendine bunu yapma,içinde bazı şeyler oturmadysa evlenme sorasi daha kötü oluyor..
Sizler de mi cok farkliydiniz? Umarim bur sireci carcabuk atlatirsiniz.

Bizde de epey bir farklilik var. Farkli dini yapilardan, kulturel yapilardan ve ogretilerden geliyorz. Ek olarak yetistirilme sartlarimiz cok farkli. Benim kadin erkek arkadaslarim dolu, o icine kapanik, kimseye guvenmiyor, surekli tetikte. Biz evlensek onun icin hic sorun olmaz, domatesin fiyati ne kadar, su kadar da ucuzluk var, su kadar yayin yapmam lazim su akademik kariyer icin diye bir omur konusur, bundan da sikilmaz:) olan bana olur gibime geliyor:) Gecen tek basima kalayim dedim, ailesinin bahcesindeki tavuklara bakmaya gittim, hop pesimden geldi:) ee iki dakika once ayaklari uzatmis tv izliyordun, ne demeye hemen geliyorsun takilsana azicik daha diyorum bana misin demiyor. Ben nerede o orada, beraber dogmusuz gibi " burada cok guzel konserler oldu ama sen yoktun gitmedim, philly sen gel oralara da gideriz, suraya da gideriz":))) bunlari yazinca gulesim geldi:))) annem kiz kardesime "kedi gibi surekli pesinde" demis:)):KK70:cok da gommeyeyim cocugu boyle olumlu yonleri de var:)) ameliyat oldum mesela gitmis sokaklari arsinlamis sevdigim seyleri bulmak icin, ayagima cayimi yemegimi getirmeye calisti mutfaktan benim odaya, ben seslerini duyuyorum babam " insallah evlenince de boyle davranirsin" diyor, ee davranir da fazla evhamli ama sessiz:)))
Yeni evlendiyimizde benim kocam da kedi gibi peşimdeydi ))) Simdi o kedi gitti yerine cekyattan kalkmak istemeyen bir tosbaga geldi ))) Bence iyi dusunun, mutlu olmayacaginizdan adim gibi eminim

Yeni evlendiyimizde benim kocam da kedi gibi peşimdeydi ))) Simdi o kedi gitti yerine cekyattan kalkmak istemeyen bir tosbaga geldi ))) Bence iyi dusunun, mutlu olmayacaginizdan adim gibi eminim

bizim cekyat tosbagasi benim:) dusunecegim detayli detayli, tesekkur ederim. Tosbaga ile mutluluklar:)

Back