Bence sen en doğrusunu yapacaksın kendi hayatın için. Bu yüzden de herkesten uzaklaşıp kendinle kalmaya ihtiyacın var.Artıları eksileri düşünüp , ne istediğine karar vermek için. Şu aşamada aldığın kararlar çok da sağlıklı olmayacak gibi çünkü aklında çok fazla şey var ve zor bir dönemden geçiyorsun.
Ayrıca erkekler hep böyleler galiba, gerçekten çok uyumsuz olduğumuz bir eski sevgilime binlerce neden sıralayıp 'ya balkonda yemek yemek bile mesele senin icin. Herşeye hemen itiraz ediyorsun, böyle biriyle bugün devam etsem yarın ayrılırim zaten' demiştim. Ama bin tane sebebin üstüne.
Tutmuş yedi düvele 'hersey çok güzeldi, balkonda yemeyelim dedim diye beni terketti' diye yaymisti
Hickimse görmek istemeyen birinden daha kör değildir. Sizin adam da o hesap gerçeklerle yüzleşmek istemiyor bence.
Bu arada konu çok dağılmış ama herkesin herşeyi sorması gerçekten ülke problemi ya.
Ananemi ziyarete gittim geçen aylarda . Köy arabasını gördüm, 'abi bu araba kaçta kalkacak?' dedim, kime gideceksin dedi. 'bu arabaya bineceğim,x köyüne' dedim, 'iyi de kime gideceksin? Kimlerdensin sen?' dedi :)))
Arabada bindim arabadaki herkes tek tek sordu 'sen kimin kizisin? Kime gidiyorsun?'
Size ne yaa, şebeke misiniz?
Hadi onlar küçük yer, İstanbul'un göbeğinde oturuyorum,
Gecen senelerde de bir komşu camdan bagirmisti : ablan nasıl? Hamile mi?
Yok, dedim, hala soruyor , istemiyorlar mi?
Ya sana ne? Hatta bana ne? Ben kardeşi olarak sormamisim böyle mahrem sorular da utanmadan pencereden bagira bağıra soruyorsun... İnsanı gerçekten rahatsız ediyor insanların bu herseyi bilme merakı