- 17 Mayıs 2010
- 4.224
- 14.070
- 408
Sorgulamaya aslında çoktan baslamissin bu ilişkiyi....
Bir yerlerde sorun var...belki en başından farkindasin ama sevgi aşk dolu dolu varken insan görmüyor o olumsuzlukları uyumsuzluğu. ..
Anladığım kadarıyla sen en başından veriyorsun tamamen ilişkiye kendini, %100 ilgi sevgi alaka ne ise artık. .. ancak o değer zamanla kirildikca, üzüldükçe düşmeye başlıyor .
Karekterler farklı sen siyah o beyaz gibi nerdeyse, şimdiye tolere edebileceğin durumlar inan evlenince çok farklı boyutta yüzüne yüzüne çarpıyor, zamanla bir bakıyorsun ne verecek sevgi, ne sabır ne de tahammül kalıyor .
Kimileri erken farkediyor kimileri aynı evin içine girdiğinde.. sen sanslisin sorguladigina göre... kendini iyi tanıyorsun ne istedigini biliyorsun ic sesinin dinle.
Bence bu ilişki bitmeli daha fazla hirpalama kendini... o merhamet dediğin şey ilerde seni çok kıracak gibi... karşındaki adamın merhametsizligini göreceksin gibi hatta sonra bir bakmissin o merhametli philly merhametsiz acımasız bir kadın olmuş ....
Yaşanılan her ne varsa kırıyor yipratiyor insanı, büyüdugunu hissediyorsun .
Artilar eksiler onları değerlendir iç sesini dinle. Kendine sor sen nasıl bir hayat yaşamak istiyorsun ve az çok nasıl bir hayat yaşayacaksın nisanlinla? ve şurada yazılan bir sürü yorum cidden önemli.
Bakacagim artik patates, iyi bir konusma yapmam lazim. Sanirim ben hic ciddi ciddi, onunla bence sorun olan yonlerini konusmadim, farkli sekillerde konustum ama direkt olarak oturup soylemedim. Sanirim bunu yapmam lazim. Tesekkurler.
Nişanlınızla evlenemeyeceğiniz çok açık. Özgürlüğüm bitecek gibi hissediyorum demişsiniz, evet bitecek. Evlendiğiniz için değil; sohbet edemediğiniz için, eğlenemediğiniz için, ailesi ile hiç ortak noktanız olmadığı için, kriz geçirmeden tartışarak içinizi dökemeyeceğiniz için özgürlüğünüz bitecek.
İlişkinizde mutsuzsunuz ama geçen yıllar ve verilen sözleriniz var. Bunun ağırlığı sizi eziyor bence. Ayrılın, dönün yurtdışına. Nerede kiminle mutluysanız orada olun.
Tesekkurler sanirim verilen sozler ve gecen yillar ve soylenmeyen ama soylenmesi gereken yuzlerce sozcuk var. Bunlari bir bir konusup, bir karar verecegim sanirim.
Siz evlenip Türkiye'ye mi yerleşeceksiniz
Turkiye'de yasayacagiz. Nisanlim burada yardimci docent.
Öncelikle geçmiş olsun. Türkiye'ye uyum konusunda seni en iyi anlayabileceklerden biriyim. "Abd'den sonra Türkiye hiç çekilmiyor" derim hep kızınca. :)
Bana öyle geliyor ki evlilik konusunda hayatının hatasını yapmak üzeresin.
Adamın hareketleri batar olmuş. Oturup doğru düzgün 2 çift sohbet bile edemiyorken ne evliliği? Merhametten evlenilir mi Allah aşkına? Şimdi adama kızsan da etsen de ayrı evlere gidiyorsunuz. Evlenince aynı eve gideceksiniz. Muhabbetsizlik ve aynı hareketler evde de sürecek. Bugün neyse, yarın da öyle olacak işte. Hem de evlenince daha katmerlisi... Evlilik sihirli değnek değil ki yani, bugün sohbet edememekten bile şikayet ettiğin adamla ömür boyu ne yapacaksın? Bir de öfke sorunu varmış. Arkana bakmadan kaç. Yoksa bu günlerini mumla ararsın.
Ayni evlere gittigimiz de oldu be sevde, sanirim sorun, her kose basinda her yeni deneyimde birbirimizin ayri bir ozelligini kesfetmemiz ve zaman zaman bunlardan pek de keyif almamamiz. Yani en azindan bende olay o.
Bir de merak ettim. Evlenirseniz Türkiye'de mi yaşayacaksınız, yoksa Abd'de mi?