a.s kesinlikle katılıyorum.. o kadarrahat oluyoki anlatamam.. tavsiyem, ilk yaparken çok küçük bölgeler halinde alın, yavaş yavaş yani. biraz uzn süre ama canınız yanmaz. zamanla, jilet veya makina ile yaptığınız günlere üzüleceksiniz bence... a.s
Bende senelerce çok acıdığı için jilet kullandım ve çok fazla yayıldı şimdi ağda ile alıyorum öncesinde emla %5 diye bir anestezi kremi sürüyorum 2 saat bekliyorum iyice uyuşuyor ondan sonrasında sir ağdalı soğuk ağda bantlarıyla alıyorum 10 dkmı alıyor ve hiçbir acı hissetmiyorum sizede tavsiye ederim
kırk yılın başı makine değil de sir ağda ile alayım diye giriştim,yapmaz olaydım sir ağdayı her tafa bulaştırdım hem de yapışan sir ağdayı çıkartamadım,zeytinyağları ,kremler....offffff:çok üzgünüm: siz nasıl yapıyorsunuz?
iyi söylüyorsunuz..tabi ki kuafördeki ağdacılar hepimizden iyi yaparlar ama
özel bölgesini bir yabancıya göstermekten utanan bir sürü insan var
buna ben de dahilim..hani hastalık icabı muayene icabı bu gibi durumlarda açmak zorunda kalırsın ama kıl tüy aldırmak gibi bir amaç için özel bölgemi bir yabancıya açamam
belki konuyu açan arkadaşımız da bu düşünceyle evde kendi yapmak istemiş olabilir
Evet Bende Kuaföre Gidemem.keşke O Bölgeyi Uyuşturabilsek Keşke. şu Uyuşturucu Kremler Işe Yariyormu Arkadaşlar Deneyen Varmiii???
ya bişi dicem braun un bikini bölgesi için öze lbaşlığı var ondan kullanan varmı..daha doğruşu kullanmasını bilen varmı...kökten hallediyo ama çok acıtıyo:S
Ewet Arkadaşlar Ameliyt Eldiveninden şaşmayacaksin
O Kadar Güzel Temizleniyor Ki Ağda Gibide Değil Aman Ağdayi Fazla Sürmeyeyim Yoksa Dağilir Gibi Bir Endişeside Yok Iş Bittikten Sonra Etrfai Gtemizleme Gibi Bir Derdide Yok Hem Kolay Hem Pratik Hemde Ucuz Tavsiye Ederim
yaa kızlar, tatile gidicem, bikini giymem gerek. Ama bacaklarıma doğru kıllanma ve renklerinde koyulaşma var. Ne önerirsiniz.?
bir de cımbızla almak kılları azaltır mı? yada güçlendirir mi ? Rengini değiştirir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?