ya bisi sorucam ben de hep jilet kullaniyorum amaepilady tarzi makinelerle alsam TAMAMINI bisi olur mu??? kafamçokkarıştı inanin cahillik gibi gelebilir ama alan var mi nolur yardim edin :teselli:
özgecim bende denedim bikere ama insan aldığına alacağına pişman oluyo
bende öyle oldu yani çok aşırı acıdı .Şimdi emla krem aldım onu sürüyorum.
1 saat bekliyorum ağdayla alıyorum hiç acı hissetmiyorum.Sende dene tavsiye ederm.:sm_cool:
canım benim tesekkurler... ama agdadan asiri korkuyorum ben... acaba emla sürüp sonra da aletle alsam?? o zaman olur mu acaba?? :1no2:
oda olur canım
bende ağdadan korkuyordum ben bezle çekmiyorum
elime bir miktar alıyorum cırt cırt koparıyorum kontrol bende oluyo yani :Roflol:
ben 1 kere epilasyon aletiyle denedim denemez olaydım canım felaket yandı.ağdayla küçük küçük bölgeleri almak ondan daha acısız oluyor bence.
ya bisi sorucam ben de hep jilet kullaniyorum amaepilady tarzi makinelerle alsam TAMAMINI bisi olur mu??? kafamçokkarıştı inanin cahillik gibi gelebilir ama alan var mi nolur yardim edin :teselli:
Evde kılların çıkış yönlerini tam tutturamadıgımız için yapılan ağda yada epilasyon aletiyle temizlikte tam sonuç almak biraz zor hem kırıyoruz tam kökünden alınmıyor hemde kıl batmaları daha fazla oluyor..bence bi güzellik salonunda sürekli aynı kişiye aldırmak daha mantıklı 10 dakkada tertemiz ..az acı az zaman...utanmaya gelince doktora gidiyomuş gibi düşünün zaten bi süre sonra vede sürekli aynı kişiye aldırırsanız utanma falan kalmıyo alışılıyorr..
bu ameliyat eldivenleri baya iyi tavsiye ederim hiçbirşeyle ugraşmıyorsun yer arama derdide yok takıyosun çıkıyosun yani
Şu eldiven olayını açıklayabilirmisiniz arkadaşlar ya, Kafam karıştı iyice
Aaaa, bende bez yerine kullanacaz ağda yaparken zannettim. yani tavuk yolar gibi kuru kuru denemek lazım
yaa arkadaşlar bu güzellik salonlarına gidenlerde büyük cesaret var walla. Kuzenimin arkadaşı çok lüks bir güzellik salonunda çalışıyor ordan biliyorum. Ne kadar lüx olursa olsun , oralar pislik ve hastalık yuvası. Sir ağdada kıl olmayanları bile başkasının ağdasına karıştırıp öyle yapanlar var.(iğreenççç.) . Çoğu insan hastalık sahibi oluyor, kolay güzelleşicem diye. Bence kendi yöntemlerinizi geliştirmek en güzeli.
Ben eldiven kullanıyorum. Ama fazla ileri gidemiyorum. Orta ve alt kısımları makasla kısaltıyorum. Önceden jilet kullanmıştım(cahillik). Şimdi çok pişmanım. Evlenene kadar makasla kısaltın bence, şimdiki aklım olsa jilete hiç bulaşmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?