eger temız bi agda salonuna gıdıyosan ve kendıne aıt konserve sır agda alıp ve her gııtıgınde yanında tasırsan mıkrop kapmak soz konusu olmaz...
aynisini bende denedim sonuc aynen senin yaptigin gibi oldu bidahami tövbekırk yılın başı makine değil de sir ağda ile alayım diye giriştim,yapmaz olaydım sir ağdayı her tafa bulaştırdım hem de yapışan sir ağdayı çıkartamadım,zeytinyağları ,kremler....offffff:çok üzgünüm: siz nasıl yapıyorsunuz?
slm arkadaşlar.ben bikini bölgemei ağdayla alıyorum birkere jilet bile vurmadım.3-4aydırda önce ağdayla alıp kalanları makineyle alıyorum iyiki jilet kullanmamışım.ama bi sorum olcak ağda yapanlar bilirler sanırım.bikini bölgesini ağdayla aldıktan 1-2gün sonra bi acı ağrı oluyo mu bastırınca düz kısmında.
arkadaşımın fransa'daki bi tanıdığının yaşadığı olayı aktarmak istiyorumm:)
kadın jinekoloğa gidiyo muayene için, içerde tabi bir sürü stajyer...
nese kadın açıyo, doktor gülmeye başlıyo, stajyerler de...
doktor diye, "bu ne böyle, yolmuşsun, tertemiz, bizde kimse almaz bu kılları, almayın, genital bölgedeki kılları almak zararlı, uzadıkça makasla kesin"
korkunç bi durum yahu, utancımdan yerin dibine girerdim ben olsam
mrb.emla nedemek?nerde bulabilirim?ben emlayı denedim çok memnun kaldım acıyı epey azaltıyo kremi sürüp 1 saat bekledim sonra sir ağda ile aldım 2 gün acısı geçmedi ama ağda yaparken çok acımadı tavsiye ederim kremsiz asla yapamazmışım onu anladım
mrb.emla nedemek?nerde bulabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?