Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım-, ben de öyle düşünüyorum. Iyy ne fena olur yaa, ben internette yanlışlıkla görmüştüm öyle birşey, çok kötü. En iyisi bildiğimiz yola devam desene. O kötü görüntüye sahip olmak istemem, hele evlenmeden önce...canım ben de senin gibi hem acidan hem de sarkmadan korkuyorum ve agda yapmiyorum ve inanmican ama bircok yasitimda sarkmalar baslamis,benimkisi ise hala ufacik ve dudaklarda sarkma yok.. bi kac arkadasima sormustum onlar acilnca, szinkiler neden sarkmistir diye? onlar da "yaa agda ile cekerken tabi zorlaniyor zavallicik sarkti iyice" demislerdi, ama onlar mi yanlis biliyor yoksa beni mi keklediler bilemem :1no2: bilip bilmeden yanlis bisi de solemek istemem ama boyle duyumlar aldim yani :bbo:
a.s kesinlikle katılıyorum.. o kadarrahat oluyoki anlatamam.. tavsiyem, ilk yaparken çok küçük bölgeler halinde alın, yavaş yavaş yani. biraz uzn süre ama canınız yanmaz. zamanla, jilet veya makina ile yaptığınız günlere üzüleceksiniz bence... a.skızlar cesaret edin ve evde ağda ile almaya çalışın ilk 1 2 denemede başarısız olursunuz canının acıyo diye vazgeçersiniz ama zamanla inanın hiç acımıyo artık çok rahat alabiliyorum bikini bölgesinin her yerini üstü altı her tarafı tertemiz oluyo..hazır ağdalar var onlarla kendiniz çok kolay alırsınız..bi yerden sonra artık cesaret etmek lazım