• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

wall burda cok fazla secenegim yok acikcasi o yuzden hani turuncu kutuda sesu ilik agdalar var ya ondan kullaniorum ben cok da memnunum

bende rahatladım bak şimdi sen söleyince:):)sire geçtikten sonra bu yüzden bırakmak istemiyorum

kız dün çok komik bişiy oldu:):)dün nişanlım eve geldi.neyse ben ağda makinamı şifonyerin en alt çekmecesine koymuştum selpak var mı dedi arabaya koyayım lazım oluyor dedi. bende boş bulundum en alltaki çekmecede 10 lu almıştım onları alabilirsin dedim:):)ana dedi bunlar nee:)burasını kuaföre çevirmişin evde mi çalışıyon yoks dedi ..yok dedim bacaklarımı alıyorum:):)

alcam kuşum dediklerini 10 gün sonra ama :):)malum çok fazla şey alcam önümüzdeki ay

ben çaktırmamaya çalıştım ama anlamıştır cin gibi valla:))inanmam dedi bacakalrın için mi kullanıyorsun koca tenekeyi evet dedim daha pürüzsüz olsun istiyorum dedim:)neyse dedim bak annem çağırıyor kapadım konuyu:roflol:

selam kızlarrrrrrrrrr ben geldim uğrayamadım uzun zamandır ama geçmişi okudumm ne güzel baya ilgi var sir ağdaya ayy ben halen alamadım bu ay çok açıldım :roflol::roflol: bir sürü şey aldım o kaldı birazda ceseretsizlikten sanırım offf yaaaaa

slmm canımmm biraz açılmışmışş:):)sen şunu açık açık desene aslında tırsıyorum diye:roflol:

celnurr sen nekadara almıştın konserveyi ve ağdayı

makina 60(tabi bu settti) ağdada 22 canım ama istesen sen şöle yap tek makinayı koymuşlar.aslında pınar sölemiş öle koymuşlar 40 tek makina 22 de ağdayı alabilirsin çünkü setin içindekiler bi işe yaramıyor

makina 60(tabi bu settti) ağdada 22 canım ama istesen sen şöle yap tek makinayı koymuşlar.aslında pınar sölemiş öle koymuşlar 40 tek makina 22 de ağdayı alabilirsin çünkü setin içindekiler bi işe yaramıyor
evet bende şimdi sitede tekli olanı gördüm 50tl 800gr vivol olan sana o yüzden sordum set olunca nasıl ne var içinde kullanılabilir şeylermi

300 grlık vivolun ağdası var ama bacak için az bişiy bez var az bişiyde yağ var gerenk yok bunlara ağda bezinide yağınıda ayrı alırsın ben aldığımda görseydim böle alırdım

bak sana lacaklarını söelyim
ısıtıcı=50 tl
sir ağda titianyum kremsi=22
yağı=18 tl
bunlara ayrıyetten ben eldiven aldım elime bulatırmayım diye 150 tanesi=10 tl bide spatula 150 adet=10tl

izabelel celnur doğru diye geçen ben söyledim aslında tek yok ama siterseniz tekde satabiliriz dediler eklediler siteye 50 tl ye tek al 22 tl ye titanyum konserve al 1 litre ağda yağı al depilissima 18 tl 100 tl etti şimdiden daha fazla yazmayayım ben öldürme sonra guclubacismile ama şöyle düşün bir kere para verecen bu aldığın konserve yağ enn az 1 sene bitmez makina zaten sürekli sende
aşkolsun canım ne den öldüreyim yaa parasında değilim deee geçen yoktu tekli olan şimdi gördüm o yüzden sorayım dedim sizlere farklımı acaba dedim çok sağolun şekerler maaşı alayım alıcam kesinlikle yaaa karar verdim tamam eldivende çok temiz oluyo ama çok acıtıyor tek tek yolmak -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

evet eldiven ve spatulada alsan iyi olur tabi bacakalr içinde aslın bir kartuş set diyecem beni vuracan :)
canımmm vururmuyum hiç nekadar yardımcı oldunuz bana biliyomusun yaa bacaklarımla koltuk altım önemli değil zaten çok az kıl çıkıyo oralarda onuda epilasyonla hallediyorum neredeyse 2ayda bir yapıyorum onları :utangac::utangac:

bak sana lacaklarını söelyim
ısıtıcı=50 tl
sir ağda titianyum kremsi=22
yağı=18 tl
bunlara ayrıyetten ben eldiven aldım elime bulatırmayım diye 150 tanesi=10 tl bide spatula 150 adet=10tl
tamam tatlım bunları yazdım bir kağıda bu dediklerini alıcam

kızlarrrr ağda bezide alıcam değilmi celnur onu eklemeyi unutmuşsun:roflol::roflol:

izabelle canım bide ağda bezi yaz sen o listeye acaba ben mi yapıyorum bilmiyorum çook bez kullanıyorum:)testillo mu ne o var 100 m 24 tl

Back