Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sırnaşık şeybizi sizler yarattınız bu topic için çalışıoruz biz daha yol yaptırcaz su getircezz:roflol::roflol::roflol:
BENİ SEÇERSENİZ SİZİ TÜM KILLARINIZDAN TÜYLERİNİZDEN KURATARACAĞIM eyvahedigeldismile
jilet çok kötü bana hijyenik gelmiyor hiç:sinifsinif:
haklısın cnm ama alıştım artık ağda yapamam gibi geliyor.
bu arada bende bir ara doktor eldivenlerinden denemiştim sonuç gayet başarılı ama onunlada uğraşmak zor geldişakkıdı
jilet iyi hoşta 2 günde bir zor gelmiyor mu kuzum ya bende senelerdir normal ağda yapıyordum seneye evlencem kısmetse kendi kendime dedim bekarken sorun deilde evlenince eşine güzel görünmek ister insan o yüzden sire başladım azalması işinde losyon alcam ayrıca batıklar içinde losyon var senye kdar azaltmayı planlıyorumzemuszemus
bi bucuk aydir yapamamistim bu kez asiri acidi zor yaptim acaba neden?
teneke ağdalar vivetin satılıyor büyük birşey sanırım. Kullanıp kullanıp tekrar aynı teneke içinde ısıtabiliyor muyuz. Birde bikini bölgesinin üst bölgesi (a) için bu ağdadan sürüp bezle alabilir miyiz. Bikini için bezle çekmeyin diyolar. Bikini bölgesinin alt taraflarını vs vs bu şekilde sürüp elimizle çekices o zaman? Birde canım hemen soguyor diyorlar tenekeyi sürekli ısıtmak zorundamıyım? Makinesini alamıycam şu an çünkü. Kendim sence ısıtıp yapabilir miyim. Opuyorumnanaktan
kızla rya bend ejiletle alıyorum ama bıktımm ankarada güzle temiz alan bi yer varsa bilenler özelden msj atarlarsa çok ama çok sevinirim açmak oldukça zor olucak ama evd ekendim ağdayla hayatta yapamam bacaklarıma bile ağdaya dayanamıyorum epilasyonla alıyorum ama bikini bölgesi çok zorsenağlamalazer en iyisi ama yeni çıktı o da kanser riski d eolabilir hem zaten örenciyimşimdi yaptıramam 4yıla kadarda iyice mahvetmeyim diyorumklava:
bi bucuk aydir yapamamistim bu kez asiri acidi zor yaptim acaba neden?
aynı sorun bendede var agdacım tatıldeyken bende tatıle gıdecektım salak bı hatuna yaptırdım koltuk altımla genıtal bolgemı resmen yaktı kıpkırmızı gezdım tatıl boyunca smdide karardı bı ablam medicasol dıe bır krem oldugunu doktorların yazıdıgnı gıt saglık ocagına yazdır kullan karalıklık bırazda olsa gıdıyor dedi ben hala kullanmadım yazdıramadım ne yazıkki vakıt yok :) acaba sızın kullanıpta karalıklıgı gecırdıgını bıldıgınız bı krem var mı bırde su bacak catlakları ve benm gobektede kottanmı artık olusuyor catlakları napcazkızlar ya 102 sayfa yazmışsınız hepsini okumaya vaktim olmadı belki daha önce de konusu geçmiştir ama benm de sormak istediğim bi şey var. iki senedir sir ağda yaptırıyorum daha önce de cilt renginde koyulaşma yapar diye duymuştum da inanmamıştım ama doğruymuş özellikle genital bölgemde koyulaşmalar olmaya başladı bi de ne kadar ağda yaptırırsam yaptırayım batıklardan kurtulamıyorum bi türlü ya. bu koyulaşma olayını ağdanın kendisi mi yapıyor yoksa yağı mı? çok memnun ve de rahattım ama sırf bu yüzden bırakıcam galiba sir ağdayı. evde ılık ağdayla kendim alayım desem başkasının almasına o kadar alıştım ki şimdi kendim yapmak çok zor geliyor
valla zor geliyor cnm ama alıştım bir kere ağdayada erken başlamak lazım kendim yapamam eminim başkasınada yaptıramam öyle jilete devam artık hangi losyonu kullanacaksın bende alayım bari onlardan kurtulurum benimde düğünüme 3 ay kaldı eyvahedigeldismile
günaydın tatlım hoşgeldin ilerlememi varmış aaa ee demekki o losyon iyi bişey doktorda önerdiğine göre bende bir arkadaşıma bahsettim onu bekliyorum sipariş vermek için sanırım oda alıcakdelikafaduldengünaydın kıslar ben geldim doktora gitmiştim genital bölge için batık ve lekelenme vardı ilerme var dedi doktor ilaçların dozunu artırdı bakalım ne olcak bide şu tren skin losyonu mutlaka al dedi batıklar için
ya kızlar bir arkadaşta sir ağdanın genital bölgeyi kararttğından bahsetmiş esmerleştirmiş yani bu konuda bilgisi olan varmı ki:uhm:
hımm tabikide düzelicek canım iyi demiş doktorun o iç çamaşırı olayını bende biliyorum pamuklu giymek daha sağlıklıymış çok sevindim yaa benimde merak ettiğimden biride sarkma olayı idi ohh rahatladım şimdi hadi bakalım hayırlısı olsun inş:Saruboceq::Saruboceq:hoşbulduk kuzum ya bende kızarıklık oluyordu eskiden ağdayla yaptığımda bide iç çamaşırını değiştircen dedi doktor likralı giyiyodum %100 pauklu giycen dedi bennde malesef bütün çamaşırlarımı çöpe atmak zorunda kaldım ama iyi oldu pamuklu gydiğimden beri yanma kızarıklık yok sirle aldım dedim doktora sarkma olaynı sordum öle bişiy olmaz dedi gerdir çek dedi 1 ay sonra yine gel bakalım duruma dedi bakalım hayırlısı düzelcek inş