Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değlmi amaa ben eldivenle sadece çok üstleri germiyorum aşagıya doğru bende gererek alıyorum yoksa çok dakha kötü acıyo:1no2::1no2:tabiki gerecen canım benim yoksa çekemezsin
yaf hala acımaktan bahsediyosun canım acımıcak hiç korkma sinek ısırmış gibi olcak tamam mı canım(küçük çocukları iğneye götürürler ya hep böle derler aynı öle oldu bu laf hiç acımıcak korkma:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:yaf hala acımaktan bahsediyosun canım acımıcak hiç korkma sinek ısırmış gibi olcak tamam mı canım(küçük çocukları iğneye götürürler ya hep böle derler aynı öle oldu bu laf hiç acımıcak korkma:roflol::roflol:
değilmi aynen öyle yaparız yaa ben aslında çok tez canlı değilim valla ama pskolojik oldu ağda bende ama yok kesin karar verdim ağdaya geçiş yapıyorum bendeee:lepi::lepi:izabelle kıss sinek biraz fena ısırırsa, bizde gider celnuru ısırırızzz :jeyyar:
çok sağol celnurcumm bak bunu da hiç bilmiyordum ayoll ya tam tersini yapsaydım vaşşşş nolurdu halim düşünmek bile istemiyorum:roflol::roflol:bişiy daha izabelle ağdayı aşağı doğru sürcen yukarı doğru çekcenaklinialirimsmile
izabelle kıss sinek biraz fena ısırırsa, bizde gider celnuru ısırırızzz :jeyyar:
çok sağol celnurcumm bak bunu da hiç bilmiyordum ayoll ya tam tersini yapsaydım vaşşşş nolurdu halim düşünmek bile istemiyorum:roflol::roflol:
çok sagol tatlım sorma pınar ev işlerine daldı yoğun bir şekilde-tatlicadiarzu-ne demek canım ya vazifemiz aslında tecrübeli pınar ama o gitti ev işi yapıyor galibabayanssulusmile
Dışarıda değilki canım evde yapıyorsun epilatör batık yapıyor bide kılları kalınlaştırıp çoğaltıyor sir ağda en iyisi
makina derken epilasyon aleti mi acaba batık olmuuyor peki:uhm:
nasıl yani canım epilasyon aletiylemi alıyosun genital bölgeni ben bir kere deneyim dedim aman allahım çok fena acıdı ayrıca çok kabartı töbe dedim hayatta yapmam ben ayrıca burda dışarda yapmadan bahsetmiyoruzki evde kendimiz yapıcaz sir ağdamızı:lepi:
kızlar ben jiletle alıyorum ama tam bikini bölgesini hazır sir ağdayla alıyorum memnunum makinayla falan veya ağdayla alamam hayatta :1ninca:
kızlar bu eldiven dedğiniz nasıl eldiven :S:S
alırken ne eldiveni diyorsuunuzzzzzzzzz