• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

evet canım dudak kısmınada aynı yöntemle yaptım ama elimde eldiven vardı o yüzden yapışma riski yok elime benim sölemesi ayıptır dudak içindede var biraz:utangac: orasını eldivenle aldım onun dışındaki her yere sür yapıştır çek yöntemiyle yaptımzemuszemus

yaf hala acımaktan bahsediyosun canım acımıcak hiç korkma sinek ısırmış gibi olcak tamam mı canım(küçük çocukları iğneye götürürler ya hep böle derler aynı öle oldu bu laf hiç acımıcak korkma:roflol::roflol:

bişiy daha izabelle ağdayı aşağı doğru sürcen yukarı doğru çekcenaklinialirimsmile

yaf hala acımaktan bahsediyosun canım acımıcak hiç korkma sinek ısırmış gibi olcak tamam mı canım(küçük çocukları iğneye götürürler ya hep böle derler aynı öle oldu bu laf hiç acımıcak korkma:roflol::roflol:

izabelle kıss sinek biraz fena ısırırsa, bizde gider celnuru ısırırızzz :jeyyar:

:roflol::roflol::roflol:

izabelle kıss sinek biraz fena ısırırsa, bizde gider celnuru ısırırızzz :jeyyar:
değilmi aynen öyle yaparız yaa ben aslında çok tez canlı değilim valla ama pskolojik oldu ağda bende ama yok kesin karar verdim ağdaya geçiş yapıyorum bendeee:lepi::lepi:

bişiy daha izabelle ağdayı aşağı doğru sürcen yukarı doğru çekcenaklinialirimsmile
çok sağol celnurcumm bak bunu da hiç bilmiyordum ayoll ya tam tersini yapsaydım vaşşşş nolurdu halim düşünmek bile istemiyorum:roflol::roflol:

çok sağol celnurcumm bak bunu da hiç bilmiyordum ayoll ya tam tersini yapsaydım vaşşşş nolurdu halim düşünmek bile istemiyorum:roflol::roflol:

ne demek canım ya vazifemiz aslında tecrübeli pınar ama o gitti ev işi yapıyor galibabayanssulusmile

bende arada gidiyorum temizlik yapıyorum sonra geliyorum otoruyorum bikaç bişiy yazıyorum sonra ttekrar temizliğe devambayanssulusmile

Dışarıda değilki canım evde yapıyorsun epilatör batık yapıyor bide kılları kalınlaştırıp çoğaltıyor sir ağda en iyisi

işte ağdayla töbe yapamıyorum beneyvahedigeldismile
yapışıp kalıyorohaoldumsmile

makina derken epilasyon aleti mi acaba batık olmuuyor peki:uhm:

evet epilasyon aletiguclubacismile batık olmuyor çünkü ben banyo yaparkende kabak lifi kullanıyorum hiç keselenmeye gerek kalmıyor kese etkisi yapıyor kabak lifihihoyyyt
kabak lifi ile keseler gibi yıkıyorum birde güzelce krem ohh mis gibibayanssulusmile
(ne ballandıra ballandıra anlattım yahu:roflol:-tatlicadiarzu-)

nasıl yani canım epilasyon aletiylemi alıyosun genital bölgeni ben bir kere deneyim dedim aman allahım çok fena acıdı ayrıca çok kabartı töbe dedim hayatta yapmam ben ayrıca burda dışarda yapmadan bahsetmiyoruzki evde kendimiz yapıcaz sir ağdamızı:lepi:

açıkçası bana çok kolay geliyor artık elim çok alıştıaklinialirimsmile
ağda benim korkulu rüyam:gitme:

kızlar ben jiletle alıyorum ama tam bikini bölgesini hazır sir ağdayla alıyorum memnunum makinayla falan veya ağdayla alamam hayatta :1ninca:

ağdaya alıştırmaya çalışıyorum... heryerim yara bere içinde kaldı yaa mafoldumben.. sivilce çıktı hep

Back