eldiveni takıp tüyleri tutuyorsun ve hızlıca çekiyorsun,eczaneden alırsan daha iyi olur.ben koltuk altımı ve malum bölgeyi bu şekilde alıyorum.ilk başta acıyordu fakat sonradan alıştım.eskiye göre haha seyrek çıkıyor tüylerim.Yaaaaaaa Bu Eldiveni Nasil Kullaniyorsunuz Sirrini Banada Anlata Bilirmisiniz. Ben Kullanmaya Kalktim Hafta Sonu Canim O Kadar Acidiki Anlatamam.krem Falan Sürüyormusunuz.yardimci Olun....kurtulmak Istiyorum Killardan...
ya bu emla yı ben mı kullanmayı beceremedim. hiç uyuşmadı.. :S tabaka halinde surdum, üstüne o içindeki jelatınını yapıştrdım. 1 saat bekledim. sonuç: koca bi husrannn :S
Nasil Yani Tabaka Halindemi Sürüyosun Yediriyomusun Ben Tabaka Halinde Sürdüm 45 Dk. Bekledim Uyuşmuş Ama 2 Tane Kullandim.çok Güzel Bişey Ya Artik Hiç Aci Yok....
ya kızlar peki bu sir ağdayı nasıl kullanıyosunuz acaba benmi beceremiyorum.makineniz falan mı var bi anlatırsanız sevinirim....
arkadaşlar ağdayla falan uğraşmayın alın bi epilatör aleti alın tüylerinizi yazın ağda ısınır heryere bılaşır oturur ağlarsınız kışın donar inanın şuan fiyatları en iyileri 100-180-200 ytl civarı yaptırın taksit alın.kılların uzamasını da beklememiş olursunuz makine miniminnacık kıılları bile alıyor tavsiye ediyorum ama ben iğneli epilasyon araştırıyorum.lazeri denedim çünkü
Bende güzellik merkezine gidip aldıranlardanım..
Hem bacaklarımıda aldırıyorum toplam 20 dk dan az sürüyor..
Fiyatlarıda komple 30 Ytl , yazın ayda bir kışın ise ayda ikikere yada ayda bir..Çok rahat oluyor evde iki saat uğraşana kadar temiz temiz aldırım , gider..
ben de bıktım valla uğraşmaktan.ağdacıya gitmeye de utanıyorum bi türlü cesaretlenip gidemedim. kızım olursa tutucam elinden ağdacıya götürcem küçükken o alışsın bari benim gibi olmasın :)
bende merak ettim bu epilasyonla bu işi yapınca canı yanmıyomu insanın bu uyuşturucu kremde hakkaten uyuşturuyomu
arkadaşlar sir ağda'nın kartuşları var hani kuaförlerin kullandığı onlardan alın hatta iki kartuş alın çok pahalı birşey değil, cezvede suyu ısıtın içine kartuşları atın erisin biri soğuyunca diğerini kullanın eliniz bile değmeden tüylerinizi alacağınız bölgeye sürün hazır satılan ağda bezi veya evinizde bulunan sağlam bir patiska parçasını uygun ölçülerde kesin ağdayı sürdüğünüz yere yapıştırın aşağıdan itibaren hızla çekin hepsi bu, sir ağda sonrası aldığınız bölgeyi su ile temizlemeye kalkmayın kartuşu aldığınız yerden temizleme yağı alın veya bebe yağı da aynı işi görür, uyuşturucu kremle filan hiç uğraşmayın biraz da acıya dayanıklı olun ama dimi anacım:1hug:
kılsız-tüysüz günler dilerim:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?