• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

yaa bende weet in hazır agda bantlarını aldım üst kısımlarını alıyo ama alt kısımlarda bana mısın demiyo yani hiç almıyo bende evliyim şu an weet in tüy dökücü kremini kullanıyorum ama çabuk öıkıyo kaşıntı falan da cabası çok istiyorum ağdayla lamayı ama bi türlü cesaretimi toplayamaıyorum

dogru diosun canim olabilcek her yonu denemeye calisiorum ama dedigin gibi altta kalio kendimiz yapmak zor oluo ama en rahatta kendi kendimize yapmak gibi gelio

Ay cnm yabancı bi kanalda estetik felan yapıyorlardı onu izliyordum sona ağda yapımına geçtiler kızın belini alcaklar ama bi gör kız nasıl hopladı yerinden kadın hiç acır mı diye düşünmeden pat diye bi çekti ayyy içim gitti o görüntüden sonra hiç gidemicek gibiyim herşeye rağmen evde alcam:hulya:

Ay cnm yabancı bi kanalda estetik felan yapıyorlardı onu izliyordum sona ağda yapımına geçtiler kızın belini alcaklar ama bi gör kız nasıl hopladı yerinden kadın hiç acır mı diye düşünmeden pat diye bi çekti ayyy içim gitti o görüntüden sonra hiç gidemicek gibiyim herşeye rağmen evde alcam:hulya:

canim kendin al bence bende kendim aldim hem gerilmiosunda bence daha raahat yaparsin

kanayarak içdeki batıkalr çıkıyor canlarım
prensescim sen ne zamn agda yaptın ne kadar sürede alıyon çok uzatıyon mu..

tatlım dediğinkadr uzamıyor normal yani ayda bir oluyor
sir mi
yapıyon çamsakızı ıı

Çmsakıznda şeker olduğu için kıl köklerini besliyormuş en iyisi sir diyolar. Ben ağda yaparken uzatmadan alıom uzayınca daha beter acıyo.

Çmsakıznda şeker olduğu için kıl köklerini besliyormuş en iyisi sir diyolar. Ben ağda yaparken uzatmadan alıom uzayınca daha beter acıyo.

canım çamsakıız besliyor evet ama evde süiri yapmak zor sen ne kadar sürede alıyon
bir de her bölgeyi alabiliyon mu bende kalıyo da öpüld
ün tatlum

kuaföre sormuştum kaşlarım için gittiğim yere ağda değil sir azaltır ve daha uzun süre olur dedi ama hala cesaret edemedim utanıyorum kızlar sonra gene kaşa saça gidicem yüzyüze bakıcaz
diye:kedi:

bide siz sesunun ağdasını denednizmi makinalı bezi yapıştırıyosun kendim çekemem diye henüz alamadım:utangac:

Back