• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

Vallaha kazıklamak mı istedi beni acaba ? Bakalım araştıracam bi kaç kuaför daha
Evde becerip alamıyorum ki
:sinifsinif:

cımbızla alıp ardından karınca yumurtası yagı suruyorum sonrakı çıkan tuyler cımbızada geklmıyor artık okadar fark ettı yanı artık agdaya gecıcem sanırım hani şu sağukağda bantları varmısya onlardan alıcam ama hiç kullanmadım oyuzden birazda cekınıyorum acıkcası..

diğer yerlerimi makınaylada burası hassas ascık ;-)

kısslarr yumusak olan tarafını almayın zaten orası zamanla esneklıgını kaybedip pörsüyomuş aklınızda bulunsun.. hamıle bi arkadasım vardı jinekoloğu oyle demıs .. jiletle al şu yumusak olan yerlerını demıs senınkısı pörsümüş nerdeyse demıs .. ben bu lafı duyduktan sonra jilete basldım sadece yumusak olan tarafı için ama..

cımbızla alıp ardından karınca yumurtası yagı suruyorum sonrakı çıkan tuyler cımbızada geklmıyor artık okadar fark ettı yanı artık agdaya gecıcem sanırım hani şu sağukağda bantları varmısya onlardan alıcam ama hiç kullanmadım oyuzden birazda cekınıyorum acıkcası..

diğer yerlerimi makınaylada burası hassas ascık ;-)

kısslarr yumusak olan tarafını almayın zaten orası zamanla esneklıgını kaybedip pörsüyomuş aklınızda bulunsun.. hamıle bi arkadasım vardı jinekoloğu oyle demıs .. jiletle al şu yumusak olan yerlerını demıs senınkısı pörsümüş nerdeyse demıs .. ben bu lafı duyduktan sonra jilete basldım sadece yumusak olan tarafı için ama..

Yumuşak olan kısımlar için eldiveni tavsiye ederim canım sarkma gibi bir probleme neden olmaz hem de tüyleri arttırmaz.yerimseniben

Yumuşak olan kısımlar için eldiveni tavsiye ederim canım sarkma gibi bir probleme neden olmaz hem de tüyleri arttırmaz.yerimseniben

tşk ederimm a.s. insallah oyledir..cunku arkdasım oyle deyınce ben anında bırakmıstım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eldivende yenı çıkan tuylerı çıkartmıyor yanı ters donuyor yaa belkı bu yaptıgımda oyle bişey olmaz kımbilir zemuszemuszemuszemus

ben de agdadan kaçan korkan insanı jiletle yada tüy döküüc ile alıyom maşalah orman gbi oldu arık agdya geçme vakti geldi galiba

ben de agdadan kaçan korkan insanı jiletle yada tüy döküüc ile alıyom maşalah orman gbi oldu arık agdya geçme vakti geldi galiba

çoook önceden birkaç defa jilet tüy dökücü krem kullanmıştım vallahi ağdaya alışınca tövbe dedim jileti elime almamaya.. ne olursa olsun jilet değdimi bir yere bir çıkacağına 5 tane çıkıyor yaa çok kötü oluyo ben kesinlikle önermiyorum vallahi gördükçe sinir oluyordum psikolojim bozuluyordu jiletten sonra orman gibi olunca ..
oh kurtuldum bir kere bir daha bulaşmam vallahi jilete

kzlar kk da okumuştum emla diye bi krem var müthiş bişey onu sürüyorsunuz 40-45 dk bekliyorsunuz ve o malum bölge uyuşuyor hiç bir şey hissetmedim herkese tavsiye ederim yan etkiside yokmuş fiyatı 27.15 ytl eczanelerde satılıyo hadi kolay gelsin

bu emla kremini doktor bana bir kere vermisti mantar yüzünden uyusturur biraz rahat edersin diye gercekten iyi gelmisti ama kücücük bir tüp tekrar almak icin eczaneye gittim recetesiz veremem dedi hemde vajina icin kullanilmaz cok sacma diye suratima bön bön bakmisti kadin

ama bu yöntem icin kullanmakta cok akillica
acaba doktoruma büyük boy yazdirsam yazarmi??

bu emla kremini doktor bana bir kere vermisti mantar yüzünden uyusturur biraz rahat edersin diye gercekten iyi gelmisti ama kücücük bir tüp tekrar almak icin eczaneye gittim recetesiz veremem dedi hemde vajina icin kullanilmaz cok sacma diye suratima bön bön bakmisti kadin

ama bu yöntem icin kullanmakta cok akillica
acaba doktoruma büyük boy yazdirsam yazarmi??

kızlar bu kremi hep duydum sizden ama çoğu yerde de bu krem başka amaçlarda kullanıldığı için böyle bir durumda hemde genital bir bölgede kullanmak ne kadar doğru ?
sizleri okudukça mantıklı geliyor ama ben açıkcası korktum..
yoksa epilasyon makinam var hemde çok iyi güzel.. ne güzel olur kremi kullanınca canım acımaz 2 dk da hemen hallederim
ama bu kremin yan etkisi veya zararı vs gibi şeyler hakkında bilgisi olanlar var mııı??

yaa bana da yarm edin lütfeenn...bikini bölgesini nası alcaımı hiç bilmiorm...herşeyde acıyo ne yababilrim?? souk ağda bantları nasıl bilio msnz??mafoldumben:kedi:

yaa bana da yarm edin lütfeenn...bikini bölgesini nası alcaımı hiç bilmiorm...herşeyde acıyo ne yababilrim?? souk ağda bantları nasıl bilio msnz??mafoldumben:kedi:

canım en normalde epilasyon aletimle alıyordum braun un son modeli bikini bölgesinde kullanmak için özel balığı var ya onla alıyorum..
ister istemez acıyor mecburen katlanıyoruz..(ne yapsakta acıyı çekiyoz yaa)

ben hep makinamla alıyordum.. ağdayı oldum olası her çeşidini aldım ama beceremiyorum..
şuan hamileyim göbeğim büyüdü e doğal olarak ne yapsamda alamıyorum o yüzden sürekli gittiğim güzellik salonuna gidiyorum orda ağda yaptırıp kurtuluyorum..

öncelikle iyi temiz güvenilir bir yerde ağda yaptırmayı tavsiye ederim herkese
ikinci olarakta iyi güzel bir epilasyon aletiniz varsa bence kullanımı çok temiz ve rahat ..canımız birazcık acıyor ama napalım..sonrasında oh be diyoruz..

yaa çok teşekkür edrm..ama ben bi yere gidip de ağda yaptıramam çok uatnırım :S ve epilasyon zararlı deil midir?? souk ağdalar normalden pek farklı deil galiba off..:(:teselli:yine de saol..

yaa çok teşekkür edrm..ama ben bi yere gidip de ağda yaptıramam çok uatnırım :S ve epilasyon zararlı deil midir?? souk ağdalar normalden pek farklı deil galiba off..:(:teselli:yine de saol..

canım ben ağdanın her markasını her şeklini aldım evde kendim beceremedim
yapanı alkışlıyorum vallahi ne güzel..
ben yapamıyorum diye mecburen başkasına yaptırıyorum.. ilk zamanlarda utanıp sıkıldım evet ama oraya benim gibi yüzlerce kadın gidiyor ve kız ağdayı çabucak yapıp bitiriveriyor..
sonrasındaki rahatlığı anlatamam..
yani zamanla alışıyor insan

canım en normalde epilasyon aletimle alıyordum braun un son modeli bikini bölgesinde kullanmak için özel balığı var ya onla alıyorum..
ister istemez acıyor mecburen katlanıyoruz..(ne yapsakta acıyı çekiyoz yaa)

ben hep makinamla alıyordum.. ağdayı oldum olası her çeşidini aldım ama beceremiyorum..
şuan hamileyim göbeğim büyüdü e doğal olarak ne yapsamda alamıyorum o yüzden sürekli gittiğim güzellik salonuna gidiyorum orda ağda yaptırıp kurtuluyorum..

öncelikle iyi temiz güvenilir bir yerde ağda yaptırmayı tavsiye ederim herkese
ikinci olarakta iyi güzel bir epilasyon aletiniz varsa bence kullanımı çok temiz ve rahat ..canımız birazcık acıyor ama napalım..sonrasında oh be diyoruz..

canım oraya dünya kadar insan gidiyor zaten yapan kız o kadar alışkın ki 55 akikada cart cart
hemen bitiyo
ama o acıya dayanmak zor işte bince kaymak gibi oluyormuş mis gibi darısı bize

şu emla kremide bi bana fayda vermedi anlaşılan...kaydirigubbakcemile3

Yalnız değilsin ben de uğraş didin vıcık vıcık ol yine de beceremedim uyuşturmayı şu böylgeyi. Hava almadansarılacak diyorlar ama orayı da hava almadan nasıl saracağımı çözemedim gitti herhalde, yardııım senağlama senağlama

bende bugun emla kremini yazdırmaya gitcem ama ne desem diye düşünüyom kızlar siz nasıl aldınız? epilasyon için vercegini sanmıyom CADIARZU

Emla nın hava almaması onemlidir. yuksel naylon içeren iç çamasırı giyilebilir ;)bacaklara da muz corap ;);));;)

kızlar vallahi yanlış anlamayın ama ne yaparsan yap evde kendi başına sanki bana eziyetmiş gibi geliyor.. işkence gibi yaa düşünemiyorum bile..ben uğraşamıyorum vallahi ne diyeyim..
utanan arkadaşlar sadece ilk anda belki biraz utanıyorsunuz ama sonradan çok rahat oluyorsunuz..
hem birde bekar utanan arkadaşlar varsa bence alışın evlenince jinekoloğa rahat gidersiniz..çünkü jinekologta mecburen utansanızda bir takım şeyleri yaşıyorsunuz.. ağda ne ki..

hep diyorum iyi temiz güvenilir bir yer ve ağdacı bulmak ..inanılmaz rahat..
hemde bir süre sonra inanılmaz azalıyor tüyler..
benim tüylerim nerdeyse sayılacak kadar o derece azaldı yani..yıllardır ağda yaptırıyorum kendim uğraşmıyorum..

kıslar haftaya bnde kuaföre gidicem ..sanırım azalana kadar kuaföre gitmek daha iiyi..beli miktarda azalınca kendinde evde alabilirsin sir agdayla.

Back