• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

kuaföre asla gidemem agdayla alıyorum daha ömrümde jilet kullanmadım onun tüylerim çok zayıfladı elimle bile çektiğimde geliyo
jiletle almak daha zordur ya bi tarafımı filan keserim heralde benkaydirigubbakcemile3

BENDE burdaki arkadaslaar sayesinde sir agdayla denicem bakalim arpa boyu olmasini bekliorumda bugune kadar hep jilet yapmistim

Kendimi hiç bi zaman öyle açmış ağda yaptırır şekilde düşünemiyorum benneyaptımki
Gidenlere saygım var tabi ki herkes kendi bilir... İşin utangaçlık kısmını geçsemde mahremiyet konusu var ucunda :sm_confused:

Yaa kızlar ben utanıyorum....
Aslında nasıl alındığını bilmiyorum, ben alırken şekilden şekle girdiğim için başka birinin karşısında o garip pozisyonlara girmekten korkuyorum

Ağda yapılırken çoğu kuaförde tek kullanımlık tanga gibi kağıt iç çamaşırlarından dağıtılıyor artık, yani her tarafınızı açıyor sayılmazsınız ama ben acısına katlanamadığımdan ağdaya yanaşamadım. Ama jiletle de işin sonu gelecek gibi değil. Anestol ya da emla kullanıp birkaç kez makinayla aldıktan sonra karınca yumurtası yağıyla üstesinden gelmeyi planlıyorum ama kremler şimdiye kadar işe yaramadı. (Bakmayın böyle konuştuğuma, ben de kuaför salonuna gidip de ağda yaptırmaya yanaşamadım henüz. =( )

Ağdayla tamamen almayı beceremediğim için küçüklüğümden beri jilet vurdum. ama kıl kökleri güçlendi ve tüyler çoğaldı, alan olarak dağıldı. Felaket yani... Ben de birkaç kez emlayla filan alıp ağda acısına alıştıktan sonra bi güzellik merkezine gitmeye karar verdim artık napiim. Ben de utanırım diye düşünüyorum ama sonuçta doktor gibi bişi. Bi de profesyonel bi yere gidince insan utanmaz gibi geliyo bana. Zaten kısım kısım açılıyormuş. Tamamen açmak diye bişi de yokmuş :çok üzgünüm: ayy ne biliyim kadın mısın derdin çook :1rolleyes: :1rolleyes:

Ağda yapılırken çoğu kuaförde tek kullanımlık tanga gibi kağıt iç çamaşırlarından dağıtılıyor artık, yani her tarafınızı açıyor sayılmazsınız ama ben acısına katlanamadığımdan ağdaya yanaşamadım. Ama jiletle de işin sonu gelecek gibi değil. Anestol ya da emla kullanıp birkaç kez makinayla aldıktan sonra karınca yumurtası yağıyla üstesinden gelmeyi planlıyorum ama kremler şimdiye kadar işe yaramadı. (Bakmayın böyle konuştuğuma, ben de kuaför salonuna gidip de ağda yaptırmaya yanaşamadım henüz. =( )

canimcim tangayi ters sekilde giyosun heralde dimi tuylerin alinmasi acisindan hangi kuaforlerde var acaba?bende cok korkuorum acicak diye bide nasil acicam diye cekiniorum jilettende biktim napcam bilmioom

..

bu kadınlık kadar berbat birşey yok.. açsan dert! açmasan dert! alsan dert! almasan dert!

halimize bak!

bir de ben fikir vereyim: azzıcık aklımla.. ondan da kıt becerimle

ben ağda konusunda dünyanın yeteneksizleri yarışmasına girer birinciliği ülkemize getirirdim.

jilet yapıyor idim heryerimi! sonra bir gün evlilik filan vesilesi ile, -dedim ben bu işi uzmanına bırakayım-

burada okurken arkadaşlar arasında ciddi bir 'açamam -açarım' tartışması olduğunu gördüm.

açan arkadaşlarda ilk anda rahat etmemişlerdir. ama bir an geliyor bunu deniyorsunuz işte. ve rahatlığını görünce de vazgeçmiyorsunuz aslında!

ben 1-2 yıl böyle ağdacımla arkadaş gibi olarak bir şekilde ağdamı yaptırdım.

hele jiletten dönüp de evde yapmak gibi hayali olan arkadaşlara tavsiyem hiç bu işe girmesinler!!! yapamazlar sanırım. o acıya dayanamazlar. ağdacılar harbiden uzmanlar.. şekilden şekle de girmiyorsun... acaip becerikli insanlar..

amaa ben geçtiğimiz son 2 ay kendim yaptım. birinde evde şu sir ağdalar ile yaptım. ama bu ayyyy kendimle gurur duyuyorum.. el ağdası ile becerdim bu işi!

ve son kararımı açıklıyorum: kime yaptırrısanız yaptırın! el ağdası süper yumuşacık bir his bırakıyor, diğerleir gibi değil..

derim ben!!!

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza benim annemin arkadaşı evde yapıyo agda kadın dul kocası ölmüş orya gidiyorum ağda yaptırmaya ilk başlar çok utanıyodum ama daha sonra alıştım bezle kapatıyorum az az heryeri alıyo süper valla tavsiye ederim ama bu sefer son alışım jiletle oldu gidemedim 1 ay sonrada düğünüm var şimdi nasıl aldırıcam bilmiyorum kökler sertleşti korkuyorum açıkçası soguk sprey kullanan varmı arkadaşlar bana yardım edin :çok üzgünüm::çok üzgünüm::a015:

ben ustası oldum bu işin yapıştır-çek üstelik artık acımıoda yeni cıkanlar da yumuşak oluo kesin çam sakızı kullanın ama kendizi alıştırıncaya kadari biraz zorluk çekebilirsiniz

Back