Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi söylüyorsunuz..tabi ki kuafördeki ağdacılar hepimizden iyi yaparlar ama
özel bölgesini bir yabancıya göstermekten utanan bir sürü insan var
buna ben de dahilim..hani hastalık icabı muayene icabı bu gibi durumlarda açmak zorunda kalırsın ama kıl tüy aldırmak gibi bir amaç için özel bölgemi bir yabancıya açamam
belki konuyu açan arkadaşımız da bu düşünceyle evde kendi yapmak istemiş olabilir
kesınlıkle kuafore hayatta gıtmem ne o oyle herkesın gıttıgı yere gıtmek bana ters.. hıjyen cok onemlı bnm ıcın ayrıca bı arkadasım gıtmıs kuaforde bıkını bolgesını temızlettırmeye kızın derısı kalkmıs yaa war mı bole bısıy gıdenlerın aklı yok..anlam veremıyorum dogrusuklava:
ben şeyi çok merak ediyorum. acep ağda sarkma yapar mı bi süre sora?
bi de ameliyat eldiveni ile aldığınızda batık oluyo mu? benim ağdayla alındıktan sonra bile bazı kıl kökleri kanıyo.
kesınlıkle kuafore hayatta gıtmem ne o oyle herkesın gıttıgı yere gıtmek bana ters.. hıjyen cok onemlı bnm ıcın ayrıca bı arkadasım gıtmıs kuaforde bıkını bolgesını temızlettırmeye kızın derısı kalkmıs yaa war mı bole bısıy gıdenlerın aklı yok..anlam veremıyorum dogrusuklava:
bıttı bu kadar bunun cewabı budur.. tesekkurler boyle dusundugun ıcın tatlım ınan en dogrusunu yapıorsun hersey kedımız ıcın saglıgımız ıcın