• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

kardelens bende traş bıçağı ile alıyordum ve sertti ve hemen geliyordu şimdi hem geç hemde daha ince geliyo tatlım,
ağda yaparsanda parça parça yapıştır üzerine bez koyup öle çek daha az acır...
ya ağda yap ya eldiven...

iyi söylüyorsunuz..tabi ki kuafördeki ağdacılar hepimizden iyi yaparlar ama
özel bölgesini bir yabancıya göstermekten utanan bir sürü insan var
buna ben de dahilim..hani hastalık icabı muayene icabı bu gibi durumlarda açmak zorunda kalırsın ama kıl tüy aldırmak gibi bir amaç için özel bölgemi bir yabancıya açamam

belki konuyu açan arkadaşımız da bu düşünceyle evde kendi yapmak istemiş olabilir

aynen.. utanmakdan ziyade bende ciddi anlamda hijyen takıntısı var.. cok korkarım mikrop kapmaktan.. ve yaptırabileceğimi sanmıyorum bi başkasına.. gözümden yaşlar aka aka yapıyorum kendim ağdamı.. gerci öğrenci oldugum için artık ağda da yapamıyorum oraya.. ısıtması sorun oluyo sürekli soguyo falan ağda.. ameliyat eldiveni aradım bulamadım.. aldım sakızı.. güzelse çiğnedim.. şu falım sakızlarından falan =) elime doladım yoldum hepsini:D

ya arkadaşlar bide kırmızı noktalar oluyo bende sizdede oluyomu bide beyaz tenliyim oluyosada napıyosunuz sonradan

ben şeyi çok merak ediyorum. acep ağda sarkma yapar mı bi süre sora?
bi de ameliyat eldiveni ile aldığınızda batık oluyo mu? benim ağdayla alındıktan sonra bile bazı kıl kökleri kanıyo.

ya arkadaşlar bende kuaföre gitmek istiyorum ama hem utanıyorum hemde acımasından dolayı çekiniyorum...çünkü yıllardır jiletle alıyorum ve bıktım,kesin çözüm şart...yalnız dediğiniz gibi iyi bir kuaför olması şart...bana malatyada önereceğiniz bir kuaför var mı?önerecek biri varsa özelden yazabilirmi?
yada evde yapacaksam nasıl cesaret edicem,yapıştırmak kolay ama çekmek ıyyyyyy:-((yazarken bile acıyı hissettim

birde ağda bandı ne kadar faydalı oluyor...lütfen deneyen arkadaşlar fikirlerini yazsınlar...benim durumda olan çok arkadaşımız vardır eminim

bande ameliyat eldiveni ile alıyorum:lepi: tavsiye ederim:jeyyar: ilk zamanlar acı duyarsınız ama alışırsınız zamanla diğer ürünleri bilmem ama kökten aldığı için benimki söylemesi ayıp baya azaldısırnaşık şey

kesinlikle ameliyat eldiveni.. ilk zamanlar acı hissediliyor fakat bi süre sonra uyuşuyor zaten.kesinlikle tavsiye ederim bayanlar.. :lepi:

ağdacıların işi bu sabahtan akşama kadar ağda yapıyorar. e haliyle günde yüzlercesini görüyorlar. onlar o bölgeye bizim baktığımız gözle bakmıyorlar yani. ve 5 dakika bile sürmüyor. dolayısıyla anında uyuşuyrsun ve canın hiç acımıyor. ben 1 kere evde denemeye çalıştım 3 saat sürdü ve ağladım... bu kadar acıya değmez.

ağda yapamıyorum inanılmaz acıyo fakat ağdacıyı hiç denemedim dediğin gibi hmn uyuşuyorsa denemek lazımkaydirigubbakcemile2

kızlar gecen aya kadar bıkını bolgemı jıletle alıyordum.
sonuc hem sert hemde gür kıllar ve ertesı gun tekrar cıkan kıllar.
gecen ay gozzumu karartıp kuaförume agdaya gıttım.
üst taraflar alırken cok acıdı yalan degıl.
ama ınanın 5 dakıka surdu ve sonuc harıkaaaaa
tam 2.5 hafta hıc bısı belırmedı o bolgede ınanın.
sonra yavas yavas cıkmaya basladı.
bugun reglım bıttı yarın kısmetse kuaforume gıdıp
tekrar agda yaptırıcam.
evet baslangıcta bıras acıyoo ama emın olun sonuc harıka oluyo
,hem 5 dakıka acıya dayanıyorsunuz.
1 ay rahat edıyorsunuz.
özellikle yazları denıze gıderken cok sıkıntı cekıyordum.
hergun bıkını bolgesını elden gecırmek gerekıyordu.
onumuzdekı yaz ınsallah rahat edecegım.
ayrıca utanma sıkılma meselesıne gelıncee
evet ınsan baslangıcta utanıyo sıkılıyoo
ama ınanın o kısıler gunde kac kes yapıyor o agdayıı
ınanın o gozle bakmıyorlar.
bıde ben nerden duydum hatırlamıyorum ama
gıtmeden yarım saat once agrı kesıcı ıcıyorum
acısını pek hıssetmıyormussunuz dıye duymustum.
gercekten ıse yarıyomu bılmıyorum
ben baslangıc oldugu ıcın acımıstı.:kahve:

kesınlıkle kuafore hayatta gıtmem ne o oyle herkesın gıttıgı yere gıtmek bana ters.. hıjyen cok onemlı bnm ıcın ayrıca bı arkadasım gıtmıs kuaforde bıkını bolgesını temızlettırmeye kızın derısı kalkmıs yaa war mı bole bısıy gıdenlerın aklı yok..anlam veremıyorum dogrusu :oklava:

onu nerden duydun yaa var mı gerçekten öyle bişi yoksa hurafe mi :1shok:

ben şeyi çok merak ediyorum. acep ağda sarkma yapar mı bi süre sora?
bi de ameliyat eldiveni ile aldığınızda batık oluyo mu? benim ağdayla alındıktan sonra bile bazı kıl kökleri kanıyo.

ben ne zamandır ağda yapıyorum bi azalma var ama aman aman bi azalma yok yani,benim lanet kıllar çok gür yani hemn çıkyolar 2 haftada 1 ağda yapıyorum sarkma konusuda ben hamileyim diyemi bilmiyorum ama dışdudaklarda bende biraz sarkma oldu ama bu hamileliktende olabilir
benimde kıl köklerim kanıyor

kesinlikle sir ağda hem azaltıyo hemde uzun sürmüyo temizliğine güvendiğiniz yere gidin olmadı yanınız da havlu götürün

kesınlıkle kuafore hayatta gıtmem ne o oyle herkesın gıttıgı yere gıtmek bana ters.. hıjyen cok onemlı bnm ıcın ayrıca bı arkadasım gıtmıs kuaforde bıkını bolgesını temızlettırmeye kızın derısı kalkmıs yaa war mı bole bısıy gıdenlerın aklı yok..anlam veremıyorum dogrusu :oklava:

canım kendi fikrini sunabilirsin tabiki ama gidenlerin aklı yok gibi bir genellemeye girmen bence çok yersiz ve biraz ağır oldu .

evet bende gidiyorum 6 senedir aynı yere ve aynı bayana gidiyorum .sir ağda kullanıyorum .ve kullanılan malzemeyi kendim alıp yanımda götürüyorum bu yüzden gayette hijyenik oluyor .Allah a şükür bukadar zamanda da en ufak bir deri kalkması yada herhangi olumsuz bir olay yaşamadım .çalışan bir insanım kendim yapmaya kalksam 2-3 saatte altından kalkamam bütün hafta sonumda ona gider..iş çıkışı gidiyorum ve girip çıkmam 15 dakikayı geçmiyor. bu rahatlık varken evde asla ugrasmam ..:teytey:

kusura bakma ama bızı resmen akılsız yerıne koymussun.yazarken dusun arkadasım bu laf nereye gıdecek dıye.sonradan pardonla hallolmuyor bu konu.
sen gıtmeyebılırsın ama gıdenıde bu kadar agır bır dılle elestırme lutfen.
gecen aya kadar bende gıdemem dıyordum.ama mecbur kalınca gıdıyorsun.
lütfen agzımızdan cıkana dıkkat edelım güzel arkadasım :kahve:

pis bir ağdacıya giderseniz her bişeyi kaparsınız her türlü hastalığı. Titiz çalışan yerler bulmak lazım. birde kuaföre değil sadece ağda yapan salonlar var. ben izmir bornovada sena var sadece ağda yapıyor kocaman ve tertemiz bir yer. arayan varsa tavisyemdir.

elim ayağım tuttugu sürece kuaföre gidip aldırmam allah bana el vermiş işlerimi göreyim diye

bıttı bu kadar bunun cewabı budur.. tesekkurler boyle dusundugun ıcın tatlım ınan en dogrusunu yapıorsun hersey kedımız ıcın saglıgımız ıcın

ne demek canım bana göre kesinlikle üşengeçlik ve savurganlıktır bu kuaför işi her yorumada açıgım bu budurr:1closedeyes:

Back