Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

aynen canım bende makineyle deniyeyim dedim bende aynı sorun oldu o yüzden canım acıdı bıraktım ama bir çözüm bulmam lazım .... canım o kadar acıyorki anında bırakıyorum hemen.:1no2:...

bende bugün ilk defa bikini bölgemi agdayla aldim ve cok rahat ettim, gerci alt taraflara daha cesaret edemedim. ama makineden cok cok daha rahat hic acitmiyor, cekerken sirf bir cirt ediyor okadar ama makineyle disimi skya skya aglaya aglaya aliyordum oda sirf camasirdan görünecek yerleri

arti bacaklarimin üst kisminida denedim agdayi ve okadar süperki, makine degdiremedigim yerleri meger agda ile cok rahat alabiliyormusum sancisiz, ama agda cok uzun vadeli, sür bez yapistir cek tekrar sür....

Yanık tedavisinde kullanılan EMLA iyi bir seçim olabilir uyuşturma konusunda.Ayrıca ANESTOL da kullanılabilir. uyuşturmak için.Sir ağdayı epilasyonda tek geçerima.s.jilet ve epilatörde kullanmış biri olarak en son sir ağdayı tercih ettim ve 3.5 senedir aralıksız yaptırıyorum.Sonuç yarıyarıya azaldı.esmer ve tüğlü biri olarakdan benim için iyi bir gelişme.bi bukadar daha devam etsem bitecek inşallah.:lepi:
ayrıca bende güzellik merkezlerini tercih edenlerdenim.Çünkü evde yapabileceğimizden daha temiz ve inanılmaz titiz çalışıyorlar.
utanma konusuna gelince ilk gittiğimde bende çok utanıyordum ama daha sonra alışıyor insan.yani çalışanlar bi tek benimkini görmüyorki.onlar için iş nihayetindeyerimseniben

ben hep jiletle alırdım, artık fenalık geldi bu haftasonu başka bişiler deniim dedim.. önce el ağdası yaptım, onu beceremedim, bezli ağda yaptım.. o fena diil ama çok uzun sürüyo ve hepsini almıyo.. sürüp yapıştırıyorum yine kalıyo yine kalıyo tüyler.. sonra makinaya geçtim.. önce braz acıdı ama zaten kalan tüy miktarı az olduğundan dayanılamicak kdr acımadı.. hatta tüm bacaklr bttikten snra bikini bölgesine geldim makinayla! orası o kadar acımadı, biri sölese inanmazdım! sadece üstten 1-2 parmak kalınlığındaki yerleri alabildim ama daha da ilerleyemedim... ilk deneme için fena diil gerçi... makina hpşuma gtti gerçekten.. bölece öğlen 1de başladıım epilasyon macerası 7te doru tamamlanmıştı :))

Bende daha önce belirttigim gibi Silk epil kullaniyorum...Sikayetim yok ama beni tek sinir eden sey, bu makinanin baya bir ses yapmasi...!

Yani ev halki evde oldumu cekiniyorum biraz kullanmaya.. genelde evin bos oldugu dönemi kolluyorum rahat rahat bakim yapabilmek icin..! Gerci evlenince sorun teskil etmez ama suan evde büyükler olunca insan biraz tedirdin oluyor iste..!kafamçokkarıştı

Tabi sessiz yöntemicin agda veya jilet tercih etmeli sanirim...şakkıdı

Neyse, simdilik idare ediyozzzzz bakalim...:lepi:

bide kuaförüm söyledi çoğunuz biliyosunuzdur ama bilmeyenler için söyleyeyim regl dönemine yakın epilasyon yapmayın. hem çok acıyor hemde tez zamanda çıkıyor tüyler. tecrübeyle sabittir bu arada. mümkünse reglden sonra olursa daha az acı hissedeceksiniz deneyin görün.

Ben vücudumdaki tüm tüyleri 22 yaşıma kadar jiletle aldım. Babamla yaşadığım için kimse bana ağda filan gibi şeyleri öğretmemişti. Sonunda dayanamayıp, hep kuaföre ağdaya giden bi arkadaşıma sordum. Nasıl oluyor, neler yapılıyo içerde filan diye. O arkadaşım da çok yırtık bi kızdır, aman ne utanıcan, bişey yok bunda, ben seni götürürüm dedi. Yok mok desem de bigün kapıma dayanıp, kolumdan tutup sürükledi. Hem de kendi ağdasını izletmeye. Dışarda beklerim dedim ama yok, görmeden cesaret edemezsin sen diye soktular beni odaya. Ben kızarıp bozarıp renkten renge girdim ama o ağdacı zaten komşusu olduğundan çok rahattı. Beş dakkada herşey bitti. Arkadaşım bikaç kere ciyakladı ama bi sonraki hafta kendim gittiğimde anladım ki, onun nazlılığındanmış. O sarışın ve az tüylü olmasına rağmen canı acıyodu ama ben yıllarca jiletle almış esmer bi insan olarak gıkımı çıkartmadım. Herkesin acı eşiği farklı oluyor sanırım. Gerçekten çok büyük cesaret istiyor kalkıp bi kuaförde en mahrem yerinizi göstermek ama bu kadar tüyle başınız beladaysa gidin derim. On dakikada, evde 2 saat uğraşarak alamayacağınız sonucu alıyorsunuz.

ben de yıllarca jıletle aldım sonra bı arkadasım sayesınde agdaya basladım .. yaptırmaya baslayalı 5ay gbı bı sure oldu . her reglm bttıkten sonra gıdıorum ve gecen ay agdacım hayrete dustu cunku gozle gorulur derecede azalma var . annem falan hayret edıyo nasıl acısına dayanıyosun dıye ama artık pek acımıyo ve sonuc cıdden harıka !
herkese tavsıye ederım

bı de bu baslıkta cogu kısı sarkmasından korktugunu dıle getırmıs ..
hıc sanmıyorum boyle bısının olabılecegını .. o zaman kımse bıyıklarını agdayla aldırmasın yoksa ust dudakları da sarkar

bende 1 defa kuaföre gittim o ne gündü yarabbi kabus gibi
ama sonra gitmedim evde ılık ağdamı alıyorum ve ağda beziyle belki biraz zamanımı alıyor ama kendi kendime yapıyorum

kuaföre bir daha neden gitmedim çünkü burada bir arkadaşın kızı gitmiş aıds kapmış diye okumuştum o yüzden olabilir

2 defadır tüm cesaretimi toplayıp evde kendim biraz ağdayla biraz epilatörle almaya çalıştım ama olmuyor iç kısımlara geldikçe acı artıyor ve en sonunda vazgeçiyorum
bugün yine denedim üst kısımları aldım iç kısımlar kaldı iç kısımları da yarın yine cesaretimi toplayarak almayı planlıyorum inşallah dayanabilirim

Yaa kızlar emla satışta değilmiş şu an.
Bana emla yerine eczaneden bir ilaç önerdiler.
Sigorta karşılıyor dediler.
Doktora gittim. Ama yazmadı tavsiye etmiyorum dedi.

cnm o kısımlarda eldiven dene yada parmaklarını ağdaya batır minik minik kopararak alıştırmaya çalış. göreceksin bidahaki sefere daha az acı hissedeceksin.kaydirigubbakcemile5

cnm o kısımlarda eldiven dene yada parmaklarını ağdaya batır minik minik kopararak alıştırmaya çalış. göreceksin bidahaki sefere daha az acı hissedeceksin.kaydirigubbakcemile5
teşekkür ederim önerin için canım denicem inşallah üstesinden gelebilirim

bazen keşke erkek olsaydım diyorum erkekler ne kadar rahat ya benneyaptımki

selam kızlar ben kuaföre gidiyorum :teytey:10dk. iş bitiyo ve 10ytl sadece bikini ama
çok temiz ve pratik kız kardeşimi ve arkadaşımıda alıştırdım çok memnun :lepi:herkes
keşke bende kendim yapabilsem ama malesef hiç canımı açıtamıyorumm ayda gidiyo işte 30ytl komple ağda ama temiz oluyo ya hiç acımıyorum giden paraya:icecream::sm_cool:

ya kızlar evde yaapyım dedım ben sır adayla neyse üst ksımları yaptım alt kısıma gelınce yapıstırdım aman yarabbi cekemıyorum birtürlü ve bu arad agdakurudu tabıkı ve inanılmaz derece zor çıkardım ağdayı inanmıycaksınız ama tansıyonum düştü galiba çok korktum ağdaya yapıcaksan en iyisi yine çam sakızı en azından kolay cıkıyor

ya arkadaslar ben de evde yapamıyorum kuaföre gidicem utanıyorum ama cünkü kaç yıldır jilet kullanmaktan oram mahvolmuş durumda.

arkadaşlar birde sorumu burda sorayım lütfen cevap verin. normal ağda yapıyorum bikini bölgeme fakat dudak dediğimiz kısımlara yapamıyorum bi kere denedim yapıştırıp çektim dayanılmaz bir acı ve hiç kılları almadı hep jilet yaptım oraya çünkü. orayı nasıl alıyorsunuz yaa ağda yapmak istiyorum yardım edin

ben turunculardan kullanıyorum sesunun...bezle yapıyorum,sir ağdadan memnun kalmadım beceremedimçünkü ben de...

önce üst tarafı alınca zaten uyuşuyor ve dudak kısımları da gerince fazla acımıyor..yapıştır bezi koy çekmeden önce ger ve öyle çek o zaman daha rahat olur....ilk çekişte %90 ı alınıyor zaten kökünden

Her adet bitiminden bi gun sonra gunum vardir ve alirm kendi kendime valla aci hissetmiyorum artik alistim artik her 30 gunde bi ayni sweyi tekrarlamakdan
ama cok memnunum yani her banyodan sonra jiletle almakmi yoksa yada bikere tmeiuslenmekmi mesela gunum geldi bugun dusa girerim bi abdestimi alirm hasatlijkdan ciktim cunku sornada agdama baslarim ama bende bisi farketiim genital bolgeme uyguladigim hassasiyeti yani agda eylemini bacaklarima ozenmm okadar sebebini anlmis deigilim halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…