• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

sir ağda çok rahatlatıyor açıkçası ben kuaföre gidiyorum başlarda çok utanıyordum ama kuaförüm o kadar anlayışlı ki ve hemen hemen hepsi böyle iyi davranıyor sakın korkmayın ve sakın utanmayın utanacak birşey yok kızlar çoğu kişi gidiyor zaten 5 dakika sürüyor sadece zamanınızı boşa harcamayın derim hem de çok temiz alıyorlar 1 ay boyunca öyle rahat hissediyorsunuz ki kendinizi anlatamam

ya alması dert değil ama aldıkça kenarlara doğru yayılıyor benimkiler,bacaklarıma doğru ...böğğğğ...laelaelaelaelaesizin de öyle mi?

kırk yılın başı makine değil de sir ağda ile alayım diye giriştim,yapmaz olaydım sir ağdayı her tafa bulaştırdım hem de yapışan sir ağdayı çıkartamadım,zeytinyağları ,kremler....offffff:çok üzgünüm: siz nasıl yapıyorsunuz?

yapmadan önce bilgi alsaydın keşke sir ağda şu veya başka şeylerle geçmiyor sanırım. ağda temizleme yağları var marketlerde 3 milyon kadar birşey onlardan kullanırsan rahat edersin canım. canım sir ağda oraya yaparken de bez le yapılan dan değilde el ağdası var sir olarak onlar daha ii çok akışkan değil de ısıttıktan sonra hafif yoğunlaşınca sürüyorsun zaten acıtan bi bölge var onun dışında kasık ve popo tarafları o kadar acıtmıyor. tam kasığın bitim yeri varya orası felaket acıtıyor. ama bikini bölgesi için kesinlikle sir olmasa bile el ağdalarını tavsiye diyorum kızlar daha az acıyor gerçekten. ve ağda yaparken korkak değil de cesur çekerseniz daha az acır.

ayrıca jilet kullananlar vasada bir an önce ağdaya geçin sir olursa daha ii azaltıyor çünkü. jilet yaydıkça yayar dahada baş edemezsiniz. ve aldıktan sonra tamamen çıkmadan tekrar alın tamamen çıkarsa ki uzar sürekli zaten uzayınca da çok acıtır.. eğer uzarsada makasla alınabilecek kadar kesip te alın... vee kızlar en önemlisi en alttan yukarı doğru alın neden derseniz eğer yukardan başlayınca bölge bölge yapıştırıp çektiğimiz için yapıştırınca alttaki kıllara da bi kısmı yapışıyor alırken o da çok can yakıyor. başka kıllara takılmadan almak için en alttan başlayın kızlar.daha az acı için bunlareı yapın inanın o kadar da zor olmayacak.

selam arkadaşlar
bu iş için sir ağda kullanın derim beceremiyorum diyenlere ise önerim teneke kutu içerisinde satılan tüpte ısıtılan ağdalar gerçekten bunu alıpta yapamayan kullanamayan olmaz diyorum .ben şöle yapıyorum küçük tüpü yanıma alıp kısık ateşte karıştırarak eritiyorum spatulaya dolayıp teninizin dayanacağı sıcaklıkta olunca bir para büyüklüğünde bölgeye sürüyün kuruyuncada ters yönden tutup çekin eğer ilk defa jiletten sora geçiyosanız bu yöntemle kendiniz acısız mutlaka başaracaksınız kartuşlu olan sir ağdayı genital bölgenizde uygulamanız kesinlikle başarısız olacaktır kolay gelsin :)

kıslar ben bıkını bölgemı sirle aldırıyorum ama özel bölgem harıka oluyo ama bıkını bölgenım ıkı bacak arasın hep sıvılve cıkıyo cok sınır oluyorum sız napıyosunuz

ya ben eldivenle alıyorum arkadaşlar çokta güzel ve temiz oluyor çok memnunum fakat bacakların arka arasını alamıyorum elim zor yetiyor..işte orayı kuaför güzel alıyor..

ilk tüylerim çıkmaya basladıgı andan itibaren annem beni kuaföre alıştırdı 10 senedir kuaförden baska yerde aldıramam ve 10 senedir de aynı yere gidiyorum artık akraba gibi olduk şarkı türkü söyleye söyleye alıyor valla o kadar da rahat oluyor ki anlatamam ohh tertemiz. ama mecbur kalırsam başka yere de giderim insan alışıyor arkadaşlar onların işi bu. ama şimdi yurt dısında oldugum için kuaföre gidemiyorum kendim alıyorum veet kullanıyorum ben hazır ağda bantları hani elle ısıtılanlardan, ara bölgeler ve görmeden almam gereken yerlerde de el ağdası kullanıyorum ama çok zahmetli ya bir de hiç alışkın değilim sırf o bölgeyi almak 2 saatimi alıyor. tabi kılların kalınlaşmaya ve çoğalmaya başladığını farketmem de cabası. canım kuaförüm döner dönmez kendimi oraya atıcam!!

sir ağda en iyisi ilk zamanlarda dediğin gibi kullanırken zorlanıyor ve acı oluyor fakat zamanla hem elin alışıyor hem acı azalıyor samimi olduğun kuaförün varsa onların yaptığı sir ağda-bezi-ve yağını daha ucuza temin edebilirsin.bezi havalandırmadan tüylerin tersine kendine doğru çekersen daha az acı olur ve morarma kanama olmaz.beberine sorarsan daha iyi tarif eder önce az az sür çek zamanla alışılıyor.ameliyat eldiveni ile de eğer azsa alabilirsinelle kaydığı için ameliyat eldiveninde tutup hızlı ca çekiyosun azar azar canım cımbızla alır gibi bi nevi..ama oda uyuşana kadar zaman alıyo..acıma hissini duymaman.ve ince seyrek tüy için o kalın sıksa en güzel yöntem sir az sür parmak ucu kadar mesela hızla çek hem uyuşma daha çabuk olur.hem çabuk biter.komple bitince tüm sir sürdüğün yerlere yağı sür 2 saat sonra falan duşa gir.hemen girme.berberim öyle demişti bana da.ve aşırı sıcak su kullanma o bölgeye duşta tahriş edebilirsin.

kadın olmak zor ya hiç derdimiz bitmiyo dimi...ama bi o kadar da güzel bişey işte kadın olmak..
herşey gönlünce olsun

evde sadece jilet yapıyordum. bir kere ağda denedim başaramadım canım cok yandı.her tarafa bulastırdım hemen bıraktım.kuaföre ise utanıyordum.sonunda kıllar dağıldı - bacaklarıma arkaya göbeğe ....baktım bas edemıyorum. bugün arkadaşımla utana sıkıla kuaföre gittim. bayanla konusa konusa bitırdi. tam 15 dakıka srdü. 1 ay sonra gel. ayrıca eve gidince lımon sur dedı.kızlar hıc utanmayın benim gibi cesaretinizi toplayın . onlar artık alışmış. bacak kol alır gibiler....keşke daha önce casaretımı toplasaydım diyorum......

arkadaslar ben tüy dökücü kremle alıyorum.jiletten ıyı en azından. ama hafta 1 kez almak zorundayım ve siyah ve sertler.ne yapcam ben??? bu durumda makına yada eldıvenle almak cok can yakıo.sızce bu kremın gerı dönüsümü cok mu zor?? ne yapmalıyım?? yakın bı zamanda da evlenıcem..:1no2:

kızlar bende kaç senedir ağdamı ağdacıda yaptırıyorum ama son aylarda bende bir mantar sorunu oldu ve ağdamı reglim bittikten sonra yaptırıyorum yaptırdıktan bir kaç gün sonra mantar oldu bir kaç sefer burda da okumuştum ağda merkezlerinden hastalık kapma olayını ve sımdı bende kara kara düşünüyorum ne yapacam diye yaparken spatülü yeni alıyor ama ağda kutusu değişmiyorki herkese aynı ağdanın içine batırıp spatülü yapıyor gerçi konustum ağdacı kızla spatülü ucundan batırıyorum alıyorum ıcıne daldırmıyorum diyor ama diğer müşterilerin ne hastalıkları olduğunu bilemezki aynı kutudan bana da sürüyor olabilir çok şükür jinekologuma gittim smearimi falan yaptırdım temiz çıktı ama bu ay kara kara düşünüyorum ben nasıl alayım benmi sir ağda alayım kendim yapayım yoksa jiletmi süreyim, jilet tahriş ediyor...

arkadaslar ben tüy dökücü kremle alıyorum.jiletten ıyı en azından. ama hafta 1 kez almak zorundayım ve siyah ve sertler.ne yapcam ben??? bu durumda makına yada eldıvenle almak cok can yakıo.sızce bu kremın gerı dönüsümü cok mu zor?? ne yapmalıyım?? yakın bı zamanda da evlenıcem..:1no2:

ben jiletten epilasyon aletine döndüysem sen hayli hayli dönersinn sadece biraz cesaret lazım

Ben emla krem sayesinde jiletten ağdaya gectim cok rahatmış gercekten...16 gün oldu cok az uzadı daha alınmaz.bayağı dayanıyor ya...ben de bi ara tüy dökücü krem kullanmıştım cok fena yaptı.ağdaya gec bence hemen.inan cok rahat etceksin.azcık acıya katlanmak lazım.

ben o böLgeme ne ağda ne de makine sürerim,mümkün değiL yanii :bbo:
sarıkına diye bi toz var aktarLarda satıLıyo,o böLgeme ondan uyguLuyorum.15 günde 1 aLıyorum,hani kökten çözümdür azaLtıyo şöLe yapıyo böLe yapıyo diyemem ama başka çarem yok bundan başkaa.. Ama evLenmeden biraz önce kesinLikLe Lazer epiLasyon yaptırıcam ALLah izin verirse,yoksa uğraşıLmaz yanii :bbo:

Ben emla krem sayesinde jiletten ağdaya gectim cok rahatmış gercekten...16 gün oldu cok az uzadı daha alınmaz.bayağı dayanıyor ya...ben de bi ara tüy dökücü krem kullanmıştım cok fena yaptı.ağdaya gec bence hemen.inan cok rahat etceksin.azcık acıya katlanmak lazım.

canım ama nasıl geccemkı yanı krem sertlestırdı halıyle.agda bunu alırmıkı??? ve uzatmam gerek sanırım.. acıklarmısın?? ya bır an once halletmelıyım 7 ay sonra evlenıyorum.yenı okuyan arkadaslara tekrarlıyorum tüy dökücü krem kullanıyorum,sert ve sıyahlar... ne yapcam

valla bende cesaretsizim ve kuaför de aldırıyorum mecburen 15dk da bitmiş oluyo acıyo tabiki ama sonra acının bir anlık olup rahtlıgında bir ay sürdügünü düşününce çok iyi oluyo..(gerçi ben iki ayda bir gidiyorum)a.s

kızlar genç kızlığımda tecrübesizliğimden jiletle alıyordum
sonra epilasyon makinasıyla almaya başladımki inanılmaz bir acı ve eziyetle denemeyin derim ...
en sonunda zor ve acı da olsa kesin çözüm ağda
ağda makinaları satılıyor roll on gibi sürülebilen ağdalar var ve makinaları bile var 30 ytl bişey
hani koltuk alyına sürdüğümüz rol on lar varya onlar gibi sürülüyo ısıtıldıktan sonra.
sürdüğün yere bezi yapıştır çek ki çekmesi çok zor çok iyi bilirim
onuda yapamam diyossanız elinize ağda yapışmıştır onlarla tüylerinizi tutun tutun çekin en kolayı bu tut çek D: gerçekten..

en iyiyis ameliyat eldiveni,şiresiz
parça parça çektiğinizde bi kaç kereden sonra uyuşuyo zaten azda eliniz alıştımı hızlıca yapar kurtulursunuz,hem geç geliyo...:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Back