emla kren sürekli kullanıldığında( seneler boyu ayda 1 kez gibi) o bölgede his kaybın neden oluyormuş. bence kullanmayın. evlilikte cinsellik önemli....
Kızlar bgn ilk defa kendime ağda yaptım.. Daha önce hep jilet kullanıyodum.. Sabah 12,30 dan aşkaç 5,45e kdr ağda yaptım ama nereni derseniz bikini bölgesinin sadece üst tarafı we bacaklarımın alt kısmını aldım.. Sesu nun sir ağdasını kullandım bikini bölgesi çok acıo yhaaa:1shok::1shok: ağdanın almadıklarını cımbozla aldım öldümmm resmen sırnaşık şey yarında alt kısmına bakcas artık ama tertemiz yhaa jilette böle bi rahatlık yokkkk:teytey:
Eldivenle aldım dün ilk defa.ohh be ne rahattıııı.herkeze tavsiye edebilirimmmm.bakalım çıkışı nası olcak deri altında kalıcakmıı..
baya uzun sürmüş yahu Acıdan olsa gereksırnaşık şey
bikaç gündür rahatım şikayetci durum olmadı.sanıırm hep eldiven kullanıcam.ama evlenince zor olmazmı?evli ablalarım sizlere soruyorum?çünkü kısayken alınmaz heralde eldivenle.e azcık uzamasını beklersek falan.ay utandım yaaa:)
ay ne kadar da rahat söylüyorsun ya
sanki herkez senin gibi belki millet utanıyor zaten utanması gerekiyor insan mahremiyetini elaleme açıpta al yol dr mi ya bir türlü anlamıyorum çok meraklıysan başkasının yapmasınz kocan yapsın canım hayret bir şey ya bir de ukala ukala
git aldır diyor ya
tövbe tövbe
eğer müslümansan başka bir kadın olsa bile onun haram olduğunu bilirdin!!!
cok cok katılıyorum bende asla ona buna gosteremem
neyse eldıvenle alın kızlar cok asırı ıncelıo azalıo denenmıs bırsey bu kendı uzerımde yemın ederım eldıvenle aldıgım yerler sayılacak kadar azaldı ılk basta bıraz acıo ama alısıo ınsan benımvalla orası cok seyrek
kızlar bu emla kremıde nedır lutfen bana bırı yazsın cok merak ettım nerden alındıgınıda yazın lutfen
kızlar bu emla kremıde nedır lutfen bana bırı yazsın cok merak ettım nerden alındıgınıda yazın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?