• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

canım merhaba geçmiş olsun ama :)) zaten sir ağdanın üzerinde hassas bölgeye uygulamayın yazar birde sir ağda hiçbir şekilde yağ ile çıkmaz sirağdanın özel solusyonu var temizleme yağı diye ondan da almalıydın.

agda beziyle yani kagıt türü olanlardan almayın örn. sesunun agda bezleriyle almyn kagıt gibi çünkü hem daha fazla acıtıyor hemde yırtılabilir.
en iyisi bildigmz atletler varya beyaz ince kullanmadıklarınızdan birini kesin onunla cırt cırt çekin hariiika oluyor tavsiye ederimm..

kızlar genital bölge+bikini bölgesi lazer epilasyon için en uygun bölge.% 100 sonuç veriyor,ben sadece bu bölgeyi ve koltukaltımı yaptırıcam.ağdayla çekilen eziyete değmez inanın.merkeze gittim,tüm vücudumda sadece bu bölgelere % 100 sonuç verir dediler.ben de sadece bu bölgelere yaptırmaya karar verdim.5 taş çatlasın 6 seansta hepsi bitecekmiş.koltukaltına seans başına 60 ytl diğer bölge için de 150 ytl vericem.nerdeyse toplamda 1000 ytl ye kurtulmak üzereyimm :sm_cool:

kızlar genital bölge+bikini bölgesi lazer epilasyon için en uygun bölge.% 100 sonuç veriyor,ben sadece bu bölgeyi ve koltukaltımı yaptırıcam.ağdayla çekilen eziyete değmez inanın.merkeze gittim,tüm vücudumda sadece bu bölgelere % 100 sonuç verir dediler.ben de sadece bu bölgelere yaptırmaya karar verdim.5 taş çatlasın 6 seansta hepsi bitecekmiş.koltukaltına seans başına 60 ytl diğer bölge için de 150 ytl vericem.nerdeyse toplamda 1000 ytl ye kurtulmak üzereyimm :sm_cool:

nereye gidicen istanbulda araştırma yaptınmı güvenilir biyermi bnde merkez arıyorum özelden görüşekimmi??:sm_cool:

tamam bana özelden mesaj atabilirsin.ama neresi olduğunu söyliim.istanbulda lazer epilasyon denince ilk akla gelen yer.hani şu 4 semtte şubesi olan.ama ben bu görüşmeyi yaptıktan sonra başka bir yer daha buldum,burası da çok iyi bir merkez ve fiyatları biraz daha uygun.mesela tüm genital bölge toplam 6 seans için 510 ytl,koltukaltı 210ytl.6 seansta da tüy müy kalmaz zaten.benim normalde ağda makinam da var.epilla.içine hazır satılan sir ağda kartuşlarından takıyorsun ve çok pratik.bacaklarımı cırt cırt diye yarım saatte alıyorum ama malum yerler çok acıyor yaw.üstelik ben sir ağdanın hiçbir tüyü incelttiğine de inanmıyorum.en iyisi lazer epilasyon,ömür boyu mahrem yerlerimizi açıp rahatsız hissetmektense,6 seansta kurtulmaya değer bence.

sir ağdanın sıcaklığı çok önemli eğer ayarlayamazsanız ciddi yanıklar ve cilt hastalıkların ayol açabilirsiniz bence eğitimli ve deneyimli birine yaptırmak çok daha iyi sonuçta temizlik için yapılan bir işlem gittiiğiniz yerinde steril olmasına dikkat edin. sadece bu işi yapan ağda ve sir salonları var onlar daha güvenilir ayrıca illa evde yapmak isteyen arkadaş lar için söylüyorum özel bölge kartuş sirle yapılmaz o hem daha fazla acı verir hemde tüylerin hepsini almada etkili olmaz kalıp sirler var özel bölge için onların yeşili ile yapıyorum ben ve müşterilerimde çok memnunlar hadi bakalım şimdiden kolay gelsin

tamam bana özelden mesaj atabilirsin.ama neresi olduğunu söyliim.istanbulda lazer epilasyon denince ilk akla gelen yer.hani şu 4 semtte şubesi olan.ama ben bu görüşmeyi yaptıktan sonra başka bir yer daha buldum,burası da çok iyi bir merkez ve fiyatları biraz daha uygun.mesela tüm genital bölge toplam 6 seans için 510 ytl,koltukaltı 210ytl.6 seansta da tüy müy kalmaz zaten.benim normalde ağda makinam da var.epilla.içine hazır satılan sir ağda kartuşlarından takıyorsun ve çok pratik.bacaklarımı cırt cırt diye yarım saatte alıyorum ama malum yerler çok acıyor yaw.üstelik ben sir ağdanın hiçbir tüyü incelttiğine de inanmıyorum.en iyisi lazer epilasyon,ömür boyu mahrem yerlerimizi açıp rahatsız hissetmektense,6 seansta kurtulmaya değer bence.

cnm sana mj atamıyorum ya dediğin yeride anlamadım özel mj ayarlarını kontrol edermisin yada sen bnm ziyaretçi sayfama mj atarmısın acil cnm :içelim::içelim:

arkadaşlar herkes kuaföre gidip orasını açamaz afedersiniz...ki ben hiç anlayamıyorum nasıl yaptırıyorlar......ben kesinlikle yaptıramam....

ayrıca bu lazer epilasyon içinde herkesin maddi durumu yeterli olmayabilir...1000 ytl büyük para günümüz şartlarında...millet yiyecek ekmek bulamazken siz 1000 ytl kıla tüye vermekten bahsediyorsunuz.....

ben normal çamsakızı ağda yapıyorum valla...sir ağdayı denemedim..ama deniycem....

aslı-x benim özel mesaj bölümüm açık ama şimdi baktım seninki kapalıymış.sen özel mesajı aktifleştir ben sana gereken bilgileri yazarım.

emla kremi eczaneden al
sür
bekle
sonra cımbızla bile birşey duymadan alabilirsin
yıllardır jilet kullanan ben bile alabildiysem
makine ile alanlar halay çekerek bu işi hallederler:)

beyaz kelebek burası sosyal mesajlar verme yeri değil,ben de ekonomik sıkıntılar yaşıyorum ama güzelliğim için belli masraflardan kısıp epilasyon yaptırabilirim bunun hesabını sormak sana düşmez

Son düzenleme:
aslı-x benim özel mesaj bölümüm açık ama şimdi baktım seninki kapalıymış.sen özel mesajı aktifleştir ben sana gereken bilgileri yazarım.

cnm bnmde açık özel mj larım ayarlarımı kontrol ettim bnde sana yollamaya çalışıyorum olmuyo seninki kapalı gösteriyo ya şu merkeze acilen hihtiyacım var nasıl yapçazki ya uyuz oldum şimdi

ben nasıl yaptım bilmiyorum ama jiletten makinaya geçtim hem de emlasız:hooray: ve 3. alışım olmasına rağmen inceldi kıllar ama heryerini alamıyorum henüz:sm_confused:

ben nasıl yaptım bilmiyorum ama jiletten makinaya geçtim hem de emlasız:hooray: ve 3. alışım olmasına rağmen inceldi kıllar ama heryerini alamıyorum henüz:sm_confused:

canım dudaklarin oldugu yeri de alabiliyor musun :uhm: bana korkunc geliyo da simdilik :a015:

Mrb canim size bi tavsiye edecegim bildiginiz kül varya onu iyice sürüyorsunuz ondan sora epilasyon aleti ile aliyorsunuz... Acisi en aza iniyo deneyin biii

Ben kremLe aLıorm hiç ağda yaptıramadım korktum acıdan cok acıyomuş cok korktum tabi krem cözüm deiL dha kötü oLuo ama yapamıyorum ağda senağlama tabi ağda eN güzeLi eN temiz ve azaLtıomş bide yazıLanLarı okudumda evet doktorLarn eLdivenLeriylede cok güzeL oLuyo annem öyle alır genelde ama o ağdadan dha cok acıtıyomş sanırm denemedim bilmiyorum ama kremdeN vazgeçmem :lepi:

Back