Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar genital bölge+bikini bölgesi lazer epilasyon için en uygun bölge.% 100 sonuç veriyor,ben sadece bu bölgeyi ve koltukaltımı yaptırıcam.ağdayla çekilen eziyete değmez inanın.merkeze gittim,tüm vücudumda sadece bu bölgelere % 100 sonuç verir dediler.ben de sadece bu bölgelere yaptırmaya karar verdim.5 taş çatlasın 6 seansta hepsi bitecekmiş.koltukaltına seans başına 60 ytl diğer bölge için de 150 ytl vericem.nerdeyse toplamda 1000 ytl ye kurtulmak üzereyimm :sm_cool:
tamam bana özelden mesaj atabilirsin.ama neresi olduğunu söyliim.istanbulda lazer epilasyon denince ilk akla gelen yer.hani şu 4 semtte şubesi olan.ama ben bu görüşmeyi yaptıktan sonra başka bir yer daha buldum,burası da çok iyi bir merkez ve fiyatları biraz daha uygun.mesela tüm genital bölge toplam 6 seans için 510 ytl,koltukaltı 210ytl.6 seansta da tüy müy kalmaz zaten.benim normalde ağda makinam da var.epilla.içine hazır satılan sir ağda kartuşlarından takıyorsun ve çok pratik.bacaklarımı cırt cırt diye yarım saatte alıyorum ama malum yerler çok acıyor yaw.üstelik ben sir ağdanın hiçbir tüyü incelttiğine de inanmıyorum.en iyisi lazer epilasyon,ömür boyu mahrem yerlerimizi açıp rahatsız hissetmektense,6 seansta kurtulmaya değer bence.
dr eldiveni acıtıyor mu arkadaşlar ???
aslı-x benim özel mesaj bölümüm açık ama şimdi baktım seninki kapalıymış.sen özel mesajı aktifleştir ben sana gereken bilgileri yazarım.
ben nasıl yaptım bilmiyorum ama jiletten makinaya geçtim hem de emlasız:hooray: ve 3. alışım olmasına rağmen inceldi kıllar ama heryerini alamıyorum henüz:sm_confused:
canım dudaklarin oldugu yeri de alabiliyor musun :uhm: bana korkunc geliyo da simdilik :a015:
canım dudaklarin oldugu yeri de alabiliyor musun :uhm: bana korkunc geliyo da simdilik :a015: