• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

gel ben seni cesaretlendireyim benimde zamanında sevgilim cesaretlendirmişti benim kuaföre götürürüm hiçte utanmazsın kadın alışık çünkü sende bi kere gitmeyle alışırsın bende asla açmam diyordum sende izmirdesin bana yakınsan seninle gelirim canım benim kuaföre

redrose senin kuaförün nerede? adresini versene :utangac:

ameliyat eldiveniyle alınca ne kadar süre temiz kalıyo...yani kökten mi alıyo?
ve dudak kısımlarını da alıyo musunuz dr eldiveniyle....yoksa sadece üst bölgeyi mi alıyosunuz?

ağda diyince irkildim birden hep aynı seyı yasıyorum zaten aylardır yapıyorum ama hiç alışamadım her ay korkuyla elim ayağım titreye titreye başlıyorum çok canım acıyo eldivenle hayatta cesaret edemem herhalde

çoğu kişi artık kuaförde aldırıyo ben de utanıp gidemeyenlerdenim:1no2:

ASLICIM
Evet Ertemiz Oluyor Düğünümde Yaptirmistim Ve Yine Canim Cok Yanmisti
Korksanda Yapmak Zorundasin Jilet Pis Bi Olay çünkü

kızlar bende gğzellik salonunda almayı düşüyomda şey sorcam direk açıyormusun kuaföre doğru ben utanırım nasıl yapıyo yani.. birde her tarafını alıyormuuu?? yani sadece üstümü derinlere dalmadanmı alıyorr nasıl oluyorr

ayyy ama çok acır senağlamabn ewde alıyorum ağdayda ama etfafını, bayılırım bikere deniyim dedim bezi çekemedim kopar dieeeesenağlamasenağlamasenağlama

ben de dün jiletten epilasyon aletine geçtimve korktuğum kadar acımadğı için de çooook mutluyum:dance: ama şimdi de kıl dönmelerinden korkuyorum:çok üzgünüm:

Ama insan annesinden utanmazmı? Valla bence kuafördekilere açılabilr sonuçta onlar iş olarak görüyor bunu..

Kuafördeki bunu kendi isi olarak görüyor olabilir ama sen mahrem bölgeni keyfi aciyorsun orda..Kadinlar arasindada bir sinir olmali diye düsünyorum...Benim bildigim kadariyla mahrem bölgeleri bir baska bayana göstermekte haram/günah..hele hele bikini bölgesi!! Kötü Kazen

Saglik konulari farkli tabi...jinekolog´da tedavi amacli filan mesela..!

Bu gibi degerler kayip oluyor artik sanki...kolaylik diye her yola basvurulacak nerdeyse..!

Neticede bu gibi kararlari herkes kendi vicdani ile bagdastirmali....:bbo:

Kuaforde değil sadece ağda merkezleri var bende 5 sene evveline kadar yaptırmıyordum sadece jiletle alıyordum bir kere denemeye başlayım dedım tabi o zaman kıllarım jiletle almaktan dolayı cok serttı canım cok yandı oraları sivilcelendi falan 3 ay sonra falan alıstı sımdı sivilce falan olmuyor sadece iyi gerdırmek gerekıyor alırken hiç acı falan da duymuyorum cunku tuylerim ağdadan sonra iyice azaldı heryerımı alıyorlar demış elbette her yerı alıyorlar buna popo tüyleride dahil 1 ay tertemız gezıyorsun sert sert de cıkmıyor tüyler çıkarken...

PEKİ KIZLAR KUAFÖRDE BİKİNİ BÖLLGESİNE AĞDA YAPTIKLARINDA HERHERİNİ TEMİZLİYOLARMI ÇOK HASSAS BÖLGELER WAR ACIMIYOMU AY NE CESARET KORKMUYOMUSUNUZ :1shok::1shok:

en iyisi bi şekilde insanın kendisinin halletmesi benceee

Son düzenleyen: Moderatör:
imkansizliklardan dolayi ben baska yöntem kullaniyorum ama gecersiz bi yöntem :) sana tavsiyem sirle aldiktan sonra özel yaga bir sürü para vermene gerek yok arkadasim bebeyagi gayet yeterli bir secim hemen cikarir hatta saga sola akan siri bile cikarmaya yeterli ama kuaförden utanma valla cok büyük rahatlik bence

ben doktor eldivenleriyle alıyorum çokta rahat yağpşma derdi yok ağda gibi tut çek bukadar basit ama iç kısımlarda daha çok acı olduğundan orayı bazen ince tabaka halinde emla krem sürerek alıyorum ama çok nadir tabi. Aldıktan bir gün sonrada gözenekler açıkken limon ve tuz uyguluyorum tıl daha bi yumuşak çıkıyor...Herkese kolay gelsin

bndemi aldırsam kuaförde falan ay çok utanıyorum ama :utangac::utangac: maymuncuk gibiyim ama sırnaşık şey

Kuafördeki bunu kendi isi olarak görüyor olabilir ama sen mahrem bölgeni keyfi aciyorsun orda..Kadinlar arasindada bir sinir olmali diye düsünyorum...Benim bildigim kadariyla mahrem bölgeleri bir baska bayana göstermekte haram/günah..hele hele bikini bölgesi!! Kötü Kazen

Saglik konulari farkli tabi...jinekolog´da tedavi amacli filan mesela..!

Bu gibi degerler kayip oluyor artik sanki...kolaylik diye her yola basvurulacak nerdeyse..!

Neticede bu gibi kararlari herkes kendi vicdani ile bagdastirmali....:bbo:

İnanın duygularıma o kadar tercüman oldunuz ki! :1hug: Yazdıklarınızı okuyunca çok hem de çok mutlu oldum çünkü artık kimse böle düşünmüyor,hatta böle düşünenleri kınıyorlar çünkü yaptırmayan deil yaptıranlar çoğunlukta,benim gibi düşünen bulamıyorum,yani ben bu günlere geldiğimize inanamıyorum,rahatlık ve tembellikten bayanlar en özel yerlerini bi başkasına açıolar hem de bütün ayrıntılarına kadar ve bi başkası da oraya ağda yapıo yaa şaka gibi gerçekten,inanılır gibi deil,ben evde kendim sir ağdayla,ameliyat eldiveniyle flan bi şekilde hallediyorum,asla kuaföre gitmedim gitmem de,Allah muhtaç da etmesin...

İnanın duygularıma o kadar tercüman oldunuz ki! :1hug: Yazdıklarınızı okuyunca çok hem de çok mutlu oldum çünkü artık kimse böle düşünmüyor,hatta böle düşünenleri kınıyorlar çünkü yaptırmayan deil yaptıranlar çoğunlukta,benim gibi düşünen bulamıyorum,yani ben bu günlere geldiğimize inanamıyorum,rahatlık ve tembellikten bayanlar en özel yerlerini bi başkasına açıolar hem de bütün ayrıntılarına kadar ve bi başkası da oraya ağda yapıo yaa şaka gibi gerçekten,inanılır gibi deil,ben evde kendim sir ağdayla,ameliyat eldiveniyle flan bi şekilde hallediyorum,asla kuaföre gitmedim gitmem de,Allah muhtaç da etmesin...

Evet, insan kuaföre yaptirtmiyorum demeye cekinir oldu artik...Ar damarimiz bu kadarmi catladi?? Ben bilmiyorum...Tasvip edilecek bir yanida yok zaten bu uygulamanin..Neticede günah olani birseyi mesrulastirmaya calismayalim...Kendimizi kandirmayalim..! Rahatlik ve tembellikte bir yere kadar..!!

Tabi bu yine benim sahsi düsüncem..kimse kizmasin sakin..!

a.s.

Back