• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

ben de kuaföre gidenlerdenim. 2 senedir gidiyorum ve önceden kendime işkence yapıomuşum onu anladım. Ve gerçekten azalıyor. Ben de ilk başta çok utanarak gitmiştim ama alan bayan o kadar profesyonel ki o yüzden artık utanmadan rahat rahat gidiyorum.
Her reglim bittiğinde gidiyorum çünkü regli sonrası daha az acıyor eğer evde de alacaksan regliniz bittikten sonraki hafta içinde alın gerçekten çok fark ediyor bana da kuaförüm söyledi.
Ben Samsun'da gidiyorum 10 ytl alıyor kuaförüm ve 15 dkdan daha fazla sürmüyor bacaklarımın üstününden bir kısmını alıyor bu zaman içinde.
bir de evde yapan arkadaşlar üst kısımlara buzla masaj yaptıktan sonra alırlarsa acıyı azaltacaktır.

canım samsun'da hangi kuaföre gidiyorsun?yerimseniben

ya jilet miii eskilerden çok eskiden deendim hem koyulaştırdı hemde sert hem gurleştirid lanet şey:S

valla bende etkisi var eed ilk sesu kulalnıyodum sonra veete geçtim. izlenimlerim şöyleydi
ilk sesunun tug dökücü köpüğünü kullanmıştım şaşırtıcı gelmişti aa ne gusel hemen dökülmüştü tüğler ama sonra pek etkisini göremedim kremine gectim. 10 dakika bekliyodum öle cıkarıyodu farkettim ki sık gelmeye basladı. bi de dedim veet i alıyım bakıyım o nasıl
3 dakika- 6 dk bekliyorum hatta 6 beklemiyorum bile sürdüm ya geciyırum duşun altına teker teekr döküyo ohh pırıl pırıl oluyorum :))

bacam seyreştirdi bikini bölgesini de artık yavas yaavs bişiler yapacaz. sen sakın jilet neym kullanma ha.
git 5 millyona veetin küçük boyunu al bi dene bacagına.yada bikini ben heryerime denerim hiç alerjim yok
sir agdadan korkuyorum çekiyolar cızzz ufff yaptırmadım yaptıramam da :S

yaa ben de geçen gün veet tüy dökücü ile aldım ve kullandım fakat bende dediğin gibi pürüzsüz olmadı, jiletle almışım gibi oldu, hatta şimdiden çıkmaya bile başladı.:( bikini bölgeme de denedim ve yanlış bir yerlere de sürdüm sanırım çok feci yanmaya başladı kendimi suyun altına nasıl attım bilmiyorum.:1no2:

kısaca "veet krem"

o bölgeye zarar vermiyor bende hem çabuk bitiyor işim hemde acı yok acıııı:1yes2:

tek dezavantajı 15 gün sonra yine almak gerekiyor..Ağdayla bir ay rahat gidiyorda ağda kanatıyor yaw:1no2:

o yüzden "veet krem" :1yes2:

hmm peki birşey soracağım.Yakması,tahriş etmesi var mı?:1closedeyes:

kuaförde yada evde sir ağdayla alanlara sormak istiyorum malum o bölge normal ağdayla bile alırken her an kopup elinde kalacakmış hissi veriyor.
sir ağda çok sert oluyo sarkma yapar diyolar bir süre sonra
bide asıl sorunum o bölgemin bacaklarıma göre daha esmer olması sinir oluyorum
peki buna çare bulabilen varmıııııııııııııııkafamçokkarıştı

Bende makineyle alıyorum çok acı veriyo iyi bi kuaför bilsem bayan utanmayıp gidecem aaaaaaaaaaa bıktım valla bende adetten sonra alıyorum gerçekten acı az oluyo kolay gelsin hanımlar

kizlaaaaaaaaar peki istanbulda sefaköy-bakirköy civarlarinda uygun ve temiz yer bilen varmiiiiiiiiiiiiii

ben biraz ip ucu vereyim daha bir senedir el ağdası kullanmaya başladım ben sır ağda hiç kullanmadım ama el ağdası hakkında yapılması gereken özel bölge için sakız büyüklüğünde bir parça koparıp ilk önce bacağının bir yerinde onu kıvama getir komşum buna çürütmek deyimini kullanıyor banada o öğretti sonra hızlı hareket ederek alabilirsin bir kaç denemeden sonra elin alışır ben öğrendiysem sen de öğrenirsin ben şimdi kızıma bile onu yapıyorum pürüzsüz bir cilt oluşuyor

evde -özellikle acemiler için-ağda yalan oluyor çek dur heryer yapış yapış iyisi mi utanmadan sıkılmadan bir kuaföre gitmek. 5 dakikada biter iş yahu.

kırk yılın başı makine değil de sir ağda ile alayım diye giriştim,yapmaz olaydım sir ağdayı her tafa bulaştırdım hem de yapışan sir ağdayı çıkartamadım,zeytinyağları ,kremler....offffff:çok üzgünüm: siz nasıl yapıyorsunuz?

ya su bikini bolgesi tam neresi oluyo yani kasik bolgesimi yoksa .................???????????

Canım nasıl makinaya dayanıyorsun ya?
Makinayı bacağıma yaptığımda ağdadan daha çok acı verdi. O bölgeyi düşünemiyorum ...
Makinayla almaktansa ağda yaptırırım daha iyi...:bbo:

evet yahu beyyynim almıyorkafamçokkarıştı makinayla nasıl yapıyorsunuz öyle!Hani ağdada çek filan ama böyle makina neyin nesi tırr tırr garip yahu.

:1shok:arkadaslar mesajlardan anladigim kadari ile bana cevap verilmemis ama bikini bolgesi orasi yani bolge kadinlik ay her neyse simdi siz onun icin kuaforemi gidiyosunuz:1shok:

Evet canım bikini bölgesi denen cinsel organdan bahsediyoruz.
Bazı arkadaşlar ordaki tüyleri almak için kuaföre gidip ağda yaptırıyolar.:utangac:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:1shok:aman allahim bi yasima daha girdim kizlar kusura bakmayinda utanmiyomusunuz yaaaa.:utangac:..allah aallaaah ay cok sasirdiiiiiim...

Valla canım ilk duyduğumda ben de şaşırmıştım ama zamanla aynı yere gidince alışılıyormuş sanırım.tatlicadiarzu Ben daha cesaret edemedim.

hayter ettim inan...jiletle alinsa ne oluyoki gidip yabanciya ayir bacaklari 3-5 tane kil icin olcak is degil valla...kimse kusura bakmasin ama,,,,,,,,:1no2:

ben çok utanırım valla gidemem hiçbiyere. o yüzden normal bildiğin ağdayla evde yapıyorum. acımıyorda bulaşmıyorda. alıştım yıllardır. sir olmadığı için azattığı filan yok ama bi kez alınca 2-3 hafta rahat ediyorum

yaa ben de geçen gün veet tüy dökücü ile aldım ve kullandım fakat bende dediğin gibi pürüzsüz olmadı, jiletle almışım gibi oldu, hatta şimdiden çıkmaya bile başladı.:( bikini bölgeme de denedim ve yanlış bir yerlere de sürdüm sanırım çok feci yanmaya başladı kendimi suyun altına nasıl attım bilmiyorum.:1no2:

valla mı?? alla alla :S ciltten cilde değişiyo demek bugun ben yine aldım kulalnıyorum bakalım eed taa içine surduysen hehe :P bende de ilk kullandıgımda öle olmuştu. bak ben mesela şimdi dizaltı bacaklarıma sürdüm öle yazıyorum buraya. az sonra spatulayla alacam.
ya şu lanet epilasyon aletiin kullanacam da çok acıtıyo bu pratik geliyo :a015:

ya varya şu marketlere her gittiğimde bakıyorum sir ağdalara ama yok ya yapamam heralde
çünkü bu ergenlik dönemlerimde baslamıştım sir agdaya heryeri yapış yapış ediyodum sonra sanki çok iyiymiş gibi jilete basladım iğğğğğğ.
bi de epi makina aldım hala duruyo ölece evde.

valla mı?? alla alla :S ciltten cilde değişiyo demek bugun ben yine aldım kulalnıyorum bakalım eed taa içine surduysen hehe :P bende de ilk kullandıgımda öle olmuştu. bak ben mesela şimdi dizaltı bacaklarıma sürdüm öle yazıyorum buraya. az sonra spatulayla alacam.
ya şu lanet epilasyon aletiin kullanacam da çok acıtıyo bu pratik geliyo :a015:

sanırım kıl yapılarımız farklı. :S ben bacaklarıma da yapmıştım o da 2 gün sonra hepsi çıktı.:çok üzgünüm: ağda yapıcam artık.

Back