Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

ya bu kasıklarda hatta bikini bölgesinin aşağılarında bacak kısmındada tüy sorununuz var mı :S

Oruç tutuyorum açık olmuyo sanrım yaa bi ağda için orucumu tutmamazlkta yapamam

eğer kılların uzunsa çok zaten aldırmadıgın için günah eğer öyle değilse sorun yok
orucun haricinde temizlikte farzdır arkadaşlar karıştırmayalım

orucun sakata girmez
yemek yemıyorsun su içimiyorsun cinsel ilişkiye girmiyorsun aldırdıgın kişi erkek değil nefis olayı olmayacak o yüzden sıkıntı olmaz
farklı bir acı olacagını pek sanmam
kök aynı kök yemek yedikçe beslenmıyor ki o kökler

o zaman her yaglı yediğimizde ay çiçeği gibi çıkar kıllar

Son düzenleme:
eğer kılların uzunsa çok zaten aldırmadıgın için günah eğer öyle değilse sorun yok
orucun haricinde temizlikte farzdır arkadaşlar karıştırmayalım

Yok yok çok uzun değil her zman jiletle aldığım için fazla kalın ve çok uğraşamıyorum ben yapamıyorum düzgünce en iyisi kuaför gibi

Kaşlarınızı ve bıyıklarınızı açkarna aldırın bir kere ve bide karnınız tokken aldırın
Aç ken vücudunuzu direnci düşük olduğu için acı daha fazla oluyor etinizi bile sıktığınızda canınız acıyor
Benim ağdacım aç gelme derdi canın çok yanar bide adetliyken gelme derdi tenin hassas olur...
Ağde yapmak zaten orucu bozmaz ister kendiniz alın ister ağdacı bozmaz sadece acı biraz fazla olur, en azında benim canım çok yanmıştı bir keresinde

Son düzenleme:
hıı sizde günah kavramı var yani.

aldırmamak günah, ama mahrem yerini (sağlık problemi gibi zaruri bir durum olmadığı halde) hemcinsin dahi olsa bir yabancıya açıp göstermek günah değil öyle mi? çok enteresan bir yaklaşımınız var. acayip çelişkili.

250 sayfayı okuyamadım ama şunu duymuştum ekleyeyim dedim. ağda zamanla sarkmaya sebebiyet veriyomuş o bölgede. aslında tüm vücutta.

evet sarkma yaptığı doğru ama bacak ve bikini bölgesi zaten yaslandıkca sarkıyo. bunu engelleyemezsiniz ki. ağda yapmasan jilet vurcaksın,daha güçlencek ve nokta nokta olcak tüm vucudun...
en iyisi lazer epilasyon, o imkanı olmayanlar içinse sir ağda

ben 3jaftada bir ağdaya gidiyorum yazları. kışında ayda 1 kez.. insanın kendini temiz hissetmesi gibisi yok. ayrıca evde yaptığınzda canınız 10 kat fazla acıyo benden söylemesi. hepinize acısız epilasyonlaarr

ben ilk kuaförde aldırdım kuaförüm açma konusunda ikna etti yani hatta bi kaç kere gel alalım dediklerinde kıpkırmızı olup çıkmıştım ordan ondan sonra kendim almaya başladım ilk zamanlarda zorlandım sesu portakallı sir ağda almıştım hiç bulaşma yapışma olmadı üstelikte evde de yapılsa acımıyo birde ekonomik olur 15 günde bir yapmanız önemli fazla uzun olunca ilk zamanlar zor oluyor ince kısımlarınıda rahatlıkla alıyorum ağdanın soğuma süresi 45 dk süre o zamana kadar işinizi halletmiş olursunuz azaldığını gördükçede bacaklarıma koltuk altınada yapmak istiyorum o yüzden de 1+1 kombine ağda ısıtıcı almak istiyorum bakalım daha önceden sir ağda yapmadığıma pişmanım çok kolaylık 10 gün tertemiz kalıyor nedendir bilinmez iyi hissettiyo :82:

arkadaşlar bende bıktım bu ağda işinden vallahi!! istanbul'da iyi bir güzellik salonu arıyorum aslında.ama çok da temiz olmalı..var mı önereceğiniz yerler? semt önemli değil yani yeterki iyi bir yer olsun yani güvenebileyim!

Yok artık sanmıyorum öyle bişey olcağını tamam hassas yerde yırtılma olmaz hani bende birkez aldırdım güzellik merkezinde demiştim ilk kez alıyorum diye kibar davranmıştı yani öyle bacaktan çeker gibi çekilirse allah muhafaza

maltepe minibus caddesinde bildiğim güzel ve temiz bir yer var.ismini vermem doğrumu bilmiyorum ama rüzgar başo diye biryer,sadece bayanlara özel.ben önceden orda aldırıyordum ama artık evde kendim alıyorum.orda aynur diye bir bayan vardı ben ona gidiyordum,haliyle biraz acıyo ama hakikaten temiz bir yer bide diğer yerlere göre biraz daha pahalı.

20 -25 Gunde bir kuaföre gidiyorum. 5 dkda bitiyor tertemiz. hem ağda ile zmnla azalıyor ve acıda kalmıyor.

canım sadece bayanlar geliyor yazmışın agdaya erkelerdemi geliyordu öle karma yerlerde mi var

canım sadece bayanlar geliyor yazmışın agdaya erkelerdemi geliyordu öle karma yerlerde mi var

yok bazı salonlarda çalışan erkeklerde oluyor ondan öyle demiştir bence =))
buarada gerçekten memnunsan gitmek isterim yaa

istanbul_fatih'te serap kuaför var. netten biraz ismi araştırırsanız ve imkanınız olurda giderseniz eğer kesinlikle memnun kalacağınızı düşünüyorum.

https://www.facebook.com/kuaforserapozturk detayları buradan görebilirsiniz.

iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…