• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

canım sadece bayanlar geliyor yazmışın agdaya erkelerdemi geliyordu öle karma yerlerde mi var

:60: yok yahu,erkek çalışanı yok demek istedimdi :) ben tesettürlü olduğum için erkeklerin çalıştığı yerlere rahat gidemiyorum,çekiniyorum.bi bıyık aldırmak için bile sırf bayan olan yerleri arıyordum da :)

yok bazı salonlarda çalışan erkeklerde oluyor ondan öyle demiştir bence =))
buarada gerçekten memnunsan gitmek isterim yaa

ben çekindiğim için annem zorla götürmüştü oraya ama 2.ye koşa koşa gittim düşün yani :).5-6 kere falan gidince de artık evde kendim yapabilirim diye gitmeyi bıraktım.yoksa herhangi bir şikayetim yoktu.1 senedir hiç uğramadım oraya ama değiştiğini pek zannetmiyorum,tanınmış bir yer olduğu için kalitesini düşüreceğini zannetmiyorum.gidersen beğenip beğenmediğini söylersen sevinirim..ben düğün içinde orayı düşünüyorum ama henüz hiçbir şey kesin olmadığı için gidip konuşamadım

Eldiven iyi bir alternetşf diye düşünüyorum. Sert çıkartmıyor. Bir de bu yaz köye gittik çamlardan gerçek çam sakızı topladık. yaralara falan konuluyormuş annem toplayalım dedi. bir gün dedim agda niyetine deneyim diye. Çok kolay ve acısız aldı. jilet falan kullanmadğmdan köklerde zayıf. cidden süper oldu. kolanyaylada parmagımda kalanları temizledim. biraz insanın elinden zor temizleniyor. ama 10 dakkada tertemiz oldu. imkanınız olursa deneyin derim.

Kızlar ben bayadır ağdayla filan uğraşmayı bıraktım jiletle alıyorum ama artık epilasyon aleti almayı düşünüyorum,ağdayla alırken acıyı filan geçtim de sanki etim kopacak gibi hissediyorum korkuyorum sonuçta ağda deriye de yapışıyor :18: makinada böyle bir şey olur mu? bir de çok fazla acıtır mı? :18:

Kızlar ben bayadır ağdayla filan uğraşmayı bıraktım jiletle alıyorum ama artık epilasyon aleti almayı düşünüyorum,ağdayla alırken acıyı filan geçtim de sanki etim kopacak gibi hissediyorum korkuyorum sonuçta ağda deriye de yapışıyor :18: makinada böyle bir şey olur mu? bir de çok fazla acıtır mı? :18:

ben yıllardır makinayla alıyordum. sir ağdayla alınca az çıkar söylentileri üzerine son bikaç seferdir ağdayla alıyorum. inanki makinanın yanında ağda hiç acıtmıyor bana göre. makinede her tüyün acısını tek tek hissediyorsun, yarıda bırakasın geliyor acıdan. ama ağdada bikerede çekip kurtuluyorsun, sadece o anda bir yanma hissi oluyor o kadar. makineyle kendime yıllardır işkence etmişim diyorum şuan:)

ben soğuk ağda bantlarıyla alıyorum çok rahat oluyor, bir defa makineyle deneyeyim dedim düğmesine bastım dönmeye başlayınca yaklaştıramadım bile kapattım hemen:1:

ben yıllardır makinayla alıyordum. sir ağdayla alınca az çıkar söylentileri üzerine son bikaç seferdir ağdayla alıyorum. inanki makinanın yanında ağda hiç acıtmıyor bana göre. makinede her tüyün acısını tek tek hissediyorsun, yarıda bırakasın geliyor acıdan. ama ağdada bikerede çekip kurtuluyorsun, sadece o anda bir yanma hissi oluyor o kadar. makineyle kendime yıllardır işkence etmişim diyorum şuan:)

ben soğuk ağda bantlarıyla alıyorum çok rahat oluyor, bir defa makineyle deneyeyim dedim düğmesine bastım dönmeye başlayınca yaklaştıramadım bile kapattım hemen:1:

makineden yavaş yavaş vazgeçmeye başladım zaten.
diyorum ya acıya dayanabilirim ama sanki derim de kopacakmış gibi hissediyorum o yüzden korkuyorum :18: ne zaman denemeye kalksam o alt tarafı alamıyorum hiç ağdayla bu yüzden :44:

makina kesinlikle çok daha çok canını acıtıyor.çünkü ordaki tüyler jiletten dolayı çok kalınlaşıyor almasıda güçleşiyor.ben senelerdir hiç ağdayla alamaıştım .ama şu son 5 keredir ağdayla alıyorum.bimde satılan ağda bantları işimi çok iyi görüyor.hem canımda çok az yanıyor hemde tüyleri tamamen alıyor.bence herkese öneririm.fakat çok fazla ısıtmamak gerekiyor yoksa tüyleri tamamen çekmiyor :80:

makina kesinlikle çok daha çok canını acıtıyor.çünkü ordaki tüyler jiletten dolayı çok kalınlaşıyor almasıda güçleşiyor.ben senelerdir hiç ağdayla alamaıştım .ama şu son 5 keredir ağdayla alıyorum.bimde satılan ağda bantları işimi çok iyi görüyor.hem canımda çok az yanıyor hemde tüyleri tamamen alıyor.bence herkese öneririm.fakat çok fazla ısıtmamak gerekiyor yoksa tüyleri tamamen çekmiyor :80:

ben yine deneyeyim en iyisi inşallah yapabilirim bu sefer...

emilyy bisey sorabilirmiyim ya nasil aliyorsun ben bikin bölgemin üst kismini gayet rahat bisekilde aliorum bimin agdabantlariyla ama alt kisim olmuyor almiyor nedense.bi önerin varmi pudra felanda denedim yinede almadi.

emilyy bisey sorabilirmiyim ya nasil aliyorsun ben bikin bölgemin üst kismini gayet rahat bisekilde aliorum bimin agdabantlariyla ama alt kisim olmuyor almiyor nedense.bi önerin varmi pudra felanda denedim yinede almadi.
valla canım ben alabiliyosam herkes alıyodur :) inan 7- 8 sene olmuştur hayatımda hiç ağda sürmemiştim orama .bi kaç kez denemiştim çekiyodum ama tüyler hiç gelmiyodu ağda oraya yapışıp kalıyodu o derece yani :) ama en sonunda alıcam dedim ne olursa olsun sabredicem ve yaptm.3e bölüyorum ağda bantlarını yavaş yavaş yapıştrıp çektm sık kendini alıcam diye şartla alıyosun ozmn :) canın çok yandıgı sıkıldıgn zamanda bırak diğer gün devam et 2 gün sürmüştü ilk alışım sonradan acımıyo zten 1 günde alıyosun diğer alışlarında. o çok hassas olan üst bölgeyide alamazsan eğer cımbızla al orasını sadece acımıyo uyuşuyo çnkü bi süreden sonra. birde şunu yapabilirsin ağda bandından parmaklarına değdir ağdayı , tüyleri öyle çek o da hiç acıtmıyo

merhaba kızlar bende sizin gibi ağdayla alamadığım için jiletle alıyordum daha sonra çok şükürki lazere başladım ve kıl tüy ve acı problemimden kurtuldum.Bence hiç düşünmeden lazere başlayın.ayrıca benim kardşim tıp okuyo kadın doğumdayken hocaları demişki kızlara sakın ağda kullanmayın jiletle bile alın ama oraya bişey yapıştırıp çekmeyin demiş.Çünkü oranın dokusu çok narin olduğundan ilerde sarkmalara doku kayıplarına yol açıyormuş kendisi ağda kullanan kadınlar yüzünden o organdan tiksindiğini söylemiş..bunu söyleyen bir erkek farketmeden kendimize hem acı çektiriyoruz hemde bize çok lazım olan bir organımızı resmen katlediyoruz..

merhaba kızlar bende sizin gibi ağdayla alamadığım için jiletle alıyordum daha sonra çok şükürki lazere başladım ve kıl tüy ve acı problemimden kurtuldum.Bence hiç düşünmeden lazere başlayın.ayrıca benim kardşim tıp okuyo kadın doğumdayken hocaları demişki kızlara sakın ağda kullanmayın jiletle bile alın ama oraya bişey yapıştırıp çekmeyin demiş.Çünkü oranın dokusu çok narin olduğundan ilerde sarkmalara doku kayıplarına yol açıyormuş kendisi ağda kullanan kadınlar yüzünden o organdan tiksindiğini söylemiş..bunu söyleyen bir erkek farketmeden kendimize hem acı çektiriyoruz hemde bize çok lazım olan bir organımızı resmen katlediyoruz..

peki o doktor lazerin uzun dönem yarar/zararının henüz ölçülmediğini kimsenin bi yorumda bulunamayacağını söylememiş mi? bi de bazı hekimlerin yumurtalıklara lazerin etki edebileceği yönünde çekinceleri olduğunu?
ben hiç bir erkek için almıyorum kendi temizliğim için alıyorum ve jiletle aldığımda 1-2 gün evet sadece 1-2 gün rahatım...çünkü sonra çıkmaya başlıyor ve çok rahatsız edecek şekilde kaşıntı hissi veriyor. üstelik çatal çatal ve kalın olması da cabası. 8 aydır ağda yapıyorum kıl dönmelerin daha yeni geçti ve kıl kökleri de zayıfladı
sir ağdayla alıyorum ayda 1 kere alıyorum bazen 5 haftada zaten ancak uzuyor alınacak kadar evet tabi ki yapıştırıp çekmek cilde etki ediyordur ama Allah aşkına 50 yaşımıza geldiğimizde zaten sarkacaz buna çözüm yok ki? sanki 2 kere alan hemen sarkıyormuş gibi yazmışınız.

ılk defa makıne ıle aldım gecen ay. çok memnunum 1 ay oldu hemen hemen daha yenı yenı alma sevıyesıne geldıler. jıletden kurtuldugum ıcın çok mutluyum hıc bu kadar uzun sure puruzsuz olmamıştım.

Ben ameliyat eldiveni kullanıyorum.Eczanelerde satılıyor.Eline takıp,temizliğini yapıyorsun;hiç bir yerde batmıyor.

arkadasa katılıyorum amelıyat eldıvenı cok ıyı ancak onda da tuylerın uzamasını beklemek gerekıyor o yuzden ben cezve sır agda kullanıyorum. cok rahat bve pratık kullanmanı tavsıye edrım..

Bende kuaföre gidipte aldıramayan kişiler arasındayım utanıyorum ya en kısa zamanda buna bi çözüm bulmam gerekiyo evdede berecemiyorum :(

Bende kuaföre gidipte aldıramayan kişiler arasındayım utanıyorum ya en kısa zamanda buna bi çözüm bulmam gerekiyo evdede berecemiyorum :(

bende çok utanıyodum canım ama kendimde alamıyodum kardeşim götürdü beni bigün zorla kadın benim çok rahatsız olduğumu anlayınca havluyla örtüp el yordamıyla aldı 1 - 2 derken alıştım valla çokda rahat oluyo ben kendime bir düzen tutturdum hastalığım bittiği zmn gidiyorum hep çünkü bir dahaki ay hastalığım bittiğinde anca alınacak kadar oluyolar.

bende çok utanıyodum canım ama kendimde alamıyodum kardeşim götürdü beni bigün zorla kadın benim çok rahatsız olduğumu anlayınca havluyla örtüp el yordamıyla aldı 1 - 2 derken alıştım valla çokda rahat oluyo ben kendime bir düzen tutturdum hastalığım bittiği zmn gidiyorum hep çünkü bir dahaki ay hastalığım bittiğinde anca alınacak kadar oluyolar.

aynen cnm ben adet bitdikden sonra aliyorum durumuna göre

Back