- 25 Ocak 2011
- 216
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oruç tutuyorum açık olmuyo sanrım yaa bi ağda için orucumu tutmamazlkta yapamam
eğer kılların uzunsa çok zaten aldırmadıgın için günah eğer öyle değilse sorun yok
orucun haricinde temizlikte farzdır arkadaşlar karıştırmayalım
arkadaşlar bu nedir yaa,yırtılma mırtılma böle bişe oluyo muş mu töbestafurullah :18:? şimdiye kadar bikini bölgesine ağda yapmadığım için bilmiyorum duymadım da, var mı gerçekten böle bişe yoksa uydurma mı? ney nasıl yırtılıyo anlamadım,
yani gözümü korkutmayın benim zaten jiletle aldığım için çok sertleştiler çokk acıcak alınırken biliyorum da daa fazla bişe istemem yani :26:
bilenler bu konu hakkında bişeyler sölerse çokk sevinirim. anacım cahillikde başa bela gerçekten![]()
arkadaşlar bende bıktım bu ağda işinden vallahi!! istanbul'da iyi bir güzellik salonu arıyorum aslında.ama çok da temiz olmalı..var mı önereceğiniz yerler? semt önemli değil yani yeterki iyi bir yer olsun yani güvenebileyim!
maltepe minibus caddesinde bildiğim güzel ve temiz bir yer var.ismini vermem doğrumu bilmiyorum ama rüzgar başo diye biryer,sadece bayanlara özel.ben önceden orda aldırıyordum ama artık evde kendim alıyorum.orda aynur diye bir bayan vardı ben ona gidiyordum,haliyle biraz acıyo ama hakikaten temiz bir yer bide diğer yerlere göre biraz daha pahalı.
canım sadece bayanlar geliyor yazmışın agdaya erkelerdemi geliyordu öle karma yerlerde mi var
canım sadece bayanlar geliyor yazmışın agdaya erkelerdemi geliyordu öle karma yerlerde mi var[/QUO
yanlış anlaama ama buna gülücem:):):):)):) allah iyiliğini versin :):):)):)![]()
canım sadece bayanlar geliyor yazmışın agdaya erkelerdemi geliyordu öle karma yerlerde mi var[/QUO
yanlış anlaama ama buna gülücem:):):):)):) allah iyiliğini versin :):):)):)![]()
çoğu erkek göğüs ve sırt tüylerinden kurtulmak için ağda yöntemini kullanıyor...bayan ve erkek kuaför+güzellik salonlarında baya yaygınlaşmaya başladı bile hatta.![]()
çoğu erkek göğüs ve sırt tüylerinden kurtulmak için ağda yöntemini kullanıyor...bayan ve erkek kuaför+güzellik salonlarında baya yaygınlaşmaya başladı bile hatta.![]()
ben de zaten bunu bilerek söyledim![]()
arkadaşlar bende bıktım bu ağda işinden vallahi!! istanbul'da iyi bir güzellik salonu arıyorum aslında.ama çok da temiz olmalı..var mı önereceğiniz yerler? semt önemli değil yani yeterki iyi bir yer olsun yani güvenebileyim!