ilk alışta çok acıo evet ama buna bi dayan kanasada dayan çek al ikinci zaman alışında daha az acıyacak 3.yü artık düşünemiyorum ne kadar rahat olur ben 2 defa aldım daha yeni inanki o altları nasıl alıcam die düşünürken almışım bitmiş bile 3 ye hazırlanıom şimdi 3 hafta falan geçti anca çıkıo...ama ilk almada acıo çünkü orası alışık değil zamanla alışıo dediğim gibi üst taraflar hiç acımıo hele
yakın olsaydın hallederdik ama uzaksın sanırım bana ::97:
eğer imkanın varsa bence kuaföre aldır derim korkma utanma.
ben ilk aldırdığımı anlatsam gülersin
yaa kuafredegidemiyormki kndim alsm dha iyi olcak taa bi cesaret edeblsm acıya dayanablsm
ozaman kendin alırken aklına en kızdıkların gelsin öyle daha az acı hissediyorsun.Ve ara vermeden seri bir şekilde çek. Bir süre sonra uyuşmaya başlar.
ya duştan snra biraz almayı denedmde cok az alabldm tutuyorm ama cekemiyorm acıcak diyeD:
ben o bölgeyi ne ile alırsam alayım (sir ağda,eldiven,ılık ağda) fazla sivilce oluyor sivilce değil aslında küçük yara gbi bişey kıl dönmesi falan bacaklarımda koltuk altında falan hiç bir problem yok ama orası öyle oluyo
önerebileciğiz ağda ve ağda sonrası bakım ürünü var mı
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ben ağdaya gidiyodum ve ağda sonrası en az 1 hafta kızarıklığım tahrişim küçücük küçücük sivilcelerim yani pütürlü cildim gitmiyodu. Bu yüzden burda okuduklarımdan hareketle eldiven kullanıyım dedim. Nasıl olacağını görmek için de kasıklarıma yakın bi bölgeden biraz yaptım. Acı olayı çok iyi yani çok rahat ama aldığımda benek benek aldığım yerlerde kzıarıklıklar olup geçti yani ağdaya göre çok iyi ama 2 gündür bi şey farkettim ve mahvoldum resmen. Eldivenle aldığım yerden çıkan tüylerin hepsinin dibi kırmızı. Böyle nokta nokta o bölge tamamen kırmızı
Ne yapıcam bana yardım edin. Ya ağda sonrası tahrişimi hemen alacak bir şey ya da eldivenle sonrası olanalrı çözecek bir öneriniz var mı? Pürüzsüz olsun ve kızarmasın istiyorum çok mu şey istiyorum
ben şu 2 aya kadar işkence çekiyomuşum resmen bir komşum 10 senelik ağdacısıyla tanıştırdı beni ve 2 aydır ne rahatlık nerahatlık anlatamam.ben ıyk uyk diyene kadar anaaaa bir baktım bitmiş ne birsivilce ne tüy her yeri 10 dk tutmuyo bile alması.birde çok acır diye tahmin ediyodum bacaklar daha acıdı ona nazaran.çok memnunum.eskiden bende iki büklüm oluyodum bikeresinde ağdaylamıydı eldivenlemi 1.5 saatte aldım resmen yaaa gülüyorum şimdi halime
Aklı olan ve tabiiki maddi imkanı el veren lazer yaptırsın, ağdayla uğraştığım günleri düşününce fenalık geliyor valla :)) Alsam kızarıklık oluşurdu pürüssüzlüğün tadını çıkaramazdım, zaten hadi kzıarıklık geçti derken bir kaç gün sonra yavaştan fırtlamaya başlardı tüyler. Aman aman,şimdi bitti o dertler,ilk defa bu yaz ayını çok rahat geçireeğim. Yaşasın :)
ısrarla ağda yapanlara da tavsiyem,tanaçan depilissima ağdalarıdır. Vi-vet de fena değl aslında ama en önemlisi de ağdayı çekiş şekliniz. Bikini gibi hassas bölgelerde küçük bölgeye sürün ve kaliteli bir ağda beziyle çekin.Çekerken de derinizi gergin tutmayı unutmayın,çok ama çok mühim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?