How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bikini bölgesini evde nasıl alıyorsunuz?

Kızlar şu adrese bakın,

ww.bakimliolmak.cm

Sir ağda setleri var aynı kuaförlerde olduğu gibi,

Biz birkaç arkadaş aldık evde kendimiz yapıyoruz ağdamızı,

Bikini için konserve ağda ideal,

Ayrıca üstler için mini başlıklı kartuş ağda da var,ben onu da kullanıyorum,

Makinasının fişini takıyosunuz ısınıyo,sonra sür çek bu kadar basit,

Zamanla azaltıyo hem sir,makina aynı jilet gibi çoğaltır diye düşünüyorum,

Bu siteyi inceleyin çok işinize yarayacak eminim
....boshayallersmile

Son düzenleme:
Kızlar şu adrese bakın,

ww.bakimliolmak.cm

Sir ağda setleri var aynı kuaförlerde olduğu gibi,

Biz birkaç arkadaş aldık evde kendimiz yapıyoruz ağdamızı,

Bikini için konserve ağda ideal,

Ayrıca üstler için mini başlıklı kartuş ağda da var,ben onu da kullanıyorum,

Makinasının fişini takıyosunuz ısınıyo,sonra sür çek bu kadar basit,

Zamanla azaltıyo hem sir,makina aynı jilet gibi çoğaltır diye düşünüyorum,

Bu siteyi inceleyin çok işinize yarayacak eminim
....boshayallersmile
yok ablacım, makina çoğaltmıyo, ben yıllardır kullanıyorum, baya inceldi tüylerim, tek sorun makinayla aldığımda daha çok batık tüy oluyo, uzamasını beklemem gerekiyo...
"en kısa tüyleri bile alır" diye sürekli ürünler çıkıyo ama malesef en kısa tüyleri alack da bi formül yok sanırım, illa ki uzamasını bekliyosun, şu yaz günlerinde zor oluyo,kolsuz giymem genelde ama tişörtlerimin çoğu kolumu kaldırdığımda koltuk altımı gösteren şekilde, bıktım ceket, bolero giymekten, yok mudur bi yolu bunun?bilmiyorumkismile

ya arkadaşlar bende bugüne kadar hep jiletle aldım, artık cesaretimi toplayıp sir ağdaya başlamak istiorum ...
ya orası çok yumuşak bi bölge ağda orda kalmasın sora :) yani ben çekmeye ile korkarım
bide normal ağdayla mı yoksa sir ağdaylamı yapmamı önerirsiniz

ya arkadaşlar bende bugüne kadar hep jiletle aldım, artık cesaretimi toplayıp sir ağdaya başlamak istiorum ...
ya orası çok yumuşak bi bölge ağda orda kalmasın sora :) yani ben çekmeye ile korkarım
bide normal ağdayla mı yoksa sir ağdaylamı yapmamı önerirsiniz

Sir ağdayla daha kalıcı bi çözüm olur,

Normal ağda şekerli olduğu için kıl köklerini besliyor diye biliyorum,

Sir ağda azaltıyo hem de kıllar daha ince cansız oluyo,denemeni tavsiye ederim...

arkadaşlar bende burdakileri okuduktan sonra ağdaya başlayayım dedim ama bu kadar acıtan bişi olamaz zor dayanılıyor ya size bi sorum olcaktı bikini bölgesine ağda yaparken dudak kısımlarını da alıyor musunuz yani zor sanki oraları almak da.bi arkadaştan duydum koltukaltını sirle alıyormuş kararmış öle bişi olur mu??

valla arkadaşım ağdanın yanlış kullanımı durumunda o kararma oluyor bende 4 ay oldu sir ağdayla alıyorum..heryerimi bikini bölgemide alıyorum dudaklarıda hiçbişiycik olmuyor...ilkten acır diyodum parmağıma az ağda alıyorum dudakları öle hallediyrum

kullandığın ağda çok önemli canım depilissima azlen tablet yada kalıp ağda kullan eritiyorson elinle sürüyorsun domuyor hemen zaten elle çekiyorsun tabş tencerede falan eritmeyle olmuyor konserve ağda makinesi alman lazım ben depilissimanın konserve ağda makinesini aldım birde metal cezve içine olan onda eritiyorum spatula ile sürüyorum sonra bir elimle gerdirip diğerinle çekiyorum internetten aldım bu ürünleri

döner başlıklı,ve pudrasız ağda kullanıyorum öncelikle.eskiden pudrasız kullandığımda çok çabuk kuruyordu sanki,yada çok cıvık cıvıktı bilmiyorum,pudrasız su gibi akıp gidiyor hiç ağır gelmiyor bana,neyse sonra ağda bandını küçük parçalara bölüp alıyorum,2 parmak büyüklüğünde kesiyorum ve ufak ufak alıyorum böyle daha az acı oluyor

benim aldığım ağdanın üstünde sesu ılık sir ağda yazıo şu roll-on şeklinde ben onla aldım.o elle çekilen ağdalarla ben alamam bezle falan çekiorm ben ağdayı.çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için amaaan zor işler yahu bu ağda falan:D

ben hep jilet kullanıyordum son olarak epilasyon makinesiyle aldım ilk aldğımdan mı ne hep kıl dönmesi oldubilmiyorumkismile

jiletii önermiyorum ağda yaz aylarında denenmiyor.sir ağda yaparsan onların çözücü yağlarıda var onunla beraber kullanmalısın.çünkü şekersiz olduğundan yıkasanda geçmez en ıyısı epılatör temiz ağrısız pürüzsüz.ben onu deniyorum a.s

şimdi önceden jilet kullanmandanda kaynaklanıyor.kılların kökü ve kendisi sert.epılatör kökten aldığı için ilk başlarda batık gibi çıkıyo bu ağdalardada böyle mesela sir ağdaya gitsende aldıtan sonta iğne ucu ıle onları temizler

ben özel bölge ve bacaklar için lazere gidiyorum şimdi yok denecek kadar az.ve çok memnunum.şu kıllar başa bela ya.

.

Ya bise sorabilirmiyim

sekerli agda kil köklerini besliyor diye kullanma taraftari degilim, kullanmiyorumda zaten

fakat sekerli agdayi bacagina sürdügün zaman geri hemcecik cekip aliyosun, bu kökler ne ara besleniyor??
:sm_confused:

merhaba arkadaşlar.bende kıl yönünden oldukça muzdaribim.ben vivolün ağda makinesini ve konserve ağda kullanıyorum.benim sorum şu şimdilik temizliğimi iyi kötü yapabiliyorum ama hamile kalırsam temizliğimi nasıl yapıcam.şimdiden kara kara bunu düşünüyorum.acaba bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı.jiletle eşimden yardım istemektende utanırım sanırım.birde alt tarafları yani makat kısımlarına doğru olan kısımları tam olarak alabiliyormusunuz.üst tarafları görüp çok kolay alabiliyoruz ama orası daha zor bence.

bikini bölgesi için jilet satılıyor onlarla yapıyorum kararma falanda yok canımda yanmıyo ne agdayla ugrasabılırım nede kuafore falan yaptırabılırım ayıp ya doktor baska kuaforde yaptırılacakca cok ıyı bır kuafor olmalı hıjyen pahalı guzellık merkz gıbı onada ben gıdemem zaten watsons da var bu jıletlerden bırde dıa markette var icınde 8-10 adet var 3tl pempe ve mor renkte jıletler ıste

merhaba arkadaşlar.bende kıl yönünden oldukça muzdaribim.ben vivolün ağda makinesini ve konserve ağda kullanıyorum.benim sorum şu şimdilik temizliğimi iyi kötü yapabiliyorum ama hamile kalırsam temizliğimi nasıl yapıcam.şimdiden kara kara bunu düşünüyorum.acaba bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı.jiletle eşimden yardım istemektende utanırım sanırım.birde alt tarafları yani makat kısımlarına doğru olan kısımları tam olarak alabiliyormusunuz.üst tarafları görüp çok kolay alabiliyoruz ama orası daha zor bence.

Ben alt kısımları ayna yardımıyla bildiğin şekersiz sakızla alıyorum,

Hem ufakları da alıyo,yani ben regl dönemi biterken alıyorum,

Bir dahaki aya anca alınabilecek derece uzuyo,

Yani nasıl desem bir kirpiğin yarısı kadar uzunlukta olsa bile alıyo,

Çok basit acısız pratik ve hem sakız uzun vadede kesinlikle bitiriyo tüyleri,

İspatı var yani ablam on yıldır kullanıyo,

Şu an üç beş tane çıkıyo bikini bölgesinde,

Baktım gördüm vallahi üç beş taneydi üsstte,deneyin,

Ben üç yıldır kullanıyorum acaip azalttı,yemin ederim işe yarıyo,

Sakızın yarısını alın çiğneyin,

Elinize alın ikişer üçer çekin,eldivenle alıyo gibi aynen,

İlkinde acıyo biraz,ama sonra alışıp vazgeçemiceksiniz iğne batması gibi azıcık acıyo,

Ve bir ayda anca alınacak uzunluğa geliyo,hem de inceliyo tüyleriniz,

Kesinlikle tavsiye ederim...

Bu konuda her yere yazdım bu sakızı kimse ilgilenmedi pek ama deneyip gören kesinlikle

anlayacak çok etkili olduğunu,beş altı yıl sonra bu bölgedeki tüylerden tamamen

kurtulduğumu yazarım size artık...
boshayallersmile

Azul sen aylar önce bu sakız yöntemini söylemiştin geçen gün sakız çiğnerken deniyim dedim bacağımda ama kıllar gelmedi :roflol:
Ben mi yapamadım acaba? -tatlicadiarzu-

Back