Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın pınar azul pınar losyonun ilk seansı bitti şimdi bişiy sorcam..10 gün oldu zati ağda yapalı bu hafta bidaha ağda yapsam tekrardan mı sürcem losyonu???
Arkadaşlar, konuyu tekrar başlatmak gibi bir niyetim yok. Polemik halinde devam ettirmeyin lütfen. Görüyorum ki bazıları çook rahatsız olmuş yazdığım mesajdan. Zaten amacım, acaba birileri okur da kuaförde yaptırmanın yanlış olduğunu öğrenir mi, idi. Çünki bilmeyen insanlar var bunu, ve duyunca şaşırıyorlar. Ayrıca benim kimseye dikte etmeye çalıştığım bir cümle de yok mesajda. hoşçakalın...
ya ne bileyim işte pürüzsüz olsun istiyorum ondan yani neyse ozaman haftaya yaparım yine losyonu sürcem dimi şimdi
ya kızlar bende batık tüy oluyo hep, acaba epilatörle aldığım için mi?
selam kzlarr sempatiksalakcinni
burda yazilanlari okuyunca bi cesaret geldi bana.senelerdir ya tuy dokucu kremlerle yda jiletle icabima bakyodum bilmiyorumkismile.. ama bu gecici bi cozum onu farkettm gecte olsa mirmirmirmir..smdi sir agda yda epilator olayina girmeye karar verdim..ama hangisini kullansam ve kendim yapcam evde yapmak istyorm bana yardm edeblcekk vrmi acaba ?? smdiden tesekkur ederm opuyorumnanaktan
kızlar tüm kökten alım yöntemleriyle tüyler zayıfladıgı için deriyi yaramıyor ve deriş altından yürüyor diye biliyorum. arada bir yani agdadan sonra ben eve gelince jilet yapıyorum bunu da agdacım soyledi. bu ayede zayıf kıl kökleri gucleniyor ve batık olmadan dışarı cıkabiliyorlar.
bende sir e alışmaya çalışıyorum ama heryeri batırıyorum ya..yapış yapış oluyorum ağda sonrası bilmiyorumkismile sinir oluyorum. ama jiletten bin kat iyidir
bence sir agda kullann epilator kil donmesi yapiooo batikla ugrasma bide orda
devamlı kıl kökünden alındıgında kıl kökleri zayıflıyor ve derinin dışına çıkamayıp derinin altında büyümeye başlıyor bu yüzden batık oluyor... 3 4 ayda bir jiletle alıp köklerin kuvvetlenmesini saglamalıyız arada sırada jilet kullandıgınızda bu sorunun olmadıgını göreceksiniz....
ayy ben cok korkuyorum yapısır kalırsa diye bilmiyorumkismile çıkarabilirim dimi onu :jeyyar: