Kizlar tam olarak nerden alabiliriz bu kalip agdayi
kozmetikçilerde var canım
teşekkür ederim cevap icin
pekii, pudralı pembe kalıp sir agda mı demem gerekiyor alırken kısacası bunun bir adı var mı? alışveriş yaparken komik olmayayım sonra
sen kalıp sir ağda diye sor orda çeşitli renklerde var zaten
satıcı söylüyor şu hassas ciltlere şu şuna diye.
valla ben yeşil aldım yine de acıtmadı ama bidahakine pembe alcam.
Kızlar ben lazere gidiyorum ama gitmeden önce 1 yıl kadar bu ağdayı kullandım ve çok temiz , çok güzel alıyor . En ufak tüyleri bile alıyor o derece . İçerisinde şeker olmadığı için tüyleri beslemiyor ve uzun süreli kullanımda azaltıyor . Bugün kollarımı sağdakiyle aldım rengi de çok hoş pembiş pembişve hiç tüy kalmadı tertemiz oldu . Şiddetle tavsiye ediyorum :)
Eki Görüntüle 438457 Eki Görüntüle 438458
dün aldım ben bu kalıp ağdadan ve ısıtıcısındançekiçle kırıp bir kısmını erittim makinasında ama sürdüm vs beceremedim olmadı yanı çabucak donuyo üstelik bikini bölgesinde ki tüyleri de kırıyo verdiğim paraya yazık oldu anlıcağınız
İnternetteki araştırmalarımdan öğrendiğim kadarıyla pembe olanlar titanyum olarak geçiyor, yeşil olanlar da azulen.
Azulenin çekim gücü daha yüksekmiş, yani muhtemelen daha çok acıtıyor olabilir.
Titanyumun çekim gücü azulen kadar yüksek değilmiş.
Ben tabii ki acısından korktuğum için ^^ titanyum almayı düşünüyorum.
Henüz denemedim fakat yorumlar beni cesaretlendirdi. ^^
Ay takvimini de dikkate alarak devam edersem orada da gelişme kaydedeceğime eminim.
Konu sahibine şimdiden teşekkürler önerisi için. ^^
Kızlar ben lazere gidiyorum ama gitmeden önce 1 yıl kadar bu ağdayı kullandım ve çok temiz , çok güzel alıyor . En ufak tüyleri bile alıyor o derece . İçerisinde şeker olmadığı için tüyleri beslemiyor ve uzun süreli kullanımda azaltıyor . Bugün kollarımı sağdakiyle aldım rengi de çok hoş pembiş pembişve hiç tüy kalmadı tertemiz oldu . Şiddetle tavsiye ediyorum :)
Eki Görüntüle 438457 Eki Görüntüle 438458
bu kalıp ağda cezvede eriyince su gibi oluyor, aradan 3-5 dakika geçip soğumaya durunca macun kıvamına ulaşıyor, ancak ozaman yapabiliyorsun.
sizinki de öylemi oluyor? yoksa benim aldığım kalıp sir ağdanın markasından mı kaynaklanıyor aceba.
çünkü yıllar önce kuzenim vermişti onunla yaparken hiç öyle bişey olmamıştı. bide sizinkiler nasıl oluyor sorayım dedim.
ayrıca dediğin gibi hiç acı hissetmiyorsun. bende hep kuaföre aldırırdım ilk defa ağdayla kendim aldım, mükemmel bişey.
kartuş ağdayla falan alınmaz bikini bölgesi, en mantıklısı bu, yani kuaförlerin kullandığı
Ben spatula ile kullanıyorum canım çok rahat geliyor kartuşla hiç denemedim o yüzden bir şey diyemeyeceğimbunu spatula ile sürmek gerekiyor ama değil mi?
diğer kartuşlar uygulanamaz mı??
Bence canı diğer ağdalardan daha az acıtıyorİnternetteki araştırmalarımdan öğrendiğim kadarıyla pembe olanlar titanyum olarak geçiyor, yeşil olanlar da azulen.
Azulenin çekim gücü daha yüksekmiş, yani muhtemelen daha çok acıtıyor olabilir.
Titanyumun çekim gücü azulen kadar yüksek değilmiş.
Ben tabii ki acısından korktuğum için ^^ titanyum almayı düşünüyorum.
Henüz denemedim fakat yorumlar beni cesaretlendirdi. ^^
Ay takvimini de dikkate alarak devam edersem orada da gelişme kaydedeceğime eminim.
Konu sahibine şimdiden teşekkürler önerisi için. ^^
Çekiç midün aldım ben bu kalıp ağdadan ve ısıtıcısındançekiçle kırıp bir kısmını erittim makinasında ama sürdüm vs beceremedim olmadı yanı çabucak donuyo üstelik bikini bölgesinde ki tüyleri de kırıyo verdiğim paraya yazık oldu anlıcağınız
Bir kere sürdüğün yere ikinciyi sürmemelisin zaten canımevet bende bunu kullanıyorum çok güzel ikinci defa üstünden geçmeye gerek bile yok o derece iyi yani hem geçsek bile tahriş eder
Kesinlikle hele ki benim gibi canı tatlı olan birileri için bir mucizee resmenen iyisi lazer yaptırmak bence kökten çözüm
Ben spatula ile kullanıyorum canım çok rahat geliyor kartuşla hiç denemedim o yüzden bir şey diyemeyeceğim
Bence canı diğer ağdalardan daha az acıtıyor
Ama ne kadar sürdüğüne de bağlı
Ağdayı az sürüp bir güzel yayarsan çok az acır canın
Cesaretlenmelisin , kullanmalısın ben şiddetle tavsiye ediyorum vallaa
Çekiç mi
Ben direk kalıbı tencereye koyupta ısıtıyorum
Çabuk donmuyor aslında sen tam eritemedin mi acabaa
Paraya yazık olmaz kız iyi bir ağda çünkü tekrar denemelisin
Bir kere sürdüğün yere ikinciyi sürmemelisin zaten canım
Yoksa tahriş ediyor ve morarma olabiliyor
Kesinlikle hele ki benim gibi canı tatlı olan birileri için bir mucizee resmen
şükürler olsun lazeri bulanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?