- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
ay canım Allah senden razı olsun. ben bu dediğini normal sir ağda gibi sanmıştım, zaten kuaförlerde aynısını kullanıyor sanmıştım ama sanırım öyle değil.
dün aldım dediğin gibi pudralı kalıp ağda, üzerinde en hassas bölgelerde yüzünüzde kullanılabilir yazıyor. biraz önce yaptım bikini bölgeme ve bıyıklarıma.. ve gerçekten de dediğin gibi hiç acı duymadım. ben 500ml pembe kalıp ağdayı 7.5 TL'ye aldım. markadı "ağdacı" diye birşey. kuaför malzemeleri satan biyerden aldım.
Peki ağda hemen mum gibi donmadı mı?yani ne sıklıkla ısıttınız
bu kadar şeyle uğraşılırmı canım ya yok cezve ile ısıt tekrar git ısıt git gel git gel işkence gibi. Ben vedusa ağda setini kullanıyorum makinaya koy pudralı karuşunu o ısıtıyo sonra direk sür sonra koy bezi çek herşey bu kadar basit okurken baya güldüm cezve olayına falan :)
ewt denemedim bilmiorum tamam mı ben o kadar acıya dayanıyorum alışığım yani ok.?
Eki Görüntüle 433388
marketten bunu buldum, umarım dediğiniz gibidir kızlar yaa, pudralı falan diyo. çok korkuyorum denemeye. cesaret edip deneyebilirsem yazcam
ama bizim bahsettiğimiz bu değildi canım ya,kalıp ağdadan bahsediyoduk
http://www.vimjo.com/resimler/urunler/1441/b/vi-vet-sir-kalip-agda-500-ml-pudrali.jpg
bak böyle kalıp gibi ,hatta tuğla gibi mazallah birinin kafaya gelse yarar vallahi
evet canım yaa tahmin ettim ama markette yok bu kalıplardan, internetten sipariş verecem sanırım. Dün bi defa ısıtım sonra vazgeçtim, oramı buramı yırtmak istemiyorumayyy sanki işkence valla bu ne ya, artık bacaklara falan kullanırım bunu da, ne demişler bilmediğin otla ....
bu arada merci canım bilgilendirmeler için, çok makbule geçti valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?