Bikini bölgesine acısız ve tertemiz yapan ağda :)

Peki ağda hemen mum gibi donmadı mı?yani ne sıklıkla ısıttınız

o anestezi kremin adı emla dr yazıyor eczane fiyatı pahalı ama yüzdesini ödersiniz ben kullanmadım ama arkadaşım kızına alıyordu mamnundu

Peki ağda hemen mum gibi donmadı mı?yani ne sıklıkla ısıttınız

kusura bakmayın yazınızı yeni gördüm, inşallah okursunuz veya bunu merak eden başkasına yardımcı olurum belki.

evet çok çabuk donuyor, sürelemeyecek kıvama gelince tekrar ısıttım. bu ağda işine evde tek başınıza ve bütün perdeler çekili olarak başlamanızı tavsiye ederim, yoksa belinizde bir havlu elinizde bir cezveyle ara sıra mutfağa gitmeniz gerekecek

Ben de dün ilk defa denedim bunu.Öncelikle ağda kalıbını kıramadım.En son bulduğum çözüm iki poşetin içine koydum ağdayı ,mutfak lavvobosunun içene doğru tutup çekiçle vura vura kırdım Daha sonra az bi parçasını cezveye koydum ocağa koydum odaya spatula almaya gittim geldim bir de ne göreyim mutfak dumanaltı olmuş o reçinenin kokusu ciğerlerimi yaktı resmen ağda da su gibi olmuş.Ocağın altını tamamen açmışım. Neyse sonra ağda soğudu da tekrar katılaştı ama bu sefer de o küçücük spatulayla süremedim bacağıma ben de en iyisi bikini bölgesini deneyeyim dedim.Oraya küçücük küçücük sürdüm.Aldım baya.Sonra biraz daha kırıp tekrar yaptım falan.Ama boğazımdaki tahriş geçmedi diyebilirim.

Neyse işte bu ağdayı ilk defa kullandım ,bacağımın tekini aldım tekini alamadım bikini bölgesi yarım yamalak ama yine de hoşuma gitti.Bir dahakine daha bilinçli ve tecrübeli olarak daha iyi yapacağımdan eminim.
Denemek isteyenlere bir kaç öneri.
Ağdayı çekiçle kırabiliyorsunuz yalnız önce 2 poşete koyun tek poşete koyarsanız çekiç poşeti yırtınca etrafa dağılabilir.(Allahtan bunu akıl etmişim,ama tabi çekiç gibi hunharca bir yöntem yerine daha akılcı bi yöntemi varsa ve paylaşırsanız kendimden utanabilirim.Barbar mıyım neyim ya çekiçle ağda kıran bir insan)
Ağdayı çok fazla ısıtmanıza benim gibi su haline getirmenize gerek yok,sonra ortaya çıkan koku ve duman solunum yollarını tahriş ediyor.reçineli reçineli kokuyor bütün ev. zaten en kolay tamamen donmaya yakın yapılıyor.
Bacaklarınıza yapacaksanız büyük spatula kullanın.
Tüyleriniz çok uzunsa acıtabilir kısaysa bu ağda daha uygun.

bu kadar şeyle uğraşılırmı canım ya yok cezve ile ısıt tekrar git ısıt git gel git gel işkence gibi. Ben vedusa ağda setini kullanıyorum makinaya koy pudralı karuşunu o ısıtıyo sonra direk sür sonra koy bezi çek herşey bu kadar basit okurken baya güldüm cezve olayına falan :)

bende de var o dediğin ağda setinden ve sadece bacaklarım için kullanıyorum. merak ettim o kartuşları bikini bölgendeki küçük bölgelere nasıl sürebiliyorsun?
denemediğin için bilemezsin bu acısı çok az olduğu için tercih ettiğimiz birşey.
alemin akıllısı sensin galiba o kartuşlu ağdaları bilen kullanan bi sen varsın??

ayyy ben de denicem bu kalıp ağdayı, tabi bulabilirsem. ilk defa denicem ağda olayını, umarım yüzüme gözüme bulaştırmam. bakalım nolacak.

marketten bunu buldum, umarım dediğiniz gibidir kızlar yaa, pudralı falan diyo. çok korkuyorum denemeye. cesaret edip deneyebilirsem yazcam

Valla esmer ve kıllı biri olarak ağdanın her çeşidi hakkında bilgim var 15 senedir ağda ve çeşitleriyle iç içeyim.Hem kollarımı hem de bacaklarımı yaptırırım.Tatile giderken göbeğimdeki tüyleri bile ağdayla alırım...

1 kere bikini bölgeme ağda yaptırdım gözümden yaş geldi.

O yüzden yıllardır jilete devam..Çok ta mutluyum ve alıştım.
Kaldı ki köklü bir bikini bölgem var,acı olmaması imkansız.
Hele ki bi arkadaş kartuşla demiş,mümkünatı yok maalesef...

evet canım yaa tahmin ettim ama markette yok bu kalıplardan, internetten sipariş verecem sanırım. Dün bi defa ısıtım sonra vazgeçtim, oramı buramı yırtmak istemiyorum ayyy sanki işkence valla bu ne ya, artık bacaklara falan kullanırım bunu da, ne demişler bilmediğin otla ....
bu arada merci canım bilgilendirmeler için, çok makbule geçti valla

canım ucuzlukçularda var markette olmaz

bu kalıp ağda cezvede eriyince su gibi oluyor, aradan 3-5 dakika geçip soğumaya durunca macun kıvamına ulaşıyor, ancak ozaman yapabiliyorsun.
sizinki de öylemi oluyor? yoksa benim aldığım kalıp sir ağdanın markasından mı kaynaklanıyor aceba.
çünkü yıllar önce kuzenim vermişti onunla yaparken hiç öyle bişey olmamıştı. bide sizinkiler nasıl oluyor sorayım dedim.
ayrıca dediğin gibi hiç acı hissetmiyorsun. bende hep kuaföre aldırırdım ilk defa ağdayla kendim aldım, mükemmel bişey.
kartuş ağdayla falan alınmaz bikini bölgesi, en mantıklısı bu, yani kuaförlerin kullandığı

ben veet´in elle isitilan agdalarindan kullaniyorum koltuk alti ve bikini bölgeme hic canim yanmiyor fakat bacaklarimdaki tüyleri almiyor nedense sorunda degil zaten benim icin bacaklarimi epilasyon yapiyorum tüylerim azaldi.
bikini ve koltuk altindaki tüylerimde inceldi ve yumusadi agda kullanali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…