• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesine acısız ve tertemiz yapan ağda :)

Kızlar ben lazere gidiyorum ama gitmeden önce 1 yıl kadar bu ağdayı kullandım ve çok temiz , çok güzel alıyor . En ufak tüyleri bile alıyor o derece . İçerisinde şeker olmadığı için tüyleri beslemiyor ve uzun süreli kullanımda azaltıyor . Bugün kollarımı sağdakiyle aldım rengi de çok hoş pembiş pembiş :21: ve hiç tüy kalmadı tertemiz oldu . Şiddetle tavsiye ediyorum :)
$images (1).jpg $images (2).jpg

teşekkür ederim cevap icin
pekii, pudralı pembe kalıp sir agda mı demem gerekiyor alırken kısacası bunun bir adı var mı? alışveriş yaparken komik olmayayım sonra

sen kalıp sir ağda diye sor orda çeşitli renklerde var zaten
satıcı söylüyor şu hassas ciltlere şu şuna diye.
valla ben yeşil aldım yine de acıtmadı ama bidahakine pembe alcam.

Kızlar ben lazere gidiyorum ama gitmeden önce 1 yıl kadar bu ağdayı kullandım ve çok temiz , çok güzel alıyor . En ufak tüyleri bile alıyor o derece . İçerisinde şeker olmadığı için tüyleri beslemiyor ve uzun süreli kullanımda azaltıyor . Bugün kollarımı sağdakiyle aldım rengi de çok hoş pembiş pembiş :21: ve hiç tüy kalmadı tertemiz oldu . Şiddetle tavsiye ediyorum :)
Eki Görüntüle 438457 Eki Görüntüle 438458

bunu spatula ile sürmek gerekiyor ama değil mi?

diğer kartuşlar uygulanamaz mı??

İnternetteki araştırmalarımdan öğrendiğim kadarıyla pembe olanlar titanyum olarak geçiyor, yeşil olanlar da azulen.
Azulenin çekim gücü daha yüksekmiş, yani muhtemelen daha çok acıtıyor olabilir.
Titanyumun çekim gücü azulen kadar yüksek değilmiş.
Ben tabii ki acısından korktuğum için ^^ titanyum almayı düşünüyorum.
Henüz denemedim fakat yorumlar beni cesaretlendirdi. ^^
Ay takvimini de dikkate alarak devam edersem orada da gelişme kaydedeceğime eminim.
Konu sahibine şimdiden teşekkürler önerisi için. ^^

dün aldım ben bu kalıp ağdadan ve ısıtıcısından :37: çekiçle kırıp bir kısmını erittim makinasında ama sürdüm vs beceremedim olmadı yanı :14: çabucak donuyo üstelik bikini bölgesinde ki tüyleri de kırıyo verdiğim paraya yazık oldu anlıcağınız :5:

dün aldım ben bu kalıp ağdadan ve ısıtıcısından :37: çekiçle kırıp bir kısmını erittim makinasında ama sürdüm vs beceremedim olmadı yanı :14: çabucak donuyo üstelik bikini bölgesinde ki tüyleri de kırıyo verdiğim paraya yazık oldu anlıcağınız :5:

benimkide tam tersi eridikten 5 dk sonra falan ancak kıvam haline geliyor sürülüyor.
onun haricinde zaten çabuk donan bir ürün, yani mantığı o.
eğer evde haroşe varsa (şu balkonda çay soğumasın diye kullanılıyor ya hani)
onun gibi birşey bulundur yayınızda donmaya yakın eritin.
yani malesef kuaförler gibi makine olmadığı için o zahmet çekiliyor yani.

İnternetteki araştırmalarımdan öğrendiğim kadarıyla pembe olanlar titanyum olarak geçiyor, yeşil olanlar da azulen.
Ay takvimini de dikkate alarak devam edersem orada da gelişme kaydedeceğime eminim.

evet bende bacaklarım için azulen olanların kartuşundan kullanıyorum. azulen daha çok acıtmıyor aslında daha sert olan tüyleride alabilme özelliği varmış. belki bacakta olduğu için acıtmamış olabilir.

kızlar yeni evliyim ben yaklaşık 4-5 senedir sir ağda ile bikini bölgemi aldırıyodum ama şimdi ewlendikten sonra taşındım yıllarca gittiğim ağacı kızdan memnundum şimdi burda başkasına gitmek istemiyorum bikaç kere kendim aldım uzatamıyorum da evli oldugum için, uzatmadan nasıl kurtulabilirim acaba? banyodan sonra haftada 1 epilatör ile üzerinden geçsem nasıl olur acaba? deneyen var mı?:31:

Eki Görüntüle 438457 Eki Görüntüle 438458

evet bende bunu kullanıyorum çok güzel ikinci defa üstünden geçmeye gerek bile yok o derece iyi yani hem geçsek bile tahriş eder ;)

bu kalıp ağda cezvede eriyince su gibi oluyor, aradan 3-5 dakika geçip soğumaya durunca macun kıvamına ulaşıyor, ancak ozaman yapabiliyorsun.
sizinki de öylemi oluyor? yoksa benim aldığım kalıp sir ağdanın markasından mı kaynaklanıyor aceba.
çünkü yıllar önce kuzenim vermişti onunla yaparken hiç öyle bişey olmamıştı. bide sizinkiler nasıl oluyor sorayım dedim.
ayrıca dediğin gibi hiç acı hissetmiyorsun. bende hep kuaföre aldırırdım ilk defa ağdayla kendim aldım, mükemmel bişey.
kartuş ağdayla falan alınmaz bikini bölgesi, en mantıklısı bu, yani kuaförlerin kullandığı

benimde aynı dediğiniz gibi oluyor ama ben bi yöntem buldum hem çabuk katılaşmıyor hemde çok sıcak olmuyor kaynatıp biraz bekledikten sonra o su gibi sıvılığı geçince bi tencereye sıcak su dolduruyorum kaynamış su tencereninde içine cezveyi koyuyorum onun ısısıyla katılaşmıyor mutfaga gidip gelmeme gerek kalmıyor

bunu spatula ile sürmek gerekiyor ama değil mi?

diğer kartuşlar uygulanamaz mı??
Ben spatula ile kullanıyorum canım çok rahat geliyor kartuşla hiç denemedim o yüzden bir şey diyemeyeceğim

Bence canı diğer ağdalardan daha az acıtıyor
Ama ne kadar sürdüğüne de bağlı
Ağdayı az sürüp bir güzel yayarsan çok az acır canın
Cesaretlenmelisin , kullanmalısın ben şiddetle tavsiye ediyorum vallaa :ssz:

Çekiç mi :53:
Ben direk kalıbı tencereye koyupta ısıtıyorum
Çabuk donmuyor aslında sen tam eritemedin mi acabaa
Paraya yazık olmaz kız iyi bir ağda çünkü tekrar denemelisin

evet bende bunu kullanıyorum çok güzel ikinci defa üstünden geçmeye gerek bile yok o derece iyi yani hem geçsek bile tahriş eder ;)
Bir kere sürdüğün yere ikinciyi sürmemelisin zaten canım
Yoksa tahriş ediyor ve morarma olabiliyor
en iyisi lazer yaptırmak bence kökten çözüm
Kesinlikle hele ki benim gibi canı tatlı olan birileri için bir mucizee resmen
şükürler olsun lazeri bulanlara :46:

evet çekiçle çünkü beton gibi çok sert o aldıgım ısıtıcının içinede hepsini sığdıramazdım zaten bende birazını kırıp koydum :1: erimişti halbuki ama niye yapamadım bilmiyorum :31:

Ben spatula ile kullanıyorum canım çok rahat geliyor kartuşla hiç denemedim o yüzden bir şey diyemeyeceğim

Bence canı diğer ağdalardan daha az acıtıyor
Ama ne kadar sürdüğüne de bağlı
Ağdayı az sürüp bir güzel yayarsan çok az acır canın
Cesaretlenmelisin , kullanmalısın ben şiddetle tavsiye ediyorum vallaa :ssz:

Çekiç mi :53:
Ben direk kalıbı tencereye koyupta ısıtıyorum
Çabuk donmuyor aslında sen tam eritemedin mi acabaa
Paraya yazık olmaz kız iyi bir ağda çünkü tekrar denemelisin

Kesinlikle hele ki benim gibi canı tatlı olan birileri için bir mucizee resmen
şükürler olsun lazeri bulanlara :46:

biliyorum bende onu yazmıştım zaten :120:

Bende ağda bantları kullandım bikini bölgemde ama hiç hayal ettiğim gibi olmadı
Canım elbette acıdı ve de tüyler tekrar çıktığında aynı kalınlıkta ve sertlikteydi
Gerçi kısa süreli bi kullanımda hemen azalmaz tüyler ama ne bileyim cesaret edemedim devam etmeye
Zaten tüylerle birlikte deriyi de çekip yırtacak diye aklım çıkıyodu
Bir de ağda yapışıp kaldı tenime tüyleri çekmeden sonra işim yokmuş gibi onları temizlemeye çalıştım:27:
Bir de bu kalıp ağdalardan deneyeyim bakalım ne kaybederim ki denemekten:1:

Back