• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesine acısız ve tertemiz yapan ağda :)

arkadaşlar benim canım kıymetlidir bugüne kadar hep tüy dökücü kullandım sir ağdayı deneme çabalarım mutsuzlukla sona erdi bugüne kadar ama bugüün yeni birşey buldum ve denedim sonuç mükemmel :) kalıp sir ağda kullandım ama pembe renkli olanından pudralı o çünkü. normalde onu cezvede ısıtıp eriyince spatula ile sürüp daha sonra elimizle çekmemiz gerekiyor fakat elimle çekmek zor olduğu için sürüp üzerine ağda bandı yapıştırdım vee çektim hiç canım yanmadı ve tertemiz oldu iyice altlarını bile aldım düşünün yani kesinlikle deneyin tavsiye ederim hepinize cici bakın cildinize :)

cnm nerden aldın bunu ben hiç marketlerde falan da görmüyorum bundan :53:bide ağda bandı yapıstrdım demişsin ağda bandı derken ağda bezini mi kastettin yoksa bildiğimiz hazır ağda bandımı yapıstrdın :44::44: :32::32:

cnm nerden aldın bunu ben hiç marketlerde falan da görmüyorum bundan :53:bide ağda bandı yapıstrdım demişsin ağda bandı derken ağda bezini mi kastettin yoksa bildiğimiz hazır ağda bandımı yapıstrdın :44::44: :32::32:

annem almış marketten ama kesinlikle vardır dikkat edin bundan sonra . normal ağda bezi canım ağdayı belli bir bölgeye sürdükten hemen sonra ağda bezini yapıştırdım ve çektim ağza bezlerini küçük küçük kestim ama yavaş yavaş aşağılara kadar yaptım :)

sence kartuş ağda bol pudralı olanlar bikini bölgesi için uygun mu ? bnde epılator var ama bikini bölgesi için zor :2: bikini bölgesi için kartuslar iyimiş okuduguma göre:6::7:

bahsedilen ürünün bu markasıda var ben daha denemedim ama denildiğine göre pudralı olması bebek gibi yapıyormuş şekersiz bir ürün olduğundan bu markada çok tutuluyor vivet
$vi-vet-sir-kalip-agda-500-ml-pudrali.jpg

Son düzenleme:
arkadaşlar geçen eczaneden alışveriş yaparkenn içeriye 4 tane bayan girdi bi ilaç ismi söyledilere ve aldılar.. kendi aralarında konuşurken kulak misafiri oldum :)
kadın 2 kutu alıcaktı bayanlardan biri bir kutu kızınla sana yeter alma dedi ben özel bölgeme bile uyguluorum falan dedi..
bunlar alıp çıktılar eczacıya sordum ne ilacıydı o dedim
anestezi imiş ağda yaparken o bölgeye sürüomuşsunuz uyuşturuomuş :)
çok ilginç geldi ve çok akılıca geldi:)) ama ne zararı vardır bilemem :)

arkadaşlar geçen eczaneden alışveriş yaparkenn içeriye 4 tane bayan girdi bi ilaç ismi söyledilere ve aldılar.. kendi aralarında konuşurken kulak misafiri oldum :)
kadın 2 kutu alıcaktı bayanlardan biri bir kutu kızınla sana yeter alma dedi ben özel bölgeme bile uyguluorum falan dedi..
bunlar alıp çıktılar eczacıya sordum ne ilacıydı o dedim
anestezi imiş ağda yaparken o bölgeye sürüomuşsunuz uyuşturuomuş :)
çok ilginç geldi ve çok akılıca geldi:)) ama ne zararı vardır bilemem :)

yani kadınlara helal olsun ne diyim iyi bi çözüm bence başımızın belası şu tüylerrr :44:

Son düzenleme:
şimdi kuaförden geldim. bi kaza geçirdiğim için haftalarca yattım. kıllarım çok uzundu. ağla ağla şiştim. ama kaymak gibi oldu. yine de kendim yapabileceğimi pek sanmıyorum çok acıdı

ne marka olursa olsun kökten alan her epilasyon ürünü (ağda,epilatör) canımızı yakar.Az acıtanı değilde kılları kırmayan ağda uygulamalıyız.Ben sesu ılık ağda kullanıyorum mesela.

eger böle bişi varsa hemen alırım canımın acısından her agda sonra aglıcam nerdeyse bikini bölgesi cok zor alana kadar ömrumden ömur gidio uyusturan bir ilac ii olur :12:

az acitan agda mi?:53:

alinan kil ayni kil. uygulanis sekli onemlidir.

sence kartuş ağda bol pudralı olanlar bikini bölgesi için uygun mu ? bnde epılator var ama bikini bölgesi için zor :2: bikini bölgesi için kartuslar iyimiş okuduguma göre:6::7:

cnm bikini veya koltukaltı için kartuş değilde kalıp ağda kullanman daha iyi olur :6: kartuşları bacaklarda kullanabilirsn:16:

yani kadınlara helal olsun ne diyim iyi bi çözüm bence başımızın belası şu tüylerrr :44:

eger böle bişi varsa hemen alırım canımın acısından her agda sonra aglıcam nerdeyse bikini bölgesi cok zor alana kadar ömrumden ömur gidio uyusturan bir ilac ii olur :12:

kızlar bahsedilen krem emla konu başlıklarındada var ordan bakabilirsnzz:8::7:

ne marka olursa olsun kökten alan her epilasyon ürünü (ağda,epilatör) canımızı yakar.Az acıtanı değilde kılları kırmayan ağda uygulamalıyız.Ben sesu ılık ağda kullanıyorum mesela.

ılık ağdayı nsl kullanıyosn cnm ben hiç ağda yapmadm bilmiyorum malesef:6::4::31:

bence acıtmayan ağda diye birşey yoktur, bende her zaman sir ağda kullanırım aynı ağda, aynı tüyler ama bazen daha az acı duyarım bazen daha fazla, bence bu kişinin o zamanki acı eşiğinin yüksek olmasıyla ilgili bişey. bu arkadaşta ağda yaptığı gün acı eşiği yüksekmiş bence.. birde tabiki pudralı ağdalar daha az acıtıyor bunun nedeni bölgenin tamamen kuru olmasını sağlayarak ağdayı tek seferde daha kolay çekmeni sağladığı için.

ılık ağdayı 10 dakika sıcak suyun içinde bekletiyorum kıvama geliyor zaten sonra hazır ağda bezleriyle tek seferde yapıştır çek yapıyorum kökten gidiyor canım :)

bikini bölgeme yaparken alt taraflardaki ağda tam olarak gelmiyor.yapış yapış kalıyor bukez oturup kalıntıları temizlemeye çalışıyorum :53:
şimdi bu ağdayı kırıp direk cezvenin içinemi atayım ekstradan bişey eklemiyorum dimi? bukezde cezveye yapışıp çıkmazsa annem beni kıtır kıtır keser :27: hep ağdaya başlıcam dedim ama cesaret edemiyorum bikez yapıyorum yarım yamalak sonra yine jilet forever :7:

Back