• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesine acısız ve tertemiz yapan ağda :)

Doktor arkadaşım diyor ki ağda zararlıymış.Lazerin etkisi tam bilinmiyor hasar verebilirmiş.Tüy dökücülere sıcak bakılmıyomuş kimyasalmış.Jilet kullanın diyor.Hey Allahım yarabbim ya.Feleğim şaştı.O zaman da sert sert olur ya:(
Ağlamak istiyorum:14:

kızlar ne çektik biz beee :ssz:

kalıp ağda değil de dün şu kartuş ağdalardan yapayım dedim yok olmadı canım yanıyo yanmasına ama temizleseydi sıkar dişimi katlanırdım alt kısımları yapamadım üstleri kırdı hep yoluk tavuk gibi oldu kiymetlimm sızlıyo hala ne biçim. :18:

ama taktım millet yapıyo ben neden yapamıyorum diye baktım gördüm kimse yapamıyomuş :27:

Ben kalıp ağda aldım (vivet) pembe pudralı ama ısınınca kahverengi oluyor, neyse ilk bacağımda denedim sıfır acı çok sevindim ama bikini bölgesinde çok kötüydü, üstler acımadı ama altlarda ölüyorum sandım. Bu marka mı iyi değil ben mi yapamadım bilmiyorum ki :(

şu bimdeki epi sir ağda bantını aldım yapıştırdım yeşil kısmı olduğu gibi bacağıma bulaştı mendiliyle temizlicem diye cnm cıktı beceremedimmi ne niye böle oldu anlamadım :110::eek::eek:

canm
şu bimdeki epi sir ağda bantını aldım yapıştırdım yeşil kısmı olduğu gibi bacağıma bulaştı mendiliyle temizlicem diye cnm cıktı beceremedimmi ne niye böle oldu anlamadım :110::eek::eek:
canm bimn agda bntlari hc gsel degl cok donuk elnle istamion bn utu basiodum erisn die yapistrion ceknce kalio avonunkni kullnmistm o gseldi

Kağıt ağdalar daha kullanışlı diyenlerde var.
Ben birkaç kez kullandım memnun kaldığımda oldu kalmadığımda ama yaz aylarında en güzeli ağda bantları.
Bu bantlardan en çok memnun kaldığım bim den alınan oldu.

Kalıp ağdalar gerçekten bikini bölgesinde çok rahat oluyor. Ağda bantları bazen detiyi kaldırabilir kiiiiii bikini bölgemde daha önce başıma geldi ((((((

Bende bacagima kullandım sonuçtan pek memnun kalmadım ama koltukaltima gayet başarılıoldu dün yaptım ve sonuçtan çok memnunum

canm

canm bimn agda bntlari hc gsel degl cok donuk elnle istamion bn utu basiodum erisn die yapistrion ceknce kalio avonunkni kullnmistm o gseldi
Ya ben bir buçuk senedir bimin ağdalarını kullanıyorm koltuk altı ve bikini bölgesinde gayet de memnunumm..sadece bnm teknik hatalarımdan kaynaklanan hatalar oluyor..yapışmadı hiç öyle bi taraflarıma ne bileyim
Evet yani kışın evimiz baya soğuk olduğu için ısıtmak sorun oluyor,,ben saç kurutma makinesiyle ısıtıyodm:eek:

Kızlar kalıp ağdayı bende kullanıyorum ama yeşil renk olanını., çok memnunum. Bacaklarımı alamıyorum bu ağda ile çünkü türlerin az olduğu yerler alınmıyor bu agdayla yada ben yapamadım :).Ama genital bölge ve koltuk atlı ' nda süper sonuç veriyor (özellikle genital bölge de)

Kızlar kalıp ağdayı bende kullanıyorum ama yeşil renk olanını., çok memnunum. Bacaklarımı alamıyorum bu ağda ile çünkü türlerin az olduğu yerler alınmıyor bu agdayla yada ben yapamadım :).Ama genital bölge ve koltuk atlı ' nda süper sonuç veriyor (özellikle genital bölge de)
canım hangi kalıp ağdayı kullanıyorsun

bende çok merak ettim ya şimdi bende yurtta kalıyorum sürekli sürekli muait olup yapamıyor insan sinirleri mi de bozuyor bu kıllar bacak koltuk altı makine alıyorum orayı alamıyor zorlanıyorum,jilet kullandım buyuzden ve smdı agda ıle almaya calıstıgımda yapısıyor cekıyorum gelmıyor yırtıldı cogu zaman cok acı cekıyorum bende gercekten ıse yarıyorsa bende denemek ıstıyorum :( agdadan sonra limon surunce bununda azalttıgını duymustum

Lazerden başka çözüm yok. Ağda faydasız.
Ağda uzamış tüyleri alır zaten.
Bu da demek oluyor ki uzayana dek kıllı gezilecek.
O yüzden ağdayı hiç sevmiyorum.
Koltuk altı ve genitale ne yapıp edip lazer yaptırmak lazım.
Bacak, kol vs. makineyle de alınır.

remove'un ağda bantları iyidir ya, fiyat performans açısındn güçlü bence. kokusu bana eski bi parfümü hatırlatıyor ama tam çıkaramadım. seneye (kısmetse :)) lazere gidicem ama lazere gidemeyenler için remove candır veetin bantları kadar kaliteli ve fiyatı daha uygun, veet bayağı bir tuzluya geliyo malesef

remove'un ağda bantları iyidir ya, fiyat performans açısındn güçlü bence. kokusu bana eski bi parfümü hatırlatıyor ama tam çıkaramadım. seneye (kısmetse :)) lazere gidicem ama lazere gidemeyenler için remove candır veetin bantları kadar kaliteli ve fiyatı daha uygun, veet bayağı bir tuzluya geliyo malesef
evet bende remov ürünleri kullanıyorum hemde bitkısel ürünleri . paraben ve şeker içermiyor. Özellikle yeni çıkan agda kalemı var ondan cok memnun kaldım. at cantana cık . resmen hayat kurtarıcı bır urun yuz bolgesı ıcın tasarlanmıs tüy ve cilt tipine göre uyarlanmıs . harıka bir ürün . tavsıye ederim :)

bende çok merak ettim ya şimdi bende yurtta kalıyorum sürekli sürekli muait olup yapamıyor insan sinirleri mi de bozuyor bu kıllar bacak koltuk altı makine alıyorum orayı alamıyor zorlanıyorum,jilet kullandım buyuzden ve smdı agda ıle almaya calıstıgımda yapısıyor cekıyorum gelmıyor yırtıldı cogu zaman cok acı cekıyorum bende gercekten ıse yarıyorsa bende denemek ıstıyorum :KK43: agdadan sonra limon surunce bununda azalttıgını duymustum
removenin Brezilian bikini özel bölge için olanını size önerim. ozel bolge konusunda cok hassasımdır. gercekten harıka bir ürün birde öncesınde pain less agda oncesı serum var onu kullan acısız sızısız ohhh misss valla :D

removenin Brezilian bikini özel bölge için olanını size önerim. ozel bolge konusunda cok hassasımdır. gercekten harıka bir ürün birde öncesınde pain less agda oncesı serum var onu kullan acısız sızısız ohhh misss valla :KK70:
arkadasım kullanıyor cok memnun bende denemedim. ama denemek istediğim bir ürün

canım hangi kalıp ağdayı kullanıyorsun
remove 52'li agda bandını onerırım içinde acı onleyıcı painless mendıller var cok gzel bır urun acısız sızısız bıtkısel bır urun. ben kullanıyorum hemde cok ekomomık kutunun içinde 3 ebatta var bütün vucut bolgesınde kullanabılıyorsunuz yuz ıcınde kucuk agda bantları var

Back