• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesine acısız ve tertemiz yapan ağda :)

Bu ağdayı bacağımıza falanda kullanabilir miyiz ?
Epilatör batık yapıyo,ağda yapmak istiyorum artık :44:

kızlarr bu başlığı okuduktan sonra nasıl sevindim anlatamam ancak marketlerde bulamayınca çooook üzüldüm =( kozmetikçilerde var demişsiniz ama ben hiç görmedim daha önce bu kozmetikçilerden sanırım ya da gördüm ama hatırlamıyorum napıcam şimdi bilmiyorum :(

kızlarr bu başlığı okuduktan sonra nasıl sevindim anlatamam ancak marketlerde bulamayınca çooook üzüldüm =( kozmetikçilerde var demişsiniz ama ben hiç görmedim daha önce bu kozmetikçilerden sanırım ya da gördüm ama hatırlamıyorum napıcam şimdi bilmiyorum :(

canım bu 1 milyoncular varya ucuzlukçular onlarda var ben ordan almıştım .

Bence canı diğer ağdalardan daha az acıtıyor
Ama ne kadar sürdüğüne de bağlı
Ağdayı az sürüp bir güzel yayarsan çok az acır canın
Cesaretlenmelisin , kullanmalısın ben şiddetle tavsiye ediyorum vallaa :ssz:

Deneyeceğim, tarihleri bekliyorum. ^^

evet bende bacaklarım için azulen olanların kartuşundan kullanıyorum. azulen daha çok acıtmıyor aslında daha sert olan tüyleride alabilme özelliği varmış. belki bacakta olduğu için acıtmamış olabilir.

Ben de azulen kartuş aldım bugün.
Sanırım bir özelliği de pudrasız olması, pudra sürüp kullanmak gerek.

______

Bu arada kozmetikçilerde var.
Ben 8.50 liraya aldım ama sonra başka bir yerde 7.50 liraya da gördüm.
Fiyat konusunda fikriniz olsun diye yazıyorum.
Ayrıca muhtemelen büyük marketlerin kozmetik reyonunda da bulabilirsiniz.
Olmadı toptancılarda kesin bulursunuz ve muhtemelen daha ucuza. ^^

sonunda buldum kalıp ağdayı ama pembesini değil :( balmumlu sarı olanı aldım ama daha denemedim umarım işe yarar :)

yok kızlar ben dayanamıyorummmmm :'( ilk defa ağda yaptım bikini bölgesine gerçi ondan da olabilir belki ama bi iki kere yaptım dayanamadım acıya yapamıcam ben :'(((((

eldiven de acıtmıyo mu?

Evet canım ben eldıven de kullandım oda acıtıyo

Ya arkadaşlar aranızda bu ağdayı kullanan var mı ben kullandım bikini bölgem için çok açıttı bazı yerlerini alamadım hala acıdan kıvarnıyorum :(

$roll-on-sir-azulen-500x500.jpg

Evet canım ben eldıven de kullandım oda acıtıyo

Ya arkadaşlar aranızda bu ağdayı kullanan var mı ben kullandım bikini bölgem için çok açıttı bazı yerlerini alamadım hala acıdan kıvarnıyorum :(

Eki Görüntüle 452597

Evet, ben kullandım.Sirağda ve uygulayacağın bölgeye sadece 1 kere sürebilirsin,2. cildini mahveder.küçük küçük bölgelere uyguluyordum.acısına dayanınca çok güzel temizliyor.herhangi bir yağla temizliyorum.Gerçi artık kullanmıyorum çok acıtıyorr :(

Evet, ben kullandım.Sirağda ve uygulayacağın bölgeye sadece 1 kere sürebilirsin,2. cildini mahveder.küçük küçük bölgelere uyguluyordum.acısına dayanınca çok güzel temizliyor.herhangi bir yağla temizliyorum.Gerçi artık kullanmıyorum çok acıtıyorr :(

Anladım canım teşekkür ederım. Üzerin de de birde acıtmaz yazıyodu her yazılana inanmıycaksız işte. eki genital bölge için tavsiye debileceğin ağda çeşti var mı?

Anladım canım teşekkür ederım. Üzerin de de birde acıtmaz yazıyodu her yazılana inanmıycaksız işte. eki genital bölge için tavsiye debileceğin ağda çeşti var mı?

Sirli ılık ağdalar var onlarda güzel,ben sesu kullanıyorum memnunum...

Ben de daha önce roll on ağda denedim ama sürdüm, çekemedim :(
Dün de Sirli ağda bandı denedim ama daha önceden kremle aldığım için üstten üstten alabildim ancak.
Kalıp ağdayı deneyeceğim de, cezvede kaynatıyoruz, sürüyoruz. Sonra nasıl alıyoruz anlayamadım... :(

Back